159

Мир няма да има

преди 10 години

Ситуацията е много интересна. Западът снабдява Десните с униформи и оръжие на ЕсЕсс от 2-та световна война, наемници от всякакви националности, оръжия. Руската дума се изказва в подкрепа на Луганск и Донецк, Путин озадачаващо мълчи. Ако Той мисли, че след толкова убити и след Референдума на 11 май мир ще има, лъже се. Играта на примирие крие опасности от засада. Поне Русия да снабдява опълченците с оръжие, за да могат да създадат армия, която да изгони Киевските силоваци.

158

Анонимен

преди 10 години

Спонги е тъпо или платено к*ле или е и двете, заедно, хихик!

157

Анонимен

преди 10 години

Спонг, клакьорите от Руското Посолство са плод на нечии болен мозък. Има ли един човек, който да те подкрепя?

156

v

преди 10 години

На слуги на антихриста като "Спонги"не трябва да се отговаря,те знаят истината но избират лъжата,целят да обвържат хората в безмислени диалози за да се отвлече вниманието от истината и същественото.

155

отговарящ

преди 10 години

До питащ?Приднестровието беше към Молдова. Руснаците там се отделиха от румънците.

154

Разграмна победа

преди 10 години

Днес опълченци от Краматорск са разгромили колона от Киевските силоваци, убивайки 20 души. Колоната е превозвала боеприпаси за Киевските силоваци, обкръжили Славянск. Двата БТР-а, военните камиони със силоваци, придружаващи колоната са унищожени. От опълченците има един убит и един ранен в бедрота. Няма що, Гражданската война е факт. Нашият "Фокус" съобщава за 6 убити, но Опълчението твърде за 20.

153

отворете си очите

преди 10 години

Фарс нюз"Саудитска Арабия прехвърля такфири бойци от Сирия в Украйна"

152

към 152

преди 10 години

" сутринта написах една молба до г- н Путин: Да субсидира 50 хиляди руси, които да закупят изоставени имоти в областта с цел почивка и туризъм"====================Няма да ги излъжеш повече. Научени са. Дойдоха в БГ, закупиха изоставени имоти в областите с цел почивка и туризъм, обзаведоха си ги, но трябваше и да работят в РФ. Заключиха си къщичките и заминаха. Ха познай от три пъти какво намериха при следващото идване?

151

Анонимен

преди 10 години

НаглиАмериканскиТерористиОпаа!)

150

Анонимен

преди 10 години

Спонги ? А колко са сините *** на ЕС и САЩ ? , не си ги изброил точно?Да не мислиш че 2,000,000 българи извън България харесват " демократичната " ти родина , като ПЕРИФЕРИЯ ", на ЕС . Ударена икономически толкова силно, че едва ли ще се съвземе някога ???? Това им е планът !

149

Анонимен

преди 10 години

Не е за смях! Още преди Запада да проба да нахлуе в Сирия, Путин се обърна към руснаците и каза, че след Сирия идва ред на Русия и няма какво повече да се чака... Да тръбиш и налагаш една псевдодемокрация, а в същото време да изпълняваш ГЕНОЦИД наречен ЗЛАТЕН МИЛИАРД, в който славяните не фигурират като бройка и да си мислиш, че 250 милиона души няма да ти дадът отпор е просто поредното американско малоумие и да, войната вече започна! Просто не е за вярване, нали?)

148

благодаря

преди 10 години

До Анонимен..."Охх, тъкмо ще му олекне на Башар! А алнусрите ще се срещнат със самия АД, спецназ РФ!".....Ха,ха,ха искренно ме разсмя,наистина духовито изказване.Ами на фона на заформяща се световна война да се посмеем малко,то каквото е писано ще стане.Жив и здрав :) !

147

Киро

преди 10 години

Когато една власт стреля по народа си, когато позволява на националисти да унижават и убиват хора, когато забраняваш да се говори на майчин език не остава нищо друго освен да наречеш тази власт хунта, да се отречеш от нея и да се бориш за независимост.. Колко е глупава контролираната от Европа Киевска власт. А американките стратези не са никакви стратези. Това, което се случи в Украйна е логично.

146

към 156

преди 10 години

Больше ста человек погибшими и несколько единиц бронетехники потеряла так называемая Национальная гвардия Украины в недавних боях под Краматорском, пишут блогеры со ссылкой на слова командующего народным ополчением Славянска Игоря Стрелкова. Кроме того, по данным радиоперехвата, потери Нацгвардии только в результате первого обстрела Карачуна (гора под Славянском прим. ВЗГЛЯД) составили свыше 100 человек. Уточняется, что погибли военные в основном в результате детонации склада боеприпасов.

145

Анонимен

преди 10 години

Охх, тъкмо ще му олекне на Башар! А алнусрите ще се срещнат със самия АД, спецназ РФ!

144

към 156

преди 10 години

C 1 июня Россия приостанавливает работу американских станций GPS на своей территории, заявил вице-премьер Дмитрий Рогозин.Руснаците имат популярен израз: "Получи фашист гранату"

143

отворете си очите

преди 10 години

Фарс нюз"Саудитска Арабия прехвърля такфири бойци от Сирия в Украйна"

142

към 156

преди 10 години

Ну вот и начинается то, что прогнозировалось многими экономистами и экспертами. Россия начинает вытеснять американский доллар, что в конечном итоге грозит "эвтаназией" Соединнным Штатам. Министерство финансов РФ 14 мая даст положительный отзыв по предложению об увеличении объма рублвых расчтов по экспортным контрактам.

141

към 156

преди 10 години

О покушении на Валерия Болотова сообщил представитель самопровозглашенной Луганской республики Василий Никитин. Он пояснил, что народный губернатор потерял много крови, но был своевременно госпитализирован и сейчас его жизни ничего не угрожает.

140

Анонимен

преди 10 години

Кви избори бе, калинчок? Фрау Меркел вече НАЗНАЧИ на този пост фрау тиМошенко, а костинбродската неолиберална печатница изпълнява поръчката! Избори в Четвъртия райх???ХАХАХАХАХА!