119

Анонимен

преди 10 години

До ранобуднитепияндетаКОСОВО нямаше нощо общо с Украйна.В Косово , а и Босна и сръбската армия извършваше зверства,непознаки за следвоенна Европа.Преди директната военна ация на Милошевич,на косоварите им бяха отнети всякакви граждански права.,в това числво да изучават майчиняя си език.Не иом даваха никаква държавна работа.Съседна Алабния нямаше териториални претенции към Косово(тя беше предупредена и от НАТО, затова ) а и самите Косовари искат независимо развититие в рамките на ЕС.

118

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

Да, ще използвам две български поговорки: Кучетата си лаят, кервана си върви! и Каквото сам си направиш цяло село да се събере не може да го направи! Та, изборите били фалшифицирани, бюлетините били на ксерокс, сигурно и в Русия така се гласува! Каквото и да говорите, да пишете, да съчинявате обективните западни медии, под минометен огън да ходиш да гласуваш, да се редиш на опашка да гласуваш както се редят африканци за помощите от ООН, на това му се вика "Поклон пред тези хора"!

117

до 141

преди 10 години

Не може да става и дума за сравнение на руския цирк в Украйна с Косово. Косово получи независимост след решение на ООН. Косово е признато от около 150 държави. Руската измишльотина ДНР е самозвано мероприятие изпълнено под дулата на руските автомати. ДНР ще бъде призната от Русия, Зимбабве, Сирия и Венецуела и то след поредната доза заплахи от Русия към тези нещастни държави.

116

А за Косово, защо нищо не каза еврогейския съюз? Там питаха ли хората какво искат.. имаше ли референдум.. А когато американските демократични бомби демократично падаха върху сръбските училища и болници ? Тогава пак всички мълчаха.. НО братята сърби го превъзмогнаха и в момента в Белград на една разрушена, нарочно не ремонтирана сграда стои надпис - ,,ГОРЕ ГЛАВО СЪРБИНО!!!", за да се помни.. ето това е урок по патриотизъм от който всички ние трябва да се поучим

115

Анонимен

преди 10 години

При путинските избори не може да има хаос и фалшификации, защото това не са избори, это выборы. При провеждането на путински выборы е задължително да не се представят лични документи в избирателните секции, да няма тъмна стаичка и най-главното един човек може да гласува многократно и да пусне толкова бюлетини в урната колкото може да довлече сам до нея т.е. около 1 натъпкан чувал с бюлетини. Путинские выборы это самое лучшие выборы на свете. Западняците да си е.ът майката.

114

Анонимен

преди 10 години

Същата работа като Косово - обявиха незаконно отделяне и независимост даже и без допитване до народа. Интересно, защо Западът си мълчи за Косово?

113

морски

преди 10 години

В безсилието си запада дрънка глупост след глупост и лъжа след лъжа,но ми се струва че никой не им вярва.

112

marsian

преди 10 години

До Анонимен 127Точно това е и причината *** да иска точно тази част от Украйна .Да видим сега кой е по-лошия .

111

Анонимен

преди 10 години

Понеже не ни се говори за Грабаджийските фалшификации, та коментираме чуждите! ..."Така нареченият референдум в Украйна: ненадминат абсурд". "Бюлетини, размножени на ксерокс, всеки може да гласува където и колкото пъти поиска, а това, за което се гласува, нарочно е неясно: дори в Русия изборите не се фалшифицират така откровено, както в Източна Украйна...". Нагла Западноевропейска история! Удобно беше, когато и нас ни натресоха за управление ***, както са удобни и такива в Украйна! Наглеци!

110

Нов човек

преди 10 години

"В резултат на тези референдуми Европа ще се окаже в директна близост с една "Нова Русия", в която демократично и либерално мислещите хора нямат място". ВИЕ ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ, ЛЪЖА, ПОДВЕЖДАНЕ, ЗАМЪГЛЯВАНЕ И МОЗЪЧНО ЗАТЪМНЕНИЕ? европата - демократична???? Която допуска да се стрелят хора само защото мислят другояче? Стреляха по момченце на 12 години защото носел георгиевска лента! Това са ***, а не демократи!!Отврат!! ГНУС!!А къде ще се скрият, когато *** плъзнат към тях?

109

Анонимен

преди 10 години

Абе, че ще отиде Украйна към Русия е ясно. Обаче след това какво ги чака бедните бивши руснаци или настоящи украинци (както щете ги наречете) не ми се мисли. Започва началото на един преход, като тука и някви комунисти, представящи се за демократи ще им разкажат играта. Русия изхарчи парите и от Украйна само ще взима - дори и да стане руска... Който може да се спасява от там в момента ще направи добре. Ще видите див комунизъм в действие и пак ще ревете тука, че запада бил виновен.

108

Анонимен

преди 10 години

Като изборите в България 25 год дирижирани от дс и бсп..

107

Анонимен

преди 10 години

И на малките деца бе ясно, че ГЕРБ фалшифицираха няколко избори у нас - с предварителните чували. Има ли наивникда вярва, че ББ който не увеличи с един лев пенсиите за 4 годинищеше да спечели дори на едни избори.Запада знаят за участието на ББ в световния наркотрафик но си мълчат, Меркел се снима прегърната с него --Българския вариант на хунтата.

106

Анонимен

преди 10 години

Запада като е толкова "демократичен", защо не допуска наблюдатели от Изтока до техните избори ? С инернет гласовете измамата става елементарно...Да не говорим, че тиквата Буш беше избран с МАЛЦИНСТВОТО на гласовете, ама демократично беше замазано.Нека се проведе и тук референдум, дали искаме да сме страна членка на ЕС. Ще им стане лошо от резултата.

105

marsian

преди 10 години

На руснаците в Украйна трябваше да им спретнат "Голямата екскурзия ",по примера на Тодор Живков .Да отворят границите и който иска Русия ,да си ходи там .

104

Анонимен

преди 10 години

Кой знае защо главното не се коментира. Украйна е задлъжняла като Гърция а работи единствено "руската" й част около Донбас. Ако тя се отцепи а дъклгът си остане държавен Американските и Европейските банки ще се хванат за..... Та това е причината да пика...т гас (ако момните какво е гас ..)

103

Suisse

преди 10 години

Izpitvah uvajenie kum nemskata pressa, ama tezi suvsem iztupiaha. To biva da si s kusa pamet, biva da si tupo govedo. Bravo na Telegraph, che pone se opitvat da budat obektivni.

102

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 114Е щом ще ликвидираш измета, считай че вече си свършен. Поръчай на майка си да ти направи помен. И за не забрави да ти пусне в дупката и феса.

101

АБСУРД Е БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

да е в един лагер с тези убийци, лъжци и демагозиТОВА Е БЕЗУМИЕЩЕ ОТГОВАРЯТ НАШИТЕ МИШКИ НА ВЛАСТ ЗА ПРЕСТЪПНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ

100

ОБЛОГ

преди 10 години

РУСИЯ Е СВЕТОВНА СУПЕРСИЛА.КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ ,ТЯ/РУСИЯ/ ЩЕ ДИКТУВА СВЕТОВНИТЕ ПРОЦЕСИ.