37

Гошо

преди 10 години

До СпонгиТи си по-плодовит от Алескандър Дюма и Толстой, взети заедно. Което не те прави нито писател, нито мислител, нито моралист, нито интересен. Едно и също! И все глупаво и повърхностно. И името ти такова едно - на примитивно водно животинче. Спонгия. някой от спонгиите се употребяват да си миеш гърба и продължението му. Ако това ти е работата (драскачеството), вършиш я лошо - отблъскваш читателя! Моля те, засега учтиво, не се подигравай с фамилията на най-големия съвременен държавник!

36

Анонимен

преди 10 години

Долу мракобесният ЕС

35

Попа с картечницата

преди 10 години

До Одисей 1Нещо си зле информиран. В 57 секции е гласувано само в Луганска област

34

Попа с картечницата

преди 10 години

Къде са сега многознайковците които твърдяха че искали Украйна да влезе в ЕС?

33

Хари

преди 10 години

Ей, това демокрацията е голяма работа!!.... Колко коментари досега ми изтрихте, в угода на платените *** на Меркел и Обама, Абе, я се сетете с какво се римува Обама!- Вашта....

32

НИЕ НАРОДЪТ

преди 10 години

на ДОНЕЦК И ЛУГАНСК КАЗАХМЕ : Не желаем да ни управлява ХУНТАТА в КИЕВ под диктата на САЩ

31

ЕС и САЩ

преди 10 години

Ще санкционираме Путин и защото Сиатъл Сийхоукс разби Денвър Бронкс и спечели Супербоул.

30

TrollTerminator

преди 10 години

Поправете ме ако греша, но не бяха ли същи резултатите в Крим? Стига бе, да бяхте поставили по ниска цифра от 71-75% ама 98% вече е смешно! Сценария с Крим се повтаря ама едно към едно! Ама втория път номера няма да мине! Путин е голям хитрец, обаче използва оправдания и манипулации използвани малко преди и малко след Втората световна война! Вече разяснявах достатъчно вижте Судетска област и история на БКП в Гугъл!

29

Хари

преди 10 години

До СпонгиТочно обратното е сега в Украйна, - *** от десния сектор в Красноармейск са разгонили хората за да не гласуват с автомати насочени срещу тях и с изстрели. Навсякъде хората са излезли на референдум, ВЪПРЕКИ ЗАПЛАХАТА ОТ НАСИЛИЕ СРЕЩУ ТЯХ, за да си изкажат волята.

28

ЕС и САЩ

преди 10 години

Ще санкционираме Путин, защото населението на Луганск иска независимост.

27

Анонимен

преди 10 години

Руските терористи правят демократичен референдум хахахаххахахахаха

26

Анонимен

преди 10 години

Таклива са резултатите при демократично завзетите сгради и местни управи :)Това руските терористи са толкова смешни, че няма някъде.....Въпроса е какво ще се случи след този референдум и отговора е НИЩО!

25

ФАШИЗМЪТ

преди 10 години

е последното убежище на най-едрия капитал пред страха от народна РЕВОЛЮЦИЯ. Така бе Германия след 1 светова, така е в Украйна днес. Комунистите за разлика от тях не са започвали войни, а са правили всичко да защитят страната си. Даже безкръвната Октомврийска революция прерасва в гражданска война само заради нежеланието на бившите помешчици и дворянство да се разделят с богатствата и крепостните селяни.

24

Анонимен

преди 10 години

3 5 В анкета по немската телевизия N-TV дали одобрявате действията на Путин, 89% от немците отговарят с Ja и 11% s Nein!Ne e werno-az ja gledam wseki den.Lajez!

23

ПСПК

преди 10 години

До Анонимен 1,2,4,9 - сигурно е един и същ...Как очакваш да постъпят жителите на Макариопул след кървавите разтрели на мирни жители тези дни ? Вземи погледай в тубето малко клипчета - там ще видиш как цивилни хора освиркват тежковъоръжени войници, онези стрелят срещу тях, пада убит, но никой от цивилните не бяга.Ще видиш как се стреля срещу шествие за 9.май.Ще видиш и стълпотворението от желаещи да гласуват. Ще видиш, ако искаш да видиш, де.

22

Спонги

преди 10 години

До Анонимен 33По време на Диктатора Живков, БКП печелеше с 99,9%. Много ми приличат нещата на тогава, когато, ако не отидеш да гласуваш активистите на БКП ти звъняха на вратата и почти насила те подканяха да отидеш до урните.

21

Анонимен

преди 10 години

До ФАШИСТИ саKomunizma Fasihzma i Nacizma imat edin i syshti koren socializma. I trite ideologii s ednakvi kakvo mi se pravite na specialni?

20

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 24Те не мислят. Може би след около половин час началникът им ще им обясни какво си написал.

19

Анонимен

преди 10 години

Taka i koi shte gi pusne ? :)

18

ФАШИСТИ са

преди 10 години

няколко хиляди военнизирани *** от Западнала Украйна, минали военно обучение в лагери в Литва, Полша, платени с пари на САЩ. Тези последователи на БАНДЕРА величаят главорезите В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ на 80 000 поляци, украинци руснаци 1941-1944. Има в нета потресаващи снимки за ВОЛИНСКАЯ РЕЗНЯ/ КЛАНЕ/ . Разпорени деца, бременни жени , насечени на части, УЖАСЯВАЩО. ТОВА СА ФАШИСТИТЕ - издигащи паметници на БАНДЕРА и ШУШКЕВИЧ и палещи живи хора в ОДЕСА - над 100 убити, 200 ранени