186

Анонимен

преди 10 години

Пожелавам на всички,подкрепящи новите *** ценности,час по скоро запада да приеме педофилията и инцеста за напълно естествени и тогава нека най-милото ви:децата ви да почувстват в най-натурален смисъл тези естествености,или пък детето ти нека изнасили баба си,например-няма лошо,това са си естествени неща,кои сме ние да ги осъждаме!До къде стигнахме,да приемаме нормално всичко извратено,само защото така наречения цивилизован свят ни го натрапва всячески!

185

до 240

преди 10 години

На теб не ти пречат извратеняците,докато утре не стане задлъжително през дупето на сина ти да мине некой такъв,от тия,които не ти пречат,за да му помогнат да се осъзнае по-ясно!!Трябва да си страшно ***,дебелокож и пропаднал,за да не разбираш колко страшно е това преобръщане на ценносттите,което налаг от развития "запад".Под предлог за неккави имагинерни човешки права,те сеят разврат и само скодоумец не може да види това.

184

N137

преди 10 години

И аз не разбирам хетеросексуалните мъже които мразят хомосексуалните. Не разбирате ли, че колкото повече обратни има, толкова повече свободни жени ще има. Една хомосексуална двойка са две свободни жени в повече за мъжете с нормална сексуална ориентация.

183

Анонимен

преди 10 години

Те половината държави се отказаха от конкурса и вече се чудят какво да измислят, че да задържат последните зрители.

182

До Гейровизия

преди 10 години

Само прикритите гейове са толкова озлобени към гейовете.На мене не ми пречат, докато не правят неща насила на някой. А на теб ти пречат понеже ти се иска, но те е срам.

181

Анонимен

преди 10 години

СкандалВече чакаме и правата на убийците да се защитават защото им"идвало отвътре"

180

до 231

преди 10 години

Много е кльощава за туркиня ония са над 100 литра

179

Волен Сидеров

преди 10 години

Тази брадатата мома да не се надува, ние бяхме първи. Наш Азис и той до евровизията стигна.

178

Анонимен

преди 10 години

третият пол в действие-няма такъв цирк

177

младен

преди 10 години

Аман от еврото, европа и гейовете и

176

U2

преди 10 години

Това е ис*астява Европа! Скоро обратните и партия ще си направят в евро парламента

175

Анонимен

преди 10 години

прилича ми на туркиня

174

ATAKA_FOREVER

преди 10 години

ако и тоа спечели...тряя да закрият конкурса..това че не участваме е много Радващо..само така..

173

Руми

преди 10 години

Ако трябва да съм честна, брадата комбинирана с рокля е единственото което отличава изпълнението от другата плява в Евровизия. Ако чуете песента по радиото сигурно няма и да я забележите. :)

172

Кристин Попова

преди 10 години

Невероятен глас има човека!Песента също му приляга.Според мен той е достоен да достигне до края!Това дали е с мустаци или не далеч не е толкова важно!Що се отнася до коментарите по- долу,мога да кажа че са покасател на остаряло и консервативно мислене !Всеки е такъв,какъвто е!Какво ви пречи не ми е ясно! Как пък нито един от вас не чу песента,а всички видяхте външния вид!Мъчно ми е а вас наистина!България никога не е била и никога няма да бъде достойна са EU!Факт!

171

брадата

преди 10 години

Много й отива.

170

Анонимен

преди 10 години

В добрите стари времена подобни "звезди" щяха да си лежат по психо-клиниките. Тези които ни натрапват този тотален упадък на ценностите и критериите за нормалност целят да ни накарат да повярваме, че действително войната е мир, свободата е робство, а невежеството е сила. Добре, че България вече не участва в този гнусен конкурс.

169

д-р Кинси

преди 10 години

Решението е много просто: такива хора съществуват и имат правото да живеят така, както им харесва стига да не пречат на другите. Навремето най-добрите певци са били кастрати, така че в католическия свят тази традиция не е от вчера.Но нека техните публични изяви да не се използват за агресивна гей-пропаганда; хомосексуалните наклонности и съответното поведение не са и няма да бъдат нещо друго освен допустимо, но все пак отклонение от нормата!Няма и не може да има гей-семейства!

168

4i4i

преди 10 години

Преди да обвинявате европейците се сетете за нашата супер звезда Васко ака Азис.....мани

167

ТHE Патриот

преди 10 години

Мазен евро травестит!