37

Анонимен

преди 10 години

До 44 АнонименТе телевизорите ги внасят от братски Китай, страшно става ако Китай спре износа !

36

:))

преди 10 години

До :)Подкрепям. Крайно време е българите да започнем да търсим нашите изгоди, да спрем да се кланяме на САЩ или Русия. Българите трябва да отстояват интересите само на България и никой друг.

35

do 33

преди 10 години

Тука в София в магазина пише: Приемаме левове, евро, долари. Рублите не ги знаят даже как изглеждат. Някъде в евразия може и да мине номера, с условности. По белия свят - не. А ако германците чакаха на руснаците да им купуват колите... :-) Абе яко в русия сте в русия сте...

34

Тато

преди 10 години

Не разбирам защо сте се загрижили за банките и за руснаците,просто банките ще си направят сметките какво губят и какво печелят , ще си плащат новия данък и пак ще си останат в Русия.Просто те пак ще печелят ,но този път ще си плащат заради така наречените "санкции" на негърчето.Въпрос на сметки ,ако се изнесат примера е много лош и заразителен за други страни да ограничат банките.

33

ддц

преди 10 години

Еми то и преди си беше така. Просто руснаците са си голям, силен народ, не искат да приемат просто ей така някъкви западни разплащания. Преводът от пейпал примерно към руска сметка е труден. Но то с всичко е така. Дори и търсачките - гугъл там не са това което са примерно в БГ или в САЩ. На мен лично ми харесва това, прави нещата по-пъстри, светът не е черно-бял.

32

1

преди 10 години

Русия ще изгуби от това решение. Няма кой да използва техните смотани карти. Това е все едно да купиш на детето ти руска кукла вместо кукла Барби. Няма да я хареса.

31

путин

преди 10 години

До Анонименало *** червен защо мерцедес защо не си купуват руски но не знам да ли има такива и се огледай у вас какво имаш руско

30

st

преди 10 години

Не ви трябва карти и тн вие сте руснаци кучета не се глезете с тези гнили капиталистически глупости.Ххахахахаахаха

29

Анонимен

преди 10 години

Да спрат вноса и на телевизори, коли и компютри и да се върнат направо в каменната ера. Все едно аз да направя напук на жена ми и да ида да спя на някоя пейка в парка??!!

28

Колко

преди 10 години

До има ли значение ?Замисли се отново за това което написа, когато някоя голяма(сещаш се коя) икономика се срине. Въпрос на време е.

27

До 40 от Романтик

преди 10 години

Разбира се! Примерно аз оправям пералнята на съседа и жена му ми връща "услугата" в орални ласки! :)))))))))))))))))))))))) !

26

haringer

преди 10 години

До До 28Какви технологии идват от Изток - Китай ли имаш в предвид ??? Технологии идват от САЩ, Япония и Германия. Всичко останало са имитатори и производители.

25

Романтик

преди 10 години

Идеално! Живот БЕЗ кредитни и дебитни карти..................... Живот БЕЗ банки.............. ако могат да махнат и мобилните технологии и прилежащите към тях АНТЕНИ , цъфнали върху доста блокове в градовете ни и виновни за доста сериозни заболявания........... ще е страхотно! Да си върнат старите телефони а заплащането да става НЕ с хартийки , наречени "пари" а 'УСЛУГА ЗА УСЛУГА"............. :))))))))))))))) !!!

24

До 28

преди 10 години

Ако знаеш колко си смешен!? Хо, хо, хо! Това е новина от преди 50 години. Когато другите страни бяха в руини, а хамериканците купуваха умове. Сега пари бол има не на запад, а на изток. Та най-новите технологии идват от там. Не ставай смешен, а си направи труда малко да прочетеш.

23

Анонимен

преди 10 години

РУСИЯ ЩЯЛА ДА ПЕЧЕЛИ 3 500 000 000 ДОЛАРА ГОДИШНО, АКО ВЪВЕДЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ Visa и MasterCard. Чудя се, колко пари са изгубили през последните 10 години поради забавянето на това решение.

22

Анонимен

преди 10 години

Загубите за ВИЗА и Мастеркард са над 3 500 000 000 ДОЛАРА годишно да им е честито А тези пари ще остават в Русия

21

Анонимен

преди 10 години

Студена война хоохооНа никого не е изгодна

20

има ли значение ?

преди 10 години

До Колкоbitcoin е поредния финансов балон. Не се лъжете хора някой пак чака да се качат достатъчно маймуни на клона. Характера на биткоинчето си е чисто спекулативен. А относно Русия, никой руснак не смята българите за братски народ , не съм против Русия нито съм за САЩ. Трябва да спрем да се караме заради Великите Сили това ни е довело само страдание. Всички те са на принципа ако не си с нас си против нас , пример - в следващия коментар

19

Мая

преди 10 години

На руснаците препоръчват да използват китайска платежна система:) Унижение за вас, войнолюбци!

18

Анонимен

преди 10 години

Русия има население от 150 млн. души половината от които не знаят какво е АТМ, така че отказа им от виза и мастеркард не е никакъв проблем.