96

Анонимен

преди 10 години

Днес е денят на Победата над фашистка Германия!Днес в ранните часове на деня е подписана капитулацияга на Германия!С цената на милиони жертви!Само *** не могат да оценят този ден! Денят на Европа няма нищо общо с нас и няма да има никакво значение.Днес е денят на Победата, изстрадана от съветските народи с много кръв!От всички народи в света.Поклон, светла памет на всички, загинали за мира!Провокативното заглавие е израз на простащина, невежество и опит за по-висока зарабтка.

95

День Победы!

преди 10 години

Честит празник! На този ден в тези размирни времена можете да разберете кой застава зад истината от медиите и съответно журналистите, в последния месец кипи информационна война която не показва истината а европа и сащ чиято колония сме ние оправдават действията на фашистка организация в Украина срещу руското население! Пожелавам на всички ни да не се сблъскаме с фашистко настроени хора защото в тяхната идеология се култивира насилието което те оправдават с какви ли не измислени доводи!

94

Анонимен

преди 10 години

Неблагодарно БЪЛГАРСКО ПЛЕМЕ,нямате право да съществувате на световната карта!!Една ДЪРЖАВА,един НАРОД, НА КОИТО ОБЩИНИ,МИНИСТЕРСТВА,ОРГАНИЗАЦИИ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ЧЕСТВАНЕ И ПРАЗНУВАНЕ ПРАЗНИКА НА ЕС-ДЕНЯТ НА ЕВРОПА,А ВОЕННИТЕ МУ ГРОБИЩА В МАКЕДОНИЯ,СЪРБИЯ,УНГАРИЯ ТЪНАТ В ТРЕВОЛЯК И СЪБОРЕНИ ПАМЕТНИЦИ,ЧАКАТ СРЕДСТВА И НЯКОЙ българин,ДА ГИ ПОЧИСТИ,ДА ЗАПАЛИ ЕДНА СВЕЩ КАКВО ЗАСЛУЖАВА??МНОГО ЕВРОПЕЙЦИ СЕ СЪБРАХМЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗАДРУЖНО Й Е...МАМАТА!!КЪДЕ ОТИВАТЕ,СЛЕД КАТО НЕ ЗНАЕТЕ ОТКЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ!

93

Анонимен

преди 10 години

До 137Много искам да видия индивида, който е способен на подобно изречение :) любопитството ми е огромно :) В коя лудница си в момента?

92

Анонимен

преди 10 години

До 134Ама как те надушвам, че си атакистка фашкия :)

91

Продажник

преди 10 години

До 129Че какво им беше на 70-те?! Спокойствие, евтиния и готини пичета. Сега само фалити и дебели женски ГМО цоцолани.

90

Анонимен

преди 10 години

DNES E DENIAT NA POBEDATA,A TEZI OT EVROGEISKIAT SQJUZ DA MQLCHAT.....POKLON PRED PAMETTA NA ZAGINALITE I BOG DA NI PAZI OT ZAPADNITE SATANISTI.

89

Анонимен

преди 10 години

иша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила.

88

Анонимен

преди 10 години

Като губеща страна в този случей не знам какво точно празнуваме :)

87

Анонимен

преди 10 години

Евро извергите искат да превърнат този светъл празник в ден на робството инцеса и педерастиятаРеферендум за излизане от еврогейския съюз

86

Анонимен

преди 10 години

До МАЯМи хайде сега моето момиче да прочетеш малко история и да видиш, че това освобождения ни излезе през г*за.

85

не и аз

преди 10 години

Аз празнувам Деня на Победата, ЕС не изповядва моите морални и човешки ценности

84

Анонимен

преди 10 години

До ПродажникА руснаците ще ни върант в 70-те години.

83

Анонимен

преди 10 години

До ТHE ПатриотЕ това да си националист и русофил едновременно само в България може да се случи xD

82

Продажник

преди 10 години

Всички сме продажници! По-добре да продадем БГ на Русия отколкото на САЩ или Турция. Вторите ще ни напълнят с гейове, а третите ще ни чалмосат!

81

МАЯ

преди 10 години

Хей, анонимнико 133!Промили са ти мозъка! От какво ни освободиха нас руснаците и какво направиха с егейска и вардарска Македония твойте дрОгари!?!

80

Анонимен

преди 10 години

Голям смях... като гледам няколко шматки се опитват да се изкарат по-руснаци от руснаците :D

79

Анонимен

преди 10 години

До radiРобство имаше в щатите ... ние сме били под османксо присъствие. Не сме били роби в истинския смисъл на думата.

78

Миша

преди 10 години

Истинската стойност на Русия може да се усети по това каква ненавист към нея изпитват поляците, които наистина пострадаха през втората световна война и то най-вече от германците:)

77

Анонимен

преди 10 години

Вижте на снимката Вавилонската кула на богоборците! Искат пак до Бога да стигнат! Да, ама Бог пак ще им обърка сметките, както тогава им обърка езиците!