56

Анонимен

преди 10 години

Страх го еРано или късно ще настъпи свобода и в рф

55

къде сте Шороси ??

преди 10 години

Собственикът на марката Магнито Евгени Зумпалов каза пред БЛИЦ, че в нашумялото през последните дни столично заведение, което е част от верига за фрайчанзинг, категорично не е имало никакви удари от страна на Волен Сидеров към другия клиент - Андрей Бъчваров.

54

ЕС

преди 10 години

Путин да се учи от демократича Европа как ги размазват в Брюксел и Париж неразрешените протести с пожарникарските маркучи и струя вода. В Европа максималното наказание за участие в неразрешен протест може да стигне няколко години затврор. Те и без това не протестират от страх да не загубят работата си, но ако все пак протестират - затвор. Само профсюзите когато лобират занещо и изкат да изнудват блокират градовета, но хората нищо не печелят от това.

53

Анонимен

преди 10 години

Чудех се защо *** ***, и се сетих, че мерките всъщност отрязват възможностите за майдан в Русия. Кофти работа момчета, а да събориш руснаците с армия не е лесна работа, както да платиш на някого да ти свърши работата, освен това Путин разнищи и НПО-тата, така че хептен няма откъде да се пропука.

52

Одисей 1

преди 10 години

В Русия постепенно се установява Диктатура , едно към едно Пуитн следва Хитлер .Дано но го спрат преди да е подпалил света

51

Одисей 1

преди 10 години

70 Той продаде имоти или по скоро жена му защото е заврян зет , всеки драгалевчанин спечели от реституцията на земята , както между впрочем и всеки българин , да не би гагаузина Виница край да е знаел че някога ще му струва толкова лозето. Същото и с драгалевчани , бансканлии и кави ли не вие си ги знаете , няма семейство в България което да не е спечелило нещо от реституцията , е не може всичко да имат на първа линия на морето или на Витошка , така или иначе поискаха да им върнат 2 Българии

50

Анонимен

преди 10 години

Ами те за същите престъпления в Щатите дават повече годинки бе. Например хвърлянето на коктейл *** в САЩ се възприема татко тероризъм и се наказва със затвор до 19 години. Но западните медии не сравняват свойте си наказания с Руските. Само казват че Руските са се повишили. Демагогия.

49

Анонимен

преди 10 години

типично за лейтенант от КГБ той за друго освем за масови убийства, реки от кръв не мисли ! Такива бяха и предните преди него ! Тази Русия за нищо не става ...държава на пянки, доказани убийци, най - известната мафия в света ... и тука има *** които харесват тази държава ...не мога да повярвам :)

48

Анонимен

преди 10 години

"Онзи ден Путин подписа закони, предвиждащи по-тежки наказания за хора, участващи в размирици, както и доживотни присъди за най-различни "терористични" престъпления."Аз не виждам къде е проблема в това да има сурови наказания за бунтаджии, чупещи и трошащи всичко както на майдана, и не виждам проблема в доживотния затвор за терористи. Може би ЕС се възмущава от "нехуманното" отношение към бъдещите затворници, но в Русия не са толкова прости хуманисти.

47

Одисей 1

преди 10 години

63 Всеки ден на трапезата имам суровия или опечен материал на статистиката , както и ти , само че сте свикнали само да плачете , разбира се ,че може и да е по добре , може да е много по добре ,а но ако си опичате акъла и не гласувате за *** като комунисти , атакисти или не дай боже дудуци.

46

Анонимен

преди 10 години

У топ соц. *** така разбират демокрацията :)Жалкото кремълско недоносче тотално не знае къде се намира.....

45

Одисей 1

преди 10 години

60 България не е толкова зле , има 45 млрд в банките , през ден четеш по новините как някоя баба е измамена с хилядарки по телефона , два дена по новините се кахъряха какви ще бъдат опашките от морето и от Кулата , БЕЗИМОТНИ БЪЛГАРИ КОиТО ДА СИ НЯМАТ НИЩО НА ТОЗИ СВЯТ С СЪС СВЕЩ ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРСИШ , отиди в Бразилия или Индия или в Китай или в Русия или в ЮАР да видиш какво се казва мизерия , раждат се в кашон или джонка или бидонвила или комуналка и умират в нея .

44

Одисей 1

преди 10 години

58 Тя е цифровото изражение на яденето .

43

Одисей 1

преди 10 години

ВАЖНОТО Е КОЙ ГИ ПИШЕ ТЕЗИ СТАТИСТИКИ! И ТОЙ СИ ГИ ПИШЕ ЗА СВОЯ ИЗГОДА.---------------------51 Пише ги : Световната банка и Евростат - статистическата служба на ЕС, е партньор в ПМС и предостави необходимите данни за 28 държави - членки на ЕС, за 3 страни от ЕАСТ, за 4 страни кандидат-членки и за 2 страни потенциални кандидат-членки4Ти нещо против ли имаш

42

Одисей 1

преди 10 години

Пак според същата статистика по същия показател СПС БВП е като следва в % ЕС - 18,6%САЩ-17,1%Китай-14,9%или малко над 50% от свеъовния а ако махнем Китай и прибавим страни от Г7 и приятелски на Европа и Щатите получаваме пак над 50% Господа Хитлер загуби най-вече по икономически причини , въпреки че беше завлядял Европа той отстъпи на Съюзниците понеже не можа да стигне до Каспийско море и не можа да издържи на прозводствените възможности на Щатите .

41

жджд

преди 10 години

До ДемократГорбачов.....бе Горбачов---и си седнал акъл да ръсиш....

40

ххххххххххххххххх

преди 10 години

До Анонимендо 50----Незнам какво е било в Крим преди,но засега от там чуваме новини на които ние само можем да завиждаме...

39

Демократ

преди 10 години

Винаги се е теглило от тези руснаци.Освободиха ни два пъти за да ни окупират.После Гурбачов наложи демокрация от руски тип....всите агенти на КГБ и в Русия и в България милионери и милиардери.А народите пак валат.Лъжа ли е?Затова младите бягат на запад от демокрацията сделоно в СССР .Преврата в България беше по заповед на Москва или удобно забравяте?

38

венсеремус

преди 10 години

Трябва да насели необятната шир на Сибир. Сталин се опита, но не му стигна времето, Сатаната си го прибра, че му трябва за Ада, там много комунист се е навъдило... Тук и наште пародии на властници се опитват да направят същото, но не им се получава, защото сърцето ги тегли към Расия, но главата казва -не в Европа е далаверата и свободния охолен живот!

37

Анонимен

преди 10 години

Законите, подписани от Путин и поместени на официалния уебсайт на Русия за правна информация, предвиждат присъди затвор от осем до 15 години за организиране на "масови безредици, съпроводени с насилие, погроми, палежи, унищожаване на имущество, употреба на оръжие, взривни устройства, взривни иотровни вещества".Аз не виждам Путин да проявява диктатура или самоуправство. Всичко посочено си е за бой до посиняване.