10

до 8

преди 10 години

Да бре и от 1942 имате море в София.

9

Анонимен

преди 10 години

И какво по-точно са гледали - постиженията на соца?

8

Софиянец-кореняк

преди 10 години

Днес.бг стига глупости.Кореняк Софиянец съм и телевизия започнах да гледам през 1969 година.Селяните с външните си тоалетни никога са нямали телевизор и стига сте лъгали.Селяците от Силистра ги гледам всеки ден в моят град-миризливи,прости,необразовани както вземат работата на нашите деца и внуци.Селяните трябва да си стоят по селата а не да идват до големия град да видят Театър и Опера!Селяни София не ви иска!Отивайте си!

7

социолог

преди 10 години

Наистина Станишко е прав. На тези избори битката е между злото / БКП-БСП-ДС / и доброто / ГЕРБ / за България. За него това са само думи , защото той с мутреса Моника си имат къща и офис в Брюксел и след изборите се махат от България. Само Б. Борисов постъпва честно с избирателите. Апропо всички прогнози за изборите са ГЕРБ над 10 % повече от БСП-ДС.

6

Русенец

преди 10 години

:) Щом казвате, че сте първи - така да е! Със сигурност в Калараш е имало ТВ сигнал преди Русе.:) Но нека да приемем, че след Калараш, с телевизиа са се сдобили и в Букурещ и поради това русенци са на второ място веднага след силистренци.:)

5

ясенчо

преди 10 години

Шопите само да чуят ,че с нещо са назад и започва плюене ,комплексарска работа.

4

Наум

преди 10 години

Ех тези силистренци, ех тези пионери!.... Та те са на път да разминат и ,,братята, МАКЕдонци, но много трябва да внимават да не си ги спечелят за врагове, майка им жална тогава. Имаха един журналист / мир на праха му/ , та той всеки божи ден имаше репортаж по националното радио, все нещо станало ,все за нещо са първи.../ то от скука и котките избягаха/, щото нищо не става... То бива локален патриотизъм ама чак толкова?....отива към диагноза?...

3

a

преди 10 години

До Ф.С.В q si gledai rabota

2

До 1

преди 10 години

То да беше само телевизията. И радиото и телевизията на румънците са с по-силен сигнал от БГ алтернативите. И телеком операторите им също имат известно покритие в по-високите сгради в Силистра. Също както в близост до западната ни граница можеш да слушаш повече македонски и сръбски радиостанции, по морското крайбрежие спокойно можеш да гледаш и слушаш турски телевизии и радиостанции. Не знам само как е в близост до гръцката граница.

1

Ф.С.В

преди 10 години

Ами те в Силистра пак са със същите телевизори и гледат чернобяла румънска телевизия )) какво ново ни казвате ? ))