63

Анонимен

преди 10 години

ВОЕННИТЕ БАЗИ НА ЗАПАДА ---ЩЕ ОТВОРЯТ МАСА РАБОТНИ МЕСТА!!ЗАПЛАЩАНЕТО ЩЕ Е НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО И ВЪВ ВАЛУГА!!/...не за по 300-лв/мес. като на свирджий..../КОЙТО СЛУША КОМУНИСТИТЕ ,СИ ХВЪРЛЯ ХЛЕБА ОТ ТОРБИЧКАТА!!!КОМУНИСТИТЕ НЕ ИСКАТ КОНКУРЕНЦИЯ В ЗАПЛАЩАНЕТО /раб.заплати/ ---ЗА ДА НЕ СЕ ОХАРЧАТ НОВИТЕ КАПИТАЛИСТИ И МОНОПОЛИИСТИ!!!

62

Анонимен

преди 10 години

НАТО е ОКУПАЦИОННА организация и като такава следва НЕЗАБАВНО да бъде закрита , направо УНИЩОЖЕНА.Никога БЪЛГАРИН не е искал страната ни да е член на тнези пристъпници.Онова , еврейчето, плачльото с трабантчето ни вкара срещу 30 сребърника.Дано пукне дано......Незабовно напускане на тая щайка убийци , изнасилвачии долнопробна ***.

61

Анонимен

преди 10 години

АМИ , ИМАТ СИ ПАРИ ЗАПАДНЯЦИТЕ --МОГАТ ДА СИ ПОСТРОЯТ БАЗИ И НА ЛУНАТА!ПЛАЩАТ СИ И....БАЗИТЕ СА ФАКТ--ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСНАЦИТЕ , КОИТА ПЛАЩАТ САМО С РУСКО СТАРО ОРЪЖИЕ ЗА ПРОПАДНАЛИ ТЕРОРИСТИ .

60

Референдум

преди 10 години

Искам референдум за екстрадиране на всички русофили в Сибир! :)

59

TrollTerminator

преди 10 години

До dolf 67Референдум за троловете в интернет!

58

dolf

преди 10 години

Референдум за излизане от НАТО !

57

НАТО ВЪН

преди 10 години

Кой членува в НАТО 1.САЩ - България от САЩ нищо никога хубаво не видяла - Химикалките бомби с които са убивали дечица ВСВ, Атентата срещу папата където бг загуби милиарди2.Англия- Чърчил е заявявал че БГ не трябва да съществува. Подкрепяла е Турция и е в основата да няма Санстефанска България . Полковник Синклер3. Турция -ОСНОВЕН ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ Тоест реално всичките ни врагове членуват в НАТО. От кой точно ме пази НАТО

56

До Крис

преди 10 години

Кой каъв е и за какъв се представя във форума е доста спорно.НАТО Е ОКУПАЦИОНА ВОЙСКА В БГ ЗАЩОТОТ НИКОГА БОЛШЕНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ИСКАЛИ ДА СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА НАТО. ЗАТОВА И НЕ Е ИМАЛО РЕФЕРЕНДУМ А ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ СРЕЩУ ПАРИ НИ ПОСТАВИХА В ТАЗИ ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

55

Анонимен

преди 10 години

Значи е време руснаците да разположат ракети в Куба... не с цел провокация де.

54

До 55

преди 10 години

В Украйна беше извършен държавен преврат от фашисти подкрепяни от САЩ. Тези хора директно казаха че за тях рускоговорящите ще бъдат третирани като втора ръка хора. Руският ще бъде забранен в държавните учереждения.Никога нито Крим щеше да бъде в Русия нито щеше да има проблеми в ЮИ Украйна ако САЩ и НАТО не бяха направили преврата и не бяха сложили техни марионетки

53

До 54

преди 10 години

54,Ти не протестираш, когато българи, роми и чат пат турци си разменят обидни реплики. Веднъж мисля, че някой обиди и арменците. Понякога се дърлим с шиптъри и гърци. Нормални комшийски щуротии, които се забравят на мига и от които никой не е пострадал.Но ти протестираш само когато става въпрос за евреи?

52

анонимен

преди 10 години

Доообре, много добре дори се очертава бъдещето ни.Ще станем територия на постоянно присъстващи натовски бази, както и отдавна замисления добив на шистов газ.Тоест - унищожена земя, опасност от арена на бойни действия, както и население предимно от възрастни, неуки и неграмотни етноси.Прекрасно бъдеще! Браво!Който може, да се спасява навреме и да бяга оттук.

51

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 40Пропусна ПУТИН, той също е ЕВРЕИН!

50

справедливофил

преди 10 години

НЕ искам ВОЙНА искам МИР и спокойствие , за това искам да помоля генерал Брийдлав най - добрите , най - силните и.т.н. най . да си приберат атлантическите ценности и да идат там откъдето са дошли ...

49

Анонимен

преди 10 години

51, украинците мислеха по същия начин и сега има война, а Русия им отне територии! В Украйна нямаше бази на НАТО! Това попречи ли им да не са мишена? Напротив помогна, защото руската армия свободно си влезе в Крим!Враг е този, който се държи вражески! Турция не е нападнала никого и не е отнела чужди територии за разлика от нацистка Русия!

48

Л

преди 10 години

КОЙ СА ЗА БАЗИ НА НАТО В БГ1. Педа-ите за да има кой да ги онажда2.Турците защото мразят Русия3. НПО-*** защото им плащат

47

Анонимен

преди 10 години

46, НАТО не е анексирала една педя чужда земя!Путин с нищо не се различава от Хитлер, който си мислеше, че може да завладее целия свят!Гаден и долен агресор!

46

До 49

преди 10 години

НАЛИЧИЕТО НА БАЗИ В БГ НИ ПРЕВРЪЩА ДИРЕКТНО В МИШЕНА. Нямаме нужд от окупациона войска.РУСИЯ НА МЕН НЕ МИЕ ВРАГ А ТУРЦИЯ НАТО ОТ ТУРЦИЯ НЯМА ДА МЕ ЗАЩИТИ

45

Да живее България!

преди 10 години

До болгар, абе национален предател! Волен срещу пари се продава на турци и руснаци! Това ли са българските националисти?

44

Анонимен

преди 10 години

До Шоп, от както сме член на НАТО не сме неутрални! Украйна като беше неутралнс спасиля това Русия да я нападне и да и отнеме територии!Хубаво нещо е неутралитета, но за съжаление не се изплаща!Финландия в момента също се готви да стане член на НАТО, защото разбра, че едоста опасно да да имаш съсед като Русия и да си неутрален.