25

Анонимен

преди 10 години

И не "до 10 000 пъти по-скъпи", а точно 10 000 пъти по-скъпи. Така излиза, след като се твърди, че "стандартната цена" на едно младо, но черно момиче е 12 долара.

24

До 29

преди 10 години

В какъв смисъл не съм в ред?Прочетох в статията, че тези момичета ги грози опасността да бъдат "продадени на стандартна цена, по 12 долара всяка".Що се отнася до цената на белите жени в района на Черна Африка (на юг от Сахара), можеш да попиташ и други хора - много българи работеха в Африка по онова време, а сега вече, когато се пътува свободно, българи ходят там като туристи или по бизнес дела.Ако ти не знаеш нещо и ти се стори странно, това не значи, че онзи, който го казва "не е в ред".

23

Анонимен

преди 10 години

До 10 000 пъти по-скъпиНе си в ред нещо.

22

Лисан

преди 10 години

Боко Харам да няма нещо общо с Боко Тиквам?

21

10 000 пъти по-скъпи

преди 10 години

През последното десетилетие на социализма баща ми работеше в централната част на Африка.Знам,че по онова време, една бяла жена във фертилна възраст (във възраст, когато може да ражда) струваше 120 хиляди долара. Знаеше се също, че някои ***,завършили висше образование в СССР се женели за руски момичета с цел да ги продадат, когато се върнат в родината си, за да забогатеят. По този повод ставали дипломатически скандали.Сега обаче научавам, че едно африканско момиче струва 10 000 пъти по-евтино

20

Мартин

преди 10 години

Къде ги учат тия работи бе да ги...колко голям *** трябва да си за да вярваш в такива религии и простотии който насърчават към насилие ! СМЪРТ ЗА ТАКИВА БОЛНИ МОЗЪЦИ !

19

Анонимен

преди 10 години

До j от АнтисилямистХа, ха - как пък реши, че съм ционист?! :)

18

j

преди 10 години

До АнтиислямистЛъжеш ционистка подлого,това престъпление няма да заличи престъпленията ви срещу семитите палестинци.

17

Антиислямист

преди 10 години

Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани!

16

Анонимен

преди 10 години

Ето защо в Розово не искаха ислямисти.Властите трябваше да дадат по вече информация.

15

до 20

преди 10 години

А ти виждаш ли снимката?Онея с бялото са майки -деца !

14

ХА ХА ХА

преди 10 години

ТОВА ще стане и тук ако дпс продължава да е на власт

13

Мунчо

преди 10 години

Я- да не са пристигнали сирийски бежанци в Нигерия?

12

Анонимен

преди 10 години

Оооооооооооооо, алах, не знам какво ти е учението, но сляз на земята и си прибери чедата!

11

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Боко Харам ... ? Тия да не са на наш Боко хората ? ...Тука им спряха далаверата и отишли в Нигерия ... :)

10

Анонимен

преди 10 години

Ислямът е войнствена религия. Дори Мохамед от Медина влязъл в Мека с войска защото го смятали за екстремист!А в момента ни настаняват едни такива в нашата родина. София е почерняла от такива, и повечето не са сириици /...

9

bradata

преди 10 години

Goodluck - imeto na prezidenta napravo karti, a I jena mu ne e po nazad. Kasmet I tarpenie....tia onia den sleznaha ot klona I pochnaha imena da si misliat.

8

Анонимен

преди 10 години

Мдаааа... явно нещата за хамериканците тръгват на зле в Украйна и сега CNN започват да развяват всякакви други новини, сред които ще им все по гръмки и гръмки, само и само постепенно да спре да се говори и да избледнее позора им в Украйна :)

7

Анонимен

преди 10 години

Представяте ли си какво правят ислямистите с тия деца...Искате ли пак да са тук?Вярвате ли, че само са "присъствали" в поробените територии?Вярвайте ми - никак няма да се примиря с това...

6

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАре разкарай се с тоя волен сидеров бе. Тоя туркофил и предател долен. По-противен е и от рядко ла-но. И по-голям предател от него няма.