159

Анонимен

преди 10 години

3 19 Kiretoпреди 7 часаНикога вече няма да гласувам за евро парламент !!! Позор е за страната ни, че сме член на тази организация (ЕС) която е слуга на САЩ ! По-големи лицемери от ЕС няма ...------а бе смок, кой го интересува дли ще гласуваш, даже е по- добре кат ненгласуваш, бабите ще са на урните, те друга работа няматв

158

недоволен

преди 10 години

Целия свят разбра, че бандите на толерирания от Европейския съюз и САЩ "Десен сектор" за виновни за загиналите в Одеса, но тя, кокошката, ще продължава с тъпо упорство да иска разследвания и наказания, впрочем както и в случая със снайперистите на Майдана. Аз поне не разбрах да има някой наказан за избиването на мирни демонстранти и полицаи в Киев, но пък това доведе до дестабилизацията на Украйна и нейната "демократизация". Такава демокрация не ни е нужна кокошке рошава.

157

belousrv

преди 10 години

Ние не го учили изобщо, защото той е смешен за нас, той е като неграмотен русски език... Когато някой ми говори на украински аз го разбирам, обаче неискам да си чупя езика за да се правя на украинец, защото не съм украинец... Ние с голямо удоволствие би искали да се присъединим към ЕС, но никой не ни кани на там, предлагат да сключим съглашение, което ще развали нашата економика и да ни загонят в кредитни мережи, пак не го искаме... С това ли сме виновни пред ЕС? За това ли ни убиват?

156

belousrv

преди 10 години

Аз лично познавах много от хората които е загинали вчера, това са обикновенни хора на средния възраст. В зграда нямаше никакви руснаци, просто няма дори откаде да се вземат там... Можеха да имало няколко човека от Тираспол-Приднестровие, то Тираспол от Одесса на 100 км. и много хора идваха от там да живеят и да работят в Одесса. Разберете ни моля, ние никога не говорили на украински език, бях ме Россия, дошли коммунисти, и присъединиха ни към Украина, нито баба ми, нито майка ми, нито пак аз...

155

belousrv

преди 10 години

Този ден за винаги е променил живота ми... Това което стана във моя роден град Одесса най-ужастно нещо което съм преживявал някога. Във украински СМИ няма нито една правдива дума. Мирни хора бяха сгонени във сградата и заживо изгорени, във youtube има всички кадрове кой е направил това. Това е ФАШИЗМ и лидери ЕС го доддържат. Бъглари вие нашите Братушки, през втора световна война Вие спасили всички евреи в страната си, Вие ГЕРОИ! Какво да направим ние днесь? Кажете своя дума в ЕС, моля Ви се!

154

Анонимен

преди 10 години

Как ли да гласувам на евро-изборите след този геноцид и цинизъм на ЕС?!Ще нарисувам нацистка свастика на бюлетината, ще я заплюя и пусна в урната на евро-атлантическите ценности от трети род.

153

arhar

преди 10 години

Причината за пожара са действията на украинските националисти, които нападнаха проруските активисти в пристанищния град.

152

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Катерино, руснаците имат гнусния навик да приключват всяка война в столицата на противника си. Ти мирния диалог можеш само да си го натикаш в ... шкафа... P.S. Уф, че си грозна! То, няма чак такава трагедия във външния ти вид, ама си и много нагла...

151

Алекси

преди 10 години

Баронеса Аштън, онзи, дето псува и много добре знае всичко за майданци, очевидно използва неподражаем неразбираем от обикновените смъртни английски хумор! Толкова долна лицемерка е външният министър на ЕС, в който членуваме, че ме е срам за страната ни! България да излезе от ЕС и НАТО!

150

Анонимен

преди 10 години

Когато юдофашистките метежници в Украйна избиват и изгарят живи невъоражени православни християни, бели хора в 21 век, ТОВА СЕ НАРИЧА ФАШИЗЪМ, драги ми *** и глобалисти.Нищо не може да оправдае това престъпление и съм сигурен, че Путин няма да го остави ненаказано. Скоро ще горите в ада мамка ви *** продажна, никой няма да определя, как ще живеят православните християни. ПЛЮЯ на вас и на *** ви долнопробни ценности, ДОЛУ ЕС, ДОЛУ ФАШИЗМА!

149

Анонимен

преди 10 години

да се бяхте сетили по-рано да разследвате и двете страни ,не само да палите фитила на Украйна

148

защо се оливаш

преди 10 години

До rumen221:"...А ние 24г. ГО духаме този голям Е.С. ШОВЕНИЗЪМ!!!"явно не е излишно да ти се припомни, че България е приета в ЕС през 2007 г;.

147

Анонимен

преди 10 години

Ако Ащън беше направила нещо за провеждане на разследване на информацията на външния министър на Естония за убийствата на Майдана в Киев, сега нямаше да се стигне до изтреблението на опозиционерите в Дома на профсъюзите в Одеса, нямаше да се стигне и до кръвопролитията в градове и села на Източна Украйна. Призив за разследване от устата на Ащън обаче звучи като указание за потулване на случая и хвърлянето на вината за погрома в Одеса върху жертвите на това престъпление.

146

rumen221

преди 10 години

Не съм против Е.С., а против Европейския Шовенизъм!Наполеон бил пред банкрут (както Е.С. днес) и Генерал-интендант Шовен предложил решение:- Нападаме Ломбарците банкерите на Европа и им ОТКРАДВАМЕ ПАРИТЕ!- Така и става!ДНЕС Е.С. също е в банкрут и прилага спрямо Украйна ШОВЕНИЗЪМ, бързат да я приемат, но само икономически, за да я ОГРАБЯТ и с ГОРЧИВИНА гледам как 2-3 000 МАЙКОПРОДАВЦИ им помагат- А ние 24г. ГО духаме този голям Е.С. ШОВЕНИЗЪМ!!!.

145

Анонимен

преди 10 години

За западните ДЕМОКРАЦИИ, бунтовниците в Сирия, са борци за свобода, тези в Украйна са сепаратисти!!!!

144

Анонимен

преди 10 години

Царство им небесно и бог да ги прости! Това бяха живи хора, не по-малко люде от загиналите в Киев. Американско- западния цинизъм е в унисон с неприкрития им вековен расизъм. Даже най-обикновени съболезнования не изказаха на Украйна за избитите 46 -има в Одеса, а се подхилкваха ''дипломатично'' на фона на човешката мъка.

143

Анонимен

преди 10 години

До ТервелПожар е забелязан в сградата на българския културен център в Одеса, предаде местното електронно издание Одеса коментарии".........................ти си кат ИТАР-ТАСС уведомяваш веднага :)

142

ТИМОФЕИ

преди 10 години

ТУР4ИНОВ НА КЛАДАТА!

141

гога

преди 10 години

ЗАПАЛИХА НАРОДНОТО САБРАНИЕ С ДЕПУТАТИТЕ В КОМПЛЕТ И ЕС НАСТОЯВА ЗА РАСЛЕДВАНЕ НА САБИТИЯТА ПРИ ПОЖАРА!ВИНОВНИ ДЕСНИЯ СЕКТОР

140

аз

преди 10 години

ами една виновна на снимка!!!!