29

за 27

преди 10 години

Объркал си се! Вдигат я на 170 години!

28

Анонимен

преди 10 години

Е, и ?!

27

Ф.С.В

преди 10 години

И какво ново ни казвате ? че сме най бедните ли - ами ние това много добре го знаем !

26

Рали1

преди 10 години

До посочиНегласуването видяхме до какво ни води.Има независими, може да пренареждате листата.И едните, и другите са маскари, но не можем все да сме *** и в наведена поза.

25

Анонимен

преди 10 години

Австралия вдига пенсионнната възраст на 70 години. Промяната ще засегне родените след 1965година! А тука мързеливците реват ли реват!

24

посочи

преди 10 години

До Анонименкого да избираме, че аз нямам довереници, а пък ако не отида да гласувам все едно, че гласувам за най-гадните. Капан, а.

23

Рали1

преди 10 години

"Месечна издръжка на затворник 1300 лева, на бежанец 1080 лева, на улично куче в приют 300 лева"Колко взима работещия беден българин, колко пенсия получават възрастните, а искате и раждаемост-деца да се отглеждат.Когато кучето е оценено на 300 ? лв., а детето ми на 35 / ТРИДЕСЕТ И ПЕТ ЛЕВА / !!!В края на управлението на това малоумно правителство тези,които няма да могат да покрият разходите си ще са сигурно 100 % !

22

Киро Майтапа

преди 10 години

А някои си изнесоха милионите в чужди банки, а абдалите им работят за 300 лева, биват завличани, и после по една година не вземат заплати..Идва Видов ден, както е писак колегата по долу!

21

Анонимен

преди 10 години

За сметка на мизерията и глада на Българина печелят чуждите господари и техните български *** които ви управляват.....затова са ви сложили хомота на плоския данък и валутния борд затова има корупция на на н-та степен затова ви принуждават да си отглеждате *** - *** затова ви вземат златото затова ви нарязаха заводите на скрап - а за благодарност вие ги избирате на избори

20

Ран-Ът

преди 10 години

Планът "Ран-Ът"

19

Анонимен

преди 10 години

Най -ограбваната , но ще дойде е видов ден

18

ист

преди 10 години

Това не е риск от бедност. Това е договорена от всички политически партии на прехода бедност или както се казва ,,първоначално натрупване /ОГРАБВАНЕ/ на капитала,, Както е казал народа-от един дол дренки-БКП.

17

Анонимен

преди 10 години

Не може да подариш златните находища и да стъпиш основно на селското стопанство! Икономиката е в пряка зависимост от жълтурко, само *** не го осъзнават...

16

Ицо

преди 10 години

Е тотално съм разочарован... Имаме толкова много *** материал, а сме единствено в ЕС най-бедни, очаквах да сме задминали вече и някои африкански държави. Но нищо, все пак на там сме се насочили.

15

уплашен

преди 10 години

Като вдигнат данъците върху апартаментите(останали от бай Тошо), като насила ви накарат да санирате със заробващи лихви, ще видите, че сте не бедни, а крепостни селяни на чорбаджиите-изедници(както и да се казват)!!!

14

st

преди 10 години

Супер сте си вие сте издръжливи кучета, е със мечтите ще си отидете но пък ще ви признаят за най коравата нация в Европа държите на глад мизерия студ.

13

Анонимен

преди 10 години

Български ***, първо се научете да работите повече отколкото крадете и скатавате, после мрънкайте.

12

факт

преди 10 години

Това е пълна лъжа!Първо процента не е 70 а 90.И второ не става въпрос за извънредни разходи,а за ежедневни нужди от първа необходимост.Хората не могат да си купуват качествена храна да си плащат сметките и изглеждат децата.Това така ли е питам?ФАКТ!

11

Анонимен

преди 10 години

Ся кво, ще ми блокираш IP-то?Жалък ***.Disconnect, connect и готово.

10

Анонимен

преди 10 години

Ихххх а като дойде бкп-то на власт нали щеше да почнат да се леят пари от небето... Шо стана?