34

й

преди 10 години

Държавата върнаала 1.5 милиарда лв. на бизнеса.А кога ще върне 1.5 милиарда лв. на здравната каса-хората ***!!!!!

33

bolka

преди 10 години

Даа, заради пенсии.Но...защо не се отчитат колко инвалидни пенсии влизат в това перо, които са си чисто социално плащане? Колко са парите за инвалидните пенсии, колко са тези, които ги получават и които не ги заслужават изобщо?Какъв е размерът и колко са тези, на които се дава и пенсия за прослужено време и същевременно инвалидна пенсия?Колко са тези, които получават пенсии без да са работили изобщо?Има и още видове пенсии, които трябва да минат към социалното министерство.Не заблуждавайте

32

Анонимен

преди 10 години

не са виновни комунистическите крадци , дети ни държат в бедност за да има останали в тъпата продажна държава

31

От 21 до 24

преди 10 години

Страшен "патриот" си ти Georgi от БГ! Виж първо на каква ''шльокавица" си написал коментара си! Продължавай да оправяш "държавата", туземецо! Най-вероятно си нямаш понятие как върви светът извън България, но това си е личен твой проблем! Благодаря ти, че за пореден път ме накара да се радвам, че съм извън БГ! Обидните думи няма да коментирам, защото нищо не съ получил на готово, работя честно, получавам добра заплата и си плащам всички данъци в сегашната държава! НЕ прося и НЕ крада!:)

30

Анонимен

преди 10 години

Малко по - малко, вървим към това което сме се запътил - джунглата, а там оцелява най - адаптивното. Който е бил емигрант знае за какво става дума, ако ставаш за нещо, намираш работа било то и за минимални пари. В бг основната маса от неработещите не работят, първо защото адски ги мързи, второ нямат никакъв занаят, трето не искат да се преквалифицират като не немират работа. За сметка на това търсят някой някъде да ги назначи на заплата. Работа има и пари се дават, но малко са качествените хора

29

Анонимен

преди 10 години

Дупка в хазната? Как така? нали взехте 2 милярда нови кредити? А и нали намалихте с 4% съотношението БВП/Дълг? Само за година??? Това значи, че страната е на супер далавера и печалба щом намаля това отношение. А и кредитите запълват дупки, нали? И сега пенсионерите са ви виновни че си търсят това дето ви го плащаха 40 години а вие го окрадахте? Орешарски, брадчед, закривай седянката че да не я закрием ние!

28

Анонимен

преди 10 години

E KAK DA NQMA DUPKA V BUDJETA KATO HRANIME 50 000 TARTEQ V MEERE , PARVI SME PO BROI MILICIONERI V EVROPA . KAKVA IKONOMIKA IMAME TA SI POZVOLQVAME TAKAV LUKS . AMI 28 OBLASTI S 28 OBLASTNI ADMINISTRACII . V TQH 28 OBLSTNI ADMINISTRACII NA DAI , 28 OBLASNI ADMINISTRACII NA ZDRAVNA KASA , DANA4NI . K.A.T. . RIOS . KOS , MOS . TARTEI DO TARTEI I VSE MAIMUNI KOMUNISTI4ESKI . CQLO MINISTERSTVO NA ADMINISTRACIATA , SADII I PROKURORI S TLASTI ZAPLATI

27

От ясно по ясно

преди 10 години

Какви пенсии са причина бе ***. Тези жалки три процента, дето още не сте ги дали. Причината е друга. Няма призводство, няма икономика. Нямат пари хората за да има купуване и оттам да друпне нуждата от по-голямо производство. Още през 80-те години ви казах, че Комсомолците съсипват държавата, ама Тошковите политически копои ме изкараха враг. Сега лъснаха голите темета на пълните с *** глави на тъпанарчетат от Комсомолските активисти. Трябва да се разкарат, за да преуспее държавата.

26

Анонимен

преди 10 години

Освен това емигрантите бавно се опаричват и скоро ще започнат да прокарват своите интереси в БГ. Нещата са ясни.Скоро ще започне борба на три фронта.

25

Анонимен

преди 10 години

Банки,политици,ченгетата и съдии - цялата тази прослойка не вижда огромната вълна от недоволство. Успоредно с забогатяването на политическата класа,пропорционално се увеличава и броя на бедните и мизерстващи хора.Не е необходимо да разбираш законите на Вселената,за да проумее човек какви ще бъдат последствията за политическата класа и свързаните с тях фирми,роднини, съдии,ченгетата и банки.Ако това беше шах и аз съм гросмайстор щях да се предам.Няма сила,няма оръжие,което да спре тези хора.Освен

24

Анонимен

преди 10 години

Днес си заграбил милиони и си мислиш,че си уредил децата си в чужбина,хем да изперат малко парици,хем да си купят диплома от чужбина.Само,че има един голям проблем за банки,политици и ченгетата.В резултат на това неправилно преразпределяне на европейските и държавните ресурси и успоредно с тяхното забогатяване се създава нова и много под голяма на брой класа от мизерстващи хора.Много от тях емигрират и постепенно се обединяват,тези които останат тук се сдружават водени от беднотията и мизерията.

23

Анонимен

преди 10 години

Нека да Ви обясня за какво иде реч.Скоро ще се осъществи сблъсък на два фронта. Банките срещу един мъж във власт и емигранти срещу политическата върхушка и свързаните с тях фирми и рода.Ще има и леко разклонение, нещо като трети фронт.Това е борбата на емигрантите срещу семействата и роднкните на бълг. политиците,които износоха пари в чужбина.Все още на Банките,политиците,ченгетата,съдии не им е ясно какво ще се случи.Това е един бавен и неизбежен процес.Днес си заграбил милиони и си мислиш,че с

22

Turchin

преди 10 години

HAHA....NA BULGARISTANCITE VSE NQKOI IM E KRIV! NQMA PO DOLNO MRYSNO I PRODAJNO PLEME OT BYLHARITE! DOBRE CHE IZCHEZVAT VECHE CHE INAK GOLQM REZIL PO TIQ ZEMI DA SE NASELQVAT OT TIQ ***!!!

21

Анонимен

преди 10 години

Европейските Фондове са форма на купуване на Еничари и Предатели.. Когато пари попадат в неправилния *** или предател.. ЕК не възтановява парите. Смърт на ЕС.

20

DO 24

преди 10 години

I MNOGO MI E INTERESNO DA ZNAM KAK TAKIVA CYRVULI BALKANSKI ZLOBNI KATO TEB DETO SA OSTANALI TAM I SE DYRJAT ZA POLATA NA RODATA OPRAVQT BULGARIQ V MOMENTA?! MNOGO MI E INTERESNO DA ZNAM KATO SE VZEMAT V PREDVID VSICHKI IKONOMICHESKI I DEMOGRAFSKI POKAZATELI V MOMENTA.

19

Анонимен

преди 10 години

Мръсно, крадливо племе, ти ли няма да се докараш до просия. Няма по-голям срам от това да си българин. Като им кажа, че са най-долните хора на света и ми се сърдят.

18

сива икономика

преди 10 години

Някой може ли да ми каже,кога е получил касова бележка или фактура от адвокат,архитект,строителче и разни др.в сивия сектор?

17

Анонимен

преди 10 години

Без да злобея понякога, както сега , влизам в българските сайтове единствено за да се убедя, че когато напуснах БГ направих нещо значимо и добро за себе си в тоя живот! Съветвам честните хора с воля и желание да живеят нормално да направят същото за себе си и им пожелавам успех! Не, че навън е много лесно, но според мен е за предпочитане!

16

оле

преди 10 години

ХРИСТО БИСЕРОВ КВО СТАВА С НЕГО?пак ли е в швейцария ?

15

за съжаление

преди 10 години

в КЕНЕФИНЛАНДИЯ останаха *** и политици и двата вид а имат големи родове и големи стомаси си покрадват яко !! ДА ГИ ХРАНИМ А??? да им *** майката на скапана крадлива сбирщина скоро дърпаме