25

до турчин

преди 10 години

От това, което виждам на света не му пука за нас, затова и на нас не ни пука за хленченето на НПО-тата и ЕС относно връщането на бежанци и издигането на ограда.

24

турчин

преди 10 години

До 21-на кого мислиш че му пука, че българина гладува и мизерува

23

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ по-добре да не се обажда, щото една телена ограда за турските овце с шап не можаха да вдигнат заради Дянков.

22

Анонимен

преди 10 години

Не забравяйте какво се случи в Ливан. Имаше ислямска инвазия от "бежанци", претопиха и избиха християнското население и сега от християнска държава, Ливан стана мюсюлманска.

21

турчин

преди 10 години

А защо никой не обсъжда нашите избраници как се отнасят към собствения си народ.В коя категория сме като общество.ГЛАД И МИЗЕРИЯ-НАЛИ?

20

Анонимен

преди 10 години

Проблемът е в некадърното ви и крадливо управление което търпяхме 4 години.

19

до турчин

преди 10 години

През оная работа ми е какво мисли "светът" за българина, не искам ислямски и негроидни *** на българска територия.

18

Анонимен

преди 10 години

Никой не е канил ислямистите в България и те не са желани тук. Имаме си достатъчно ***. И колкото по-бързо ГЕРБ и другите парламентарно представени партии разберат, че трябва да се грижат за интересите на своите избиратели/българи/, а не за интереса на тарамбуките, толкова по-добре за тях иначе може и гьостерица да играе. Депортиране на всички афроазиатци и недопускане на нови, това е интереса на българите в тази тежка икономическа и демографска криза.

17

турчин

преди 10 години

До 18-TE ЗА ВАС СА ***,А БЪЛГАРИНА НА ЦЯЛИЯ СВЯТ.....

16

до турчин

преди 10 години

Като вдигнаха ограда и почнаха да ги връщат с бой обратно в Турция. То вие ако се справяхте с бежанците, нямаше да имаме 10000 глави бежански *** у нас.

15

турчин

преди 10 години

До АнонименКак се справиха бежанците като ги оставиха да гладуват ли?

14

Анонимен

преди 10 години

много мразя комунистите, но в случая мисля, че като цяло се справиха с вълната от бежанци

13

турчин

преди 10 години

До БългаринТака ли господине,но много сте далеч от истината.Май до сега не сте чували за работна конкуренция.

12

и аз да кажа нещо.

преди 10 години

И сега кво! Българина е най лошия, така ли? Онзи ден се обажда в ефир по телевизията един човек от Хасково или Крумовград който се оплака, че уволняват българи от някакъв завод и на тяхно място назначават само турци, като накрая на разговора каза, че в града българите стават все по-малко! Не съм против български турци, но те също не ни искат и когато станатмнозинство в дадена ситуация показват антипатия, която говори , че сме различни! Камо ли разни сириици комо ли пък ***! Така че не ни

11

Анонимен

преди 10 години

""Проблемът не е в бежанците, а в държавата""Проблемът не е в държавата, а в европейското законодателство.

10

невролог

преди 10 години

Тая депутатеса много са и хаотични мозъчните електически импулси.Как проблемът да не е в бежанците. Точно там е - няма бежанци - няма проблем(у-упс, сходството с един друг цитат не е търсено нарочно). А ако станат тези нарушители на границата 100000 или 500 000 пак ли няма проблем? То бива кокоши изказвания, ама да обърнеш парламента на кокошарник вече е малко множко.

9

турчин

преди 10 години

И ХИЛЯДА МИНУСА ДА МИ СЛОЖИТЕ,НО САМИЯ КЛИМАТ НА БЪЛГАРИНА Е НА МНОГО НИСКО НИВО.

8

Българин

преди 10 години

До турчинЧакай малко сега , 2 000 000 българи не са бежанци в другите държави , има разлика. Отишли са да работят и учат език, дошлите тук не искат да учат език , камо ли да работят.

7

турчин

преди 10 години

Пропуснах да отбележа че Българина даже на избори не може да избира.Злото на тази тройна коалиция е продукт на глупоста на Българина.

6

турчин

преди 10 години

До ЛМанталитета и държанието на българина защо е просташко.Другите държави могат да се погрижат за 2 милиона българи,а ние недоволстваме за 1000 човека,които по принуда са напуснали домевете си във връзка с гражданската война.Нека да обърнем палачинката от другата страна и да питаме хората от Сирия колко са доволни от човещината на българина.Защо съседна Турция приютяват 700 000 бежанци а ние се насираме с 1000 човека.Турция -наричана от вас ***.България -наричана от вас рай.СМЕШНО Е?