62

онбашията

преди 10 години

лош прецедент създаде максим ставийски

61

Анонимен

преди 10 години

Стефан Ботев и той да си прави отвод с тея изказвания...срам нямат тея продажници...

60

Анонимен

преди 10 години

За милиони няма закони...!!!

59

Kostov

преди 10 години

Kogato sadeha stavinski ne revahte nali.Sia za kakvo revete.

58

Анонимен

преди 10 години

Ако бяхме истински българи сега там пред съда трябва да отиде целия град с камъни да не посмеят да излезат тоя съдебен състав.Ние не сме народа да търпим тия с огромните заплати и привилегии.Дано обжалват близките ако трябва до европа и този съд да бъде уволнен без право на работа повече!!!!!

57

---

преди 10 години

След 3 години ще кара мошен джип и тогава 10 пешеходци може да прегази...

56

Непозната

преди 10 години

До 70"Така че именно Бойко, Бойковица и всички останали от техния калибър са виновни нея да я има и да е такава." Виждам, че именно ти имаш нужда от очила, не те бива дори да прочетеш и разбереш това, което е написано. Не казах, че я е развалил той, намери я в такова състояние, управлява я по същия начин през 4-те години на мандата си, както предишните и следващите, не допусна тя да стане независима, защото това не е удобно на никой от висшите престъпници в страната, част от които е и той.

55

Ф.С.В

преди 10 години

Това е Бг справедливост !! Българската Темида не с е сляпа !- Тя даже има на тогата си джобове и си "ляга" с всеки по заможен и властимащ .В случая си е "легнала" с колега

54

До Непозната

преди 10 години

Добре,че беше Бойко да я развали!!! До преди да се появи той тя беше перфектна :))))) Не е лошо да се позапознаеш и да махнеш тези очила,които не се отклоняват и на сантиметър встрани!

53

Непозната

преди 10 години

До ДЪБЛИНАми че то съдебната система в България, както всички знаем, не е независима, а е създадена и се управлява от висшите политици. Така че именно Бойко, Бойковица и всички останали от техния калибър са виновни нея да я има и да е такава. Пак както всички знаем, българската съдебна система доста удобно и угодно обслужва интересите на всички като Бойко и на самия него.

52

Do 60 Yoyo

преди 10 години

300 godini nai malko

51

Ок

преди 10 години

Два млади човешки живота са погубени... "Гарга на гарга око не вади!"...Прокурорски син- е син на колега.Но ако вашия син го направи-няма прошка!

50

паказ

преди 10 години

Достойна присъда на достойни съдии

49

Анонимен

преди 10 години

В България никога няма да има съд и правораздаване. Никой да не очаква това и да не си прави илюзии. Безсмислено е да се чака нещо от дела. Всеки да си оправя нещата както може.

48

канадеца

преди 10 години

Ами това е българския съд!За тва БГ никога няма да бъде в Европа.Никой не уважава българите и никой няма да ги уважава,имам в предвид в Европа,там където си мислите че сте,но не сте.България е държава,управлявана от крадци с помоща на ЗАВИСИМАТА КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА.Е за тва не живея нито в БГ нито в Европа.Назадат сте със светлинни години спрямо Севрна Америка!

47

до уоу

преди 10 години

Защо се чуждиш, родата на загиналите първо чака правосъдие от съда, а ако не го получи да се качва на колата и "на лов" за хубостника, дето е затрил близките им

46

turk

преди 10 години

Язък. Вижте се малко какви овце сте станали. Избиват ви, а вие нищо не правите по въпроса. Това не е първият такъв случай. И се имате за нация. Даже животните са по обединени и социализирани от вас.

45

Yoyo

преди 10 години

Чудя се ако някой беше убил по такъв начин сина на окръжният прокурор каква присъда щяха да му дадът на убиеца !!!

44

е

преди 10 години

че тия нямат ли близки да му резнат главата на момчето и да пребият дебилчето баще му?? да чакаш от платени *** да рзадавт очвещина нямада получите нищо освен платено платено кривъсъдие!!! то с 150 в града да се движиш е престъпление оттам насам ВСИЧКО Е СЛЕДСВИЕ НА БАЩАТА УГЛАВЕН *** В КРИВОСЪДИЕТО НА ***

43

ДЪБЛИН

преди 10 години

Докато тези от "съдебната система" се гаврят и подиграват с вас и с близките ви,ходят пияни и дрогирани на работа,строят хотели на дъщерите си и ви се смеят мазно в лицата ,вие стачкувайте срещу Бойко,Бойковица,срещу вятъра,срещу цената на лука и чесъна,срещу.....и се чудете защо сте там-където сте и от къде идват злините ви.Ами заслужавате си съдбата,мили братя....Жалко за невинно загиналите.