51

Анонимен

преди 10 години

До ново 5Не мислиш! Явно това е обща болест /ниското IQ/ на работодателите ни! Ок държавата значи! Ами тогава ще ти направят задълженията КЪМ ФИСКА КАКТО ВЪВ ЗАПАДНА ЕВРОПА и държавата ще плаща майчинските! Ха мишоци! Дръжавата им виновна! Тя тази държава е на всички бре! Да не мислиш само работниците ще плащат масрафите ви!? Хем данъците им тежки хем не щат и да си поемат задълженията към работниците си! Я тарикатите му с тарикати! Кат не би бива за бизнес еее има нужда от работници!

50

Анонимен

преди 10 години

Абе защо КНСБ не вземе да стане един работодател и да си раздава майчинство, помощи и пенсии каквито си искат. Комунистическия манталитет никога няма да напусне главите на българите, затова ще бъдат винаги бедни и болни и ще живеят във вечна мизерия.

49

Аз казах!

преди 10 години

Бизнеса не бил доволен, бизнеса търпял загуби , бизнеса страдал от толкова много почивни дни. Не било така в европа ... ама бизнеса склонен ли е да плаща ПОНЕ половината равностойност на европейските заплати??? Бизнеса склонен ли е при най - малкото нарушение да плаща груби суми и глоби , колко бизнесмени има в затвора за укриване на данъци. ДА ГО ДУХА БИЗНЕСА ... използвачи , лицемери , дебелокожи , влюбени в придобиването гноми. Малцина от създаващите работни места са достойни..

48

Анонимен

преди 10 години

и какво ще се подобри ако минималната заплата стане 1000 евро? найстина ли има балъци дето си мислят че ако се вдигне минималната заплата ще могат да си позволят повече неща?

47

Аз казах!

преди 10 години

Отново ми се струва ,че това не е измислица на нашето правителство , а е поредната заповед , която то изпълнява. Не остана здравна каса , учителите са най - малко платени и медицинския персонал , пенсионните фондове свършват , ше трябва да работим до 80 години , защото няма да има кой друг.Сега искат и да поставят майките , децата и семействата в положение не да се радват и да общуват с децата си , а да робуват на пари , на бизнеси.Трябва връщане назад към истинските неща - парите са до време

46

Анонимен

преди 10 години

А, то ако го питаш бизнеса жените трябва да раждат в обедната почивка и веднага да се връщат на работното си място.

45

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПрав значи! ОК Да махнат изобщо платеното майчинство НО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДА СТАНЕ 1000 ЕВРО!!!! Майките ще си наемат чужденки да им гледат децата! :)

44

аса

преди 10 години

Той бизнесът иска, ако може да не се плаща въобще на работниците.Държавата е затова, да му слага юзди.

43

Анонимен

преди 10 години

До ПетяХа опитай да вземеш НЕМСКО дете да бачка за твоите!????? Знаеш ли кога!? НИКОГА! А от БГ родителя само се иска! След 20-30 години КОЙ ЩЕ БАЧКА ЗА ТВОИТЕ ДЕЦА!? Да не мислиш хората за будали? Като не плащат и не дават достоен майчински тия фирми после да опъват децата на предприемача на машините да ги видим до къде ще я докарат щото немски деца трудно ще наемат!

42

Анонимен

преди 10 години

Бизнесът е прав в тоя случай

41

Анонимен

преди 10 години

До ПетяХей Петя!!!!! Имаш ли хабер колко струва отглеждането на дете което после се изгърбва от бач за да могат децата на работодателя да се изфукат пред гаджето с нов мерцедес купен му именно от такива вече пораснали деца? Оглеждането на такива деца които ще БАЧКАТ за филийка хляб струва поне 70000 лв до 18 год. възраст! После още поне толкова докато се изгради специалист! Колко от тия пари е поела фирмата която после го експлоатира!? Аман от *** и АЛЧНИ хорица!

40

Анонимен

преди 10 години

За ВСИЧКО ДЪРЖАВАТА ИМА ПАРИ В ДОСТАТЪЧНИ КОЛИЧЕСТВА,НО НЕ СЕ РАЗХОДВАТ В ПОЛЗА НА НАРОДА!!Една държава,която може да си позволи да отдели С ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ КЪМ БЮДЖЕТА СИ-4 МИЛИОНА ЛЕВА ВНОСКА ЗА СТРОЕЖА НА НОВАТА СГРАДА НА НАТО КАТО ПАРТНЬОР,37 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ЗАПЛАЩАНЕ ДЕЙНОСТТА НА ТРИ АМЕРИКАНСКИ КРЕДИТНИ АГЕНЦИИ,6 МИЛИОНА,КОЙТО СТАНАХА 10 ЗА ЕДНА НЕПОСТРОЕНА ТЕЛЕНА ОГРАДА НА ГРАНИЦАТА.....И ДА ЛЪЖТ НАРОДА СИ,ЧЕ НЯМА ПАРИ!!Пари има ЗА ВСИЧКО,НО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДЕЙСТВАТ С КАМЪНЕ И ДЪРВЕ!!

39

БИЗНЕСМЕН=БАНДИТ

преди 10 години

в нашата мила РОДИНА. Много малко са честните бизнесмени и те основно са малки еднолични фирми създадени НЕ БЛАГОДАРЕНИЕ, а ВЪПРЕКИ СИСТЕМАТА на бандитско-баджанашката МУТРОКРАЦИЯ- ДИМокрация

38

Петя

преди 10 години

Новородените деца са децата на България ,а не на една или др.фирма.Да се плаща от фирма още 12 месеца просто е гавра,след като се плаща платена отпуска за която плащат всички работещи във фирмата за нещо което не е отработено от самата мйка е просто несправедливо.Г-да депутати и синдикалисти избрани сте не да създавате ксандали ,а справедливи решения

37

Анонимен

преди 10 години

А бизнеса купува ли си Майбах ? А други скъпи глезотии ? Как ще има за детски.Само питам...

36

ppp

преди 10 години

До АнонименЗада избягат трябва да не наемат жени и мъже в детеродна възраст. Да ги видя как ще го направят ;) Тези 6 месеца могат да се ползват както от майката така и от бащата.

35

до 39

преди 10 години

По изборите за жалост по-силни са неграмотниците.

34

истина

преди 10 години

От това така глупаво предложение ще се възползват големите *** фамилии.И без това голяма част от осигуровките които плаща всеки и работодател и работещ отиват при тях.КНСБ и политиците ни искат като завършек да откажат останалите и все още работещи фирми да продължат с бизнеса си в България пък и въобще.Това е измишльотина че се крият данъци и печалби.Бизнеса много трудно оцелява ,съществува с големи кредити

33

Анонимен

преди 10 години

"Никой нямало да иска да наеме жена в детеродна възраст или с малко дете"Да живее демокрацията.

32

Анонимен

преди 10 години

добре, че троловете са силни само по форумите, а не по изборите