18

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ТЕ руснаците МНОГО ОТДАВНА СА КУПИЛИ българската власт и българските политици И НЕ СЛУЧАЙНО българия ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ И ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВА ВСЕ ПО-ЛОШО ! БРАТУШКИТЕ ВИ ГО ВКАРВАТ МНОГО ЯКО ! ВИЕ СТЕ САМО СИМВОЛИЧНО В НАТО И ЕС , НЕЩО КАТО ШПИОНИ на русия ,КОЯТО Е ВНЕДРИЛА СВОИ АГЕНТИ В НАТО И ЕС , И ЗАТОВА НАТО И ЕС НЕ ВИ ОБРЪЩАТ НЕОБХОДИМОТО ВНИМАНИЕ ,ТЕ СА МНОГО НАЯСНО КАКВА РОЛЯ ИГРАЕТЕ !

17

дпа

преди 10 години

Абе тия америкосите са много нагли беее....Когато имат интерес--цял свят е длъжен да бъде с тях--а когато другите имат интереси,чичо Сам не дава.....ааааа я стига..

16

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До до курбетчияВикаш за да не се издънят само САЩ, да повлекат и ЕС със себе си, а с тях и нас. Я си махни феса за секунда да ти се проветри мозъка и пробвай пак.ВИКАШ,СТРАХ ТЕ Е ДА НЕ ПОВЛЕКАТ И ВАС ?! АМИ ТОВА ВИ Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО ,ВИНАГИ СТЕ ЧАКАЛИ ДРУГИ ДА ОПРАВЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО ,ДОРИ ДА ВИ СПАСЯВАТ ОТ РОБСТВА И ПР. ! САМИ НЕ СИ МЪРДАТЕ ПРЪСТА ЗА НИЩО !

15

До Унищожител-я:

преди 10 години

Абе не знам к`ъв унищожител на *** се явяваш, но със сигурност си унищожил всичките си мозъчни клетки /ако изобщо си имал такива?!/, а това е абсолютно невъзвратима загуба! Между другото- явно е симптоматично за русофобската част от коментиращите, но пък успокоителното в случая е, че сте изключително малко на брой!

14

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До до курбетчияВикаш за да не се издънят само САЩ, да повлекат и ЕС със себе си, а с тях и нас. Я си махни феса за секунда да ти се проветри мозъка и пробвай пак.АМИ КАТО НЕ СЕ НАМЕСЯТ ПАК ГУБЯТ! НЕ САМО ,ЧЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА ЕДИН АГРЕСОР ДА ОКУПИРА УКРАЙНА ,В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА НИКОЙ НЕ ГО БОЛИ Х... ЗА УКРАЙНА,ОСВЕН САМИЯ УКРАИНСКИ НАРОД ! НО ПАСИВНОСТТА НА ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ГОЛЕМИ ЗАГУБИ ЗАРАДИ ШИСТОВИЯТ ГАЗ ,КОЙТО ЩЕ Е ПРОТЕЖАНИЕ НА АГРЕСОРИ ! ПО-ДОРЕ ДОРИ ВОЙНА ОТКОЛКОТО ..

13

Унищожител тролове

преди 10 години

До Анонимен 12Това какво прави САЩ какво общо има с това какво прави Путин? Аз не забравям нищо, но ти си късопометен защото тока ти изнася! Направеното от САЩ не оневинява анексирането на територии принадлежащи на друга държава, нещо което САЩ не са правели не и без договор с въпросната държава!

12

до сър пичук

преди 10 години

Тихо бе шут, бягай бързо да положиш цветя на паметника на американските летци.

11

Унищожител тролове

преди 10 години

До Анонимен 8Именно тези държави са страдали най-много от Руския ботуш и за това имат право да се обявяват, но от това което виждам те не налагат нищо, това е само в твоята объркана глава! Факт е че ако Путин не бъде озаптен, ще се случи същото като с Хитлер!

10

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Да живее САЩ, долу русия!!!

9

до курбетчия

преди 10 години

"АМЕРИКАНЦИТЕ САМИ ДА ОПРАВЯТ СИТУАЦИЯТА ,ПЪК АКО ИМА ПРОВАЛ ТЕ ДА СЕ ИЗДЪНЯТ !!! ТРЯБВА И ЕС И ВСИЧКИ ПО-ГОЛЕМИ И ВАЖНИ ДЪРЖАВИ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В ЕДНА КАУЗА И ДА НАКАЖАТ АЛЧНИЯТ руснак"Викаш за да не се издънят само САЩ, да повлекат и ЕС със себе си, а с тях и нас. Я си махни феса за секунда да ти се проветри мозъка и пробвай пак.

8

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ПРАВИ СА АМЕРИКАНЦИТЕ ! НЕ Е ЧЕСТНО ЦЯЛ СВЯТ ДА ЧАКА САМО АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НАЛАГАТ СЕРИОЗНИ САНКЦИИ И АМЕРИКАНЦИТЕ САМИ ДА ОПРАВЯТ СИТУАЦИЯТА ,ПЪК АКО ИМА ПРОВАЛ ТЕ ДА СЕ ИЗДЪНЯТ !!! ТРЯБВА И ЕС И ВСИЧКИ ПО-ГОЛЕМИ И ВАЖНИ ДЪРЖАВИ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В ЕДНА КАУЗА И ДА НАКАЖАТ АЛЧНИЯТ руснак РЕШИЛ ДА СЕ ГАВРИ С УКРАИНСКИЯТ НАРОД И С ЦЯЛ СВЯТ

7

Анонимен

преди 10 години

"Високопоставени служители във Вашингтон са признали пред вестника, че САЩ биха могли да предприемат стъпки, които да причинят "сериозни вреди" върху руската икономика, но засега се въздържат."Ще се въздържате и още как, не забравяйте, че руснаците също са ви подготвили пакет санкции и само чакат да стъпите накриво.

6

Унищожител тролове

преди 10 години

Продължение от 4 и 5Цитатите са от Уикипедия "Събития, предхождащи Втората световна война в Европа"! Но не смятате ли че историята се повтаря? Хитлер е искал да спасява немскоговорящи в Чехословакия също както Путин рускоговорящи в Крим! И Великите държави, така наречени, отново не са направили нищо! Отиваме към 3-та световна война и този път тя ще е по-близо до нашите граници! За това престанете да се правите на *** и вижте историческите факти!

5

Унищожител тролове

преди 10 години

продължение от 4:"Тези стъпки не докарват до нещо повече от официален протест от Великобритания и Франция"."След като вече Австрия е в пределите на Германия, Хитлер се насочва към немско-говорещото население на Судетската област в Чехословакия." "британския министър-председател Невил Чембърлейн и фреските лидери опитват да успокоят Хитлер.Чрез Мюнхенското споразумение позволяват на немските войници да окупират Судетската област. " До тук да ви е познато? Продължавам!

4

Унищожител тролове

преди 10 години

Хора направете справка с историята: Хитлер обвинява за ситуацията в Германия останалите демокрации. Положението се усложнява от световната икономическа депресия."След победата на работническата партия, Хитлер умело започва да премахва опозицията и за кратко време става едноличен лидер на Германия". "Хитлер насочва вниманието си към външната политика." "Хитлер заповядва въоръжаването на армията и връща военната повинност." До тук да ви е познато?Продължавам:

3

Българин

преди 10 години

Много правилно са го кръстили този вестник "Фашингтон пост".Не са го кръстили например "Фашингтон нюз" или нещо подобно.Пост всеки може да направи.И всеки може да си поства помията тук-там.

2

Анонимен

преди 10 години

Ами нали "високопоставените служители" първо трябва да убедят собственните си медии и населението че злото идва от Русия а не от дебелите мазни еврейски кореми. После мирната война е в кърпа вързана.

1

Анонимен

преди 10 години

Путин заби клин между ЕС и САЩ. Безпомощността на САЩ показва че те вече не са безпрекословния господар на света. Това че Путин не се съобразява със САЩ показа че царя е гол и даде кураж на ЕС също да не се съобразява безпрекословно с САЩ. ЕС е леко раздразнен че САЩ извършиха преврата в Украйна зад гърба им и се месят не някъде в Африка а в задния двор на Европа. ЕС са недоволни че САЩ са готови да жертват икомониката на ЕС за да задоволят егото си и покажат че те са още господаря на света.