34

Анонимен

преди 10 години

do 29Чистият мистър Анабол беше поляка 202 саниметра висок Мариуш Вах срещу Владимир Кличко по-миналата година, където Владимир такива тупаници му вкара, че би убил и слон след толкова много директни удари в тиквата му. След края на мача понеже тоя поляк не падна и изкара на крака 12 рунда, Кличко каза че не може човек без да е взел наркотик да издържи на тези удари от него. След няколко дни от кръвната проба на поляка се разбра че яко се е назобил тоя за да не усеща болка и да остане прав.

33

анонимен

преди 10 години

до 31 не знам какви са аз не съм ги правил но са добри както има и други спортисти/БЪЛГАРСКИ/които са добри ,но винаги има *** и лаинари като теб ,само да плюят по всичко постигнато от тях.В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО *** НО ВСИЧКИ СМЕ СЛАВЯНИ НЕЗАВИСИМО ОТ ЦВЕТА И ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕТО.

32

Valdemar

преди 10 години

Кличко си поигра с Леапай!Направо го сцепи!

31

Valdemar

преди 10 години

https://youtube/watch?v=E3iJQtF77Yk

30

Анонимен

преди 10 години

Много хубав боксов мач ще се получи - Кличко - Пулев !Пулев има голямо сърце. Надявам се да го докаже!Успех!

29

дядо Гроз

преди 10 години

Кличко е страшен - на умряло куче,нож вади!

28

Анонимен

преди 10 години

до 27И що трябва да ти дава реванш Кличко срещу Поветкин, бе ***? Ленъкс Луис като не даде реванш на Виталий Кличко що не се обади ТИ тогава да ревеш? Лично в къщата му в Англия преди 10 години веднага след мача им ходи Виталий да го увещава за реванш, но *** напълни гащите и отказа. И е в правото си Ленъкс- ако иска... ще даде реванш на тоя който е победил. Само че Ленъкс отказа защото се беше насрал от страх, както и майка му която му каза: Не се бий повече с тоя!

27

Анонимен

преди 10 години

до 27Ей , Поветкин искаше реванш от Кличко веднага след като го направи смешен в Москва.

26

Анонимен

преди 10 години

Тоя Кличко е чист мистър Анабол, ама сега Германия си е затворила очите заради събитията в Украйна. На Пулев няма да му е лесно. Ще му извъртят някой номер

25

Анонимен

преди 10 години

И на мен ми писна от тези глупости, които се пишат внашата преса, че Кличко го бил страх от Пулев.Нашата платена жалка журналистика повтаря една мантраот платените PR-и на Пулев.Вместо да си съчинявате истории, насрочете едно интервюс Владимир Кличко и го питайте всичко, включително даливъзнамерява да има мач с Пулев. Ако нямате $10000 за самолетенбилет и хотел, то интервюто може да бъде и по телефона.Освен Кличко по телефона може да се интервюират и хора от щаба му.Стига с тези детски съчинения - повече от 2 години чета глупости.

24

Йовп

преди 10 години

Кличко всячески избягва Пулев и Поветкин затова и съзнателно си избира слаби противници като този. Поветкин чака 4 години за мача с Кличко и когато не беше в добра форма след контузия Кличко се съгласи и сега дори не му дава реванш след като Поветкин влезе във форма.

23

кви славяни ве!?

преди 10 години

кличковците са обикновени хохоли а ***-пулевците са ***!

22

Анонимен

преди 10 години

Хора, в бокса става въпрос за много големи пари, които на този етап Пулев ги няма. Затова няма да има скоро мач.

21

анонимен

преди 10 години

не бъдете злобни братята КЛИЧКО и ПУЛЕВ са много добри,и тримата са славяни,а не тези черните който се правят на велики с много дрога и др.стимуланти.една среща между двамата/кличко и пулев/ не решава кой е по добър.правят хубави мачове и побеждават, радвайте им се,не злобейте.

20

БГто

преди 10 години

До 14 Така е брат му е по-силен от него

19

диди

преди 10 години

Той по-скоро е за онези говедца от ММА. И това ако е спорт - единия паднал, другия върху него и го бие по главата

18

диди

преди 10 години

Голям бокс показа този Леапай...

17

Анонимен

преди 10 години

На Кличко му подбират противници, с които американците могат да се договорят за изхода на мача.

16

Regi

преди 10 години

ah, Kubrat, sreshtu Missiata ste e zor - i silni muskuli v glavata iska! Kurage!

15

Анонимен

преди 10 години

Т'ва *** са наистина изключително просто племе. Оня ден на пресконференцията преди този двубой американеца Шанън Бригс тръгна да крещи в залата на Владимир Кличко че той бил шампиона, а Кличко бил никой и щял да го изяде с парцалите. Кличко само иронично му каза: Уплаших сееееее.Тоя *** *** забрави как Виталий Кличко преди 2-3 години направо се подигра с него и беше като боксова круша в ръцете му. Издържа 12 рунда едва едва, защото е голямо тъпо добиче с твърда кратуна. *** маймуни!