12

Към румен221 №7

преди 10 години

С връзки ли се ползваш в този сайт, та при опит да ти копирам мнението в ограничено за 500 символа поле, последното изречение се отрязва?Ще те улесня - общо с интервалите имаш 561 въведени символа!

11

Анонимен

преди 10 години

Какъв е тоя "европейски дневен ред"? Излиза, че трябва за строим светлото европейско бъдеще, докато тук хората ровят по кофите за ***!

10

анонимен

преди 10 години

какви мръсни номера. Мая Манолова, Бареков и Станишев са едни честни, позитивни и достойни хора дето разчитат на качествата си за да печелят симпатии

9

комунизъм

преди 10 години

Е това, което в момента все още не сме преодолели като организация и мислене! Все още ги има нелогичните правила на комуната. Като например поради мързел и вътрешни неуредици, топлофикация да начислява някакви измислени суми, сравняване с предодна година, вместо да си търси реално консумираните количества! Всичко това е факт заради поколенията. Сега управляващите са ставали инженери навремето с приемен изпит по партийни глупости, а не с изпит по математика и физика например! Църквата също е аут.

8

До тролчето румен221

преди 10 години

Ще си заработите парите!

7

Стига глупости

преди 10 години

Кажете директно, че БСП е партията която прави черен пи ар.Не намесвайте десните в типичните мръсотии на комунистите

6

Давидов

преди 10 години

На България не и трябва дясно управление, при тази бедност , ниски доходи и мизерия то е обречено на провал! Нужно ни е адекватно ляво управление до израстването ни във всички аспекти!

5

Анонимен

преди 10 години

Защо в български стил!?! Аз съм българин и не съм такъв!!! Държа да не ме сравняват и поставят на едно ниво с долната комунистическа *** !! Черната кампания се провежда от години единствено и само от БКП / ДПС !! Това и малко дете ще ви го каже ...не ме принизявайте на едно ниво с долната *** на доказани масови убийци на невинни хора и изнасилвачи на дечица и беззащитни жени!! ОК? Гадове !!

4

Анонимен

преди 10 години

Аз не знам някой нормален човек да гласува вече...Както се казва-Каквото да местиш,все грешка...

3

макето

преди 10 години

ай наздраве бре за изборите требе да съм си сварил поне 4-500 кила ракийка че да мож да празнуваме хи хи хи пука ли му на некой за тия партий и партийки

2

Анонимен

преди 10 години

това не е прогноза,това си е диагноза !

1

Анонимен

преди 10 години

айдеее,пак ще пълнят кутиите с ***.тоя път нямаааа.