34

срам

преди 10 години

Майка зарязала децата си и живее на майната си . Южна България- а малкото на 4г. Бащата крейзи, а тая *** читава ли е ?

33

Анонимен

преди 10 години

Децата са били системно малтретирани, но социалните служби са си драпали макарите. Да ги обесят заедно с бащата тия безхаберници!

32

Анонимен

преди 10 години

Никога при никое управление до момента не са били убивани толкова много деца като в момента!НИКОГА ПОВЕЧЕ ОРЕШАРСКИ !!!

31

анонимен

преди 10 години

Бог никога не би му простил.

30

anonimen

преди 10 години

SMART ZA TAKIVA *** A NE PRISADA I DA LEJI V ZATVORA I NIE NARODA DA XRANIME TAKIVA UBIICI TOVA NEMOJE DA E RODITEL KAMO LI NE6TO DRUGO KAK MOJE DA SI POSEGNE NA SOBSTVENOTO SI DETE NI6TO 4UDNO EDIN DEN KATO IZLEZE OT ZATVORA DA POSEGNE I NA DRUG SMART SMART TOI E OTNEL JIVOT VZEMETE I NEGOVIA LEKA PRAST NA DETENCETO DA PO4IVA V MIR A ZA NEGO SMART SMART SMART

29

Анонимен

преди 10 години

По-отвратителни коментари не може да се намерят.Горките дечица.Смърт за всеки убил дете!

28

Мартин

преди 10 години

Аз съм твърдо "ЗА" издевателствата и гавренето с подобни *** !

27

до 32

преди 10 години

Да, така е, радват се, защото след това ги продават, следователно не биха си унищожили "Стоката".

26

художника

преди 10 години

До МарияА бе Марче, твоите, като са *** що не си ги удушила до сега? - К`во чакаш?Деева и пляката скапана.

25

*

преди 10 години

А на мен ми се струва , че историята е следната : Откачалката от начало е бил като всички останали , но след раждането и на второ дете - момиче и изгонил майката , взел и е децата за да я тормози , оженил се е за друга . Да , ама пък тя не ражда защото явно му знае акъла и , ако и тя роди момиче и тя ще иде по реда си ... Малтретирал е голямата момиче , защото явно на него е възлагал най-големи надежди да го кръсти на баща си ...Изобщо не е *** , *** се радват когато имат момичета ...

24

Румби

преди 10 години

Що за социални служби имаме? На една майка й отнемат децата, защото не си платила ток за 400лв, а тук е имало системен побой и никой не е реагирал?!?!

23

Анонимен

преди 10 години

До МарияГоспожо, децата са такива, каквито си ги възпитаме.

22

босимеонов

преди 10 години

Дa виждaм aз кaк съседa ми си пребивa редовно дечицaтa и дa не подaм сигнaл си е чист бългaрски мaнтaлитет. Ние сме тъпо племе.

21

Не разбрал

преди 10 години

Вече втори ден само инициали ни давате. Публикувайте името на убиеца, какъв е, що е.Майката се отказала от децата, отпрашила на юг, бащата редовно ги пребивал (барабар с мащехата предполагам). Силно ми намирисва на *** история...

20

художника

преди 10 години

Голем мъжкар, избива си комплексите с децата. С тоя ако сме заедно в затвора ще го пребивам всяка вечер, та да усети к`во му е било на детето.

19

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да смятам, че скота си заслужава скотския живот като чета такива новини за убити деца и ми пада пердето пред очите - това не са хора бе!

18

Анонимен

преди 10 години

ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ЧЕ ИМА ТАКИВА ИЗВЕРГИ МЕЖДУ НАС , ЗАТВОР ДО ЖИВОТ

17

Монархист

преди 10 години

Колко трябва да си деградирал (меко казано) за да изоставиш децата си? Колко трябва да си безчувствен за да ги малтретираш, прибиваш и накрая евентуално убиеш от бой по особено жесток (според мен) начин?Не, това го има навсякъде. Германия, Англия, Франция, you name it. Просто се чудя как такива психопати имат деца, че си изкарват на тях собствените неучачи и проблеми.Ненормалници, и бесилка е малко за вас...

16

Анонимен

преди 10 години

Нищо чудно и мащехата да ги е поступвала.

15

Турчин до 20

преди 10 години

ПО Бокове време имаше информационно затъмнение. Тв показваха вожда как реже ленти. Медиите бяха подвластни на Цветанов..не, че сега не са... имаше огромна група *** на ГЕРБ по сайтовете - и сега ги има и ти си един от тях. Но Боко няма да управлява повече за твое съжаление..дори да падне Орешарски ГЕРБ пак няма да управлява.Съжалявам, че се отклоних от темата. Бог да прости детенцето а *** трябва да бъде обесен за назидание.