193

Анонимен

преди 10 години

, че той и банкенския комунист е еврей. Като му гледам дегенеративното чене.

192

Анонимен

преди 10 години

Докато тук приспивно си говорим за дългата игра на Путин хунтата получи свежи инструкции, активизира се и се приготви за нападение на Новорусия. Тази нощ, утре, до края на седмицата.

191

мо6е

преди 10 години

До корена Не съм много сигурен но да те назначат за министър председател и то от троцки нищо чудно.Той и яцетто е назначен по същия принцип.Спомняш ли си какво казваше банкенския комунист, са умни момчета родени от евреики.Така пише Григорий Климов

190

Не знам!

преди 10 години

Не знам какво да мисля за пишещите, които се възторгват от Русия -- страна със средна продължителност на живота 59 години.По този показател, Русия се вписва напълно в Африканските стандарти!

189

мо6е

преди 10 години

Най гадното е когато *** *** пишат че архи комуниста к .раковски е племеник на раковски.Започвам да се замислям кой е всъщност сменилия седем пъти имената си Г>РАКОВСКИ и какво означава думата котел и клко евреи са настанени в румелия от отоманите.

188

Мо6е

преди 10 години

А този дето ми пише е *** гъссссссссссссс.хрушчов е полукръв а жена му е чиста,Както и брежнев жеа му е голдсмит.Йордан соколов тоже жена му е таджер.Георги димитров тоже жена му е евреика.Червенков е погребан в евреиските гробища.станко тодоров евреика.петър младенов евреикастефан софиянски евреинбожков тоже .Четете *** търсете без евреиския въпрос нищо няма да разберете

187

Mo6e

преди 10 години

A тука няколко *** се опитват да оспорят мо6е. Мо6е всичко знае всичко вижда.затова Троцки се е плякЪл за световно с Зиновиев и Ленин,Дегенератска еврейска шаика.Не само му е бил събрат но е от същата дегенератска хомо група.Касапина на украйна можеш да го видиш в изображения ***.

186

Анонимен

преди 10 години

не съм сигурен за близкото бъдеще на Русия, но демографите вещаят до 2040-2050 половин западна Европа: Дания, Холандия, Германия, Белгия и др. да бъдат демократични републики доминирани от исляма. Е*ал съм евро-атлантическите ценности бе пичлегари

185

Анонимен

преди 10 години

Колко е дълга ръката на едно кремълско джудже?

184

m

преди 10 години

Защо статуята на Ленин е пред масонски храм в Сиатъл? en.wikipedia.org/wiki/Statue_of_Lenin,_Seattle

183

корена

преди 10 години

До До мо6еТроцки пише,че интересът му към масонството се е зародил когато е бил затвора.Ти мислиш ли,че К.Раковски му е бил"събрат"?

182

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

СЕПАРАТИСТИ-ВЪВ УКРАЙНА ТОВА СА НОВИТЕ ВЛАСТИ А ТЕЗИ ХОРА СА НЕДОВОЛНИ ОТ ТЯХ .НЕ ИМ РАЗРЕШАВАТ РУСКИ КАТО ВТОРИ ЕЗИК В УКРАЙНА. И 9 МАЙ ДЕН НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА ГО ОТМЕНЯТЕ ЗАТОВА Е ТАЗИ КАША.ЗА РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ 9 МАЙ ДЕН НА ПОБЕДАТА ИМАТ ГО СВЕЩЕН ПРАЗНИК.НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТОВА СА ПРАВИЯТ СЕКТОР БЕНДЕРОВСКИ ФАШИСТИСАЩ ДАДЕ 5 МИЛЯРДА ДОЛАРА ЗА ТОЗИ ПРЕВПАТ.И ПОСТОЯНО САЩ ГИ ПОСЕЩАВА И ИМ ДАВА НОВИ ЗАПОВЕДИ ДА СТРЕЛЯТ ПО СВОЯТ НАРОД.УКР.ТЕЛ КНАЛИ ДАВАТ ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ.

181

Путинофил/фоб

преди 10 години

Някои казват, че има лични 76 милиарда ДОЛАРА!. Русия е голяма и Ленин казвал, че хиляди гении умирали зад ралото. Ако сега има санкции или надпревара във въоръжаването, този холдинг ще победи-технологии с години напред, а с пъти по-ниска себестойност. Космоса сега е на боговете и на руснаците. Ако се неутрализират космическите системи на противника, то той ще гледа само порноканали на VHS запис.BG, като малко неблагодарниче(дало писменност на баткото) ще губи като от Югоебаниго.НЕ МЕ ТРИЙ-КЪЛНА

180

До мо6е

преди 10 години

До мо6еЧовек трябва да се напъне да помисли, преди да пише. Кръстю Раковски - евреин? Тъпчо, той е чист българин и роднина на Георги Раковски. Хрущов е руски *** от Полтавщината, ако не се лъжа, мързи ме да проверявам! Стига с тези евреи - пуснеш ТВ - разкопки в Йерусалим, Херодион, Масада. На този свят живеят и други, освен Мошетата!

179

l

преди 10 години

Само "Израел има "право на завръщане",на окупация на чужди земи и терор над неевреи и да изисква да бъде признат за"еврейска държава"т.е. на расистка и религиозна основа.Както и налага закони(Ноеви,които не са на Ной от Стария завет,но на Талмуда и интерпретациите му за Ной)на гоим,а ако се обяви за еврейска д-ва да се меси навсякъде по света под маската на "борба с антисемитизъм",арабите са семити,правещо израза нелигитимен.Вижте какво става по пресата и на най -високи нива от продалите се ,когаро световен лидер подкрепя етническите руснаци и християнството!

178

Шоп

преди 10 години

До Анонимен ТУК НЕ ОПИРА КОНКРЕТНО ЗА МОЯ ТРУД,НО В КОЯ ДЪРЖАВА ГО ПРОЯВЯВАМ ТОЗИ ТРУД--------------------------Приятелю, за да употребиш словосъчетанието "проявявам труд", значи си толкова нискоинтелигентен, че те бива само да дращиш по форумите с главни букви.

177

мо6е

преди 10 години

Абе ,каква подкрепа за украйна от запада.За украинските гой се подготвя холокост и геноцид който приложиха евреите в българия.Първородните на запад а за старците гарантирана смърт,скоропостижна.НБамаляване на населението и проституция за украинките.Голодомор подобен на този от 18 до 33 създаден от евреите,Троцки,Каганович,Кръстю Раковски,Хрушчов.

176

Анонимен

преди 10 години

До Одисей 1МОЯТ ТРУД ИМА ЕДНА ЦЕНА В БЪЛГАРИЯ,ДРУГА ЦЕНА В РУСИЯ,ТРЕТА В УКРАЙНА,ЧЕТВЪРТА В ГЕРМАНИЯ?!ЗАЩО ЛИ,КАК МИСЛИШ?ТАКА,ЧЕ ТУК НЕ ОПИРА КОНКРЕТНО ЗА МОЯ ТРУД,НО В КОЯ ДЪРЖАВА ГО ПРОЯВЯВАМ ТОЗИ ТРУД,ЯСНО ЛИ Е?

175

Гларус

преди 10 години

От цялата работа си има положителна страна.Ще има повече руски вдовици.

174

джугашвили

преди 10 години

на русия западът ве и трябва повече ресурсните потоци вече са насочени към китаи плашатвъв всякаква валута в неограничени количества освен това е стратегически съюзник на запад е насочено наи модерното оръжие ако продължат с номерата и цветнитереволюции неминуемо ще гиалиенират в недалечно бъдеще