33

Гост

преди 10 години

До гошкоЗащото това обезщетения . Ама от къде да го знаеш? Това по чалготеките не се учил.

32

Анонимен

преди 10 години

Гошко, много си ***. Защото пенсионерите не получават пенсии, а помощи под социалния минимум.

31

Анонимен

преди 10 години

Искам да успокоя всички драскачи, че за вас пенсии няма да има. Не се майтапя.

30

ЦИГАНИН

преди 10 години

ПРОБЛЕМА ЩЕ СЕ РЕШИ МНОГО ЛЕСНО, ПОМОЩИТЕ ,КОИТО РАЗДАВАТЕ НА НАС *** КАТО ГИ ОБЛОЖИТЕ С ДАНЪК ЩЕ СЕ ЗАПУШИ ДУПКАТА В БЮДЖЕТА НА НОИ.

29

Азе

преди 10 години

"в турция на 42 години можеш да се пенсионираш,ако имаш 20 години осигурителен стаж.минималната пенсия е 311 евро " Тъй, ама то там нали такова, дето това, начи, па и тъй натаак, то там, начи, е , чи то ша мой ли тей? А пък тука, наче-е, е-е, тука то-о, то тука тей не ши мой, наче-е. А! Па кай чи и в Германия нящо не си давали дзорът да рабутят местните, помощи имало, работи имало, такова имало, ама тука сми мърдзяли и работи. Ами.

28

Анонимен

преди 10 години

Само човек който не е карал с 200 лева на месец , 3/4 от които отиват за лекарства, може да говори против пенсионерите. Проблемът е в умишленото затриване на икономиката. ЕС ни дебне на всяка крачка да не се намесим на пазарите на европейските страни. Сега е момента да се търсят нови пазари - на изток.

27

Анонимен

преди 10 години

Пенсионните фондове бяха ограбени от комунистите, но сега според опорните точки за всичко е виновен Костов.

26

Анонимен

преди 10 години

Дайте възможност на хората с 40 г. стаж да се пенсионират!Да работят младите!Хората мрът като мухи!

25

ER

преди 10 години

Сегашните пенсионери са виновни за цялостното състояние на държавата. Те позволиха комунистическите *** да се превъплътят в капиталистически олигарси и да окрадат каквото могат, включително и пенсиите им. Сега да гладуват...

24

Анонимен

преди 10 години

Парите за сегашните пенсионери бяха окрадени от приватизаторите-олигарси! парите на бъдещите пенсионери се дават за насърчаване на раждаемостта и издръжката на *** етнос...та затова е перспективата за пенсионна възраст 80 години който доживее...търпяхте и вярвахте на лъжите сега си го получаваме

23

до 21

преди 10 години

Неграмотникът явно си ти. Пенсиите се намират в държавния пенсионния фонд!!! Думата фонд ли нещо те притеснява? Каса по-добре ли е? Разходно-покривните системи може да ги говориш пред овцете. И как пък ти хрумна, че пенсионерите не били внасяли пенсии, новороден ***! Това че касата/фонда беше ограбен от Костовари е друг въпрос. Но е факт, че в днешно време не влизат реални пенсии в държавата поради причини, които вече съм описал.

22

ntv

преди 10 години

nova pensionna vazrast - 70 godini.

21

Анонимен

преди 10 години

в турция на 42 години можеш да се пенсионираш,ако имаш 20 години осигурителен стаж.минималната пенсия е 311 евро

20

Не е точно така

преди 10 години

До СократисПарите на сегашните пенсионери бяха окрадени и сега наистина им се плащат пенсии от сегашните работещи вместо държавата да си ги вземе от хората, които ги откраднаха.

19

Анонимен

преди 10 години

Драги ми ***, пенсионерите не са ви виновни. Те са си внесли пенсионните застраховки и то на реалните им заплати!!! Работили са и са си натрупали и стаж. След като имат натрупани точки имат повече от право да се пенсионират. Проблемът е в една тенденция, която в България се подкрепя МАСОВО от младите. И тя е осигуровки на минимални пенсии, че да остане повече от заплатата! Е?! За какво си говорим? За официален алъж-вериж! Е какви приходи очаквате да има в пенсионния фонд?!

18

fanka.shopova

преди 10 години

До БрайкоБраво!

17

bobo

преди 10 години

Супер,е как иначе да е,ми на всеки Великден ще ми дават по 20 лв. !!! За каква неизвестност говорим!!?? Да са живи и здрави *** и сега за 1-ви май ако има как пак да дадат по15-20 лв!!!

16

Анонимен

преди 10 години

Иван Костов е виновен

15

Брайко

преди 10 години

Хайде стига с тези български майки бе и като са майки та какво от това-нас да не ни е донесъл щъркела,говорите да не се дават пари на *** а в същото време да се дават на майките-ами нали същите тези *** се водят български майки и именно те източват социалните средства!Именно на тези майки не трябва да се дават пари за раждане а за работа и тогава *** ще спрат да се плодят а ще си търсят работа за препитание.Давайте добри заплати на работещите а децата си ще ги гледат без и помощи

14

мира

преди 10 години

40 години се осигурявам искам си парите на индивидуална сметка стига сте хранили *** с моите пари