87

Анонимен

преди 10 години

O lele Maiko ! Toq deto e gore na snimkata , ako mu padnem v razete, takav boi shte ni hvarli , shte zabravim Ot de sme doshli ! Za tui ot Russnacite chakaite edin *** !

86

Анонимен

преди 10 години

Подгониха го !...като Осамата.

85

Анонимен

преди 10 години

Exxon Mobil се отказва от проучванията за шистов газ в Полша, след като резултатите от тестовите сондажи на компанията показаха, че залежите не са достатъчни за промишлено производство, предаде Ройтерс, като се позова на информации, публикувани в полското издание Gazeta Wyborcza.Вестникът цитира говорител на полския клон на американския енергиен гигант, според който от Exxon са взели решението, след като са анализирали внимателно резултатите от два пробни сондажа.

84

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа американската фирма иска да добива газ в Добруджа, да направи кинтете,да замърси подпочвените води, да отрови Добруджа -житницата на България--- да купуваме от "братушките" това ли е алтернативата?

83

Анонимен

преди 10 години

До коуриум"Швеицария да не е станала щат на Америка ? как така американците ще му запорират парите в европеиски банки ! "-----обяснението е много просто,швейцарците не са русофили...

82

Анонимен

преди 10 години

Да американската фирма иска да добива газ в Добруджа, да направи кинтете,да замърси подпочвените води, да отрови Добруджа -житницата на Българияи да купуваме Американска пшеница.Много са загрижени да.Намериха будали като този, който пише на латински

81

Анонимен

преди 10 години

do Sirjdii !Abe vie normalni li ste ? Rusnacite na Karta neshtat da ni vidqt , a vie Rusiq ta Rusiq! Viza pasport ! Zabravqte mai a ?

80

Анонимен

преди 10 години

Путин за разлика от пияницата Елцин, продалия се на щатите Горбачовси милее за родината и прави всичко за нея, като не спазва интересите на щатите и НАТО.Затова им бърка отзад на толерастите.Путин има богатството на народа си който го избира повече от 4 пъти.Признат е от най-влиятелните американски и английски медии за Човек на Годината.С една дума Той кара влака в света.А Обама хвърля въглищата като южняшки роб в щатите

79

Анонимен

преди 10 години

И какво е образованието в САЩ.Как да научим хората да са тарикати, деривати, предизвикване на криза,кражба на ресурсите на държавите, войни,пропагандиране на култура от гетото наркотици, бързо забогатяване с измама,сключване на бракове между еднополови,войни в Авганистан заради хероина ...

78

Анонимен

преди 10 години

Сериозно ли вярвате, че Путин не си е заделил някой милиард? Би било доста странно...

77

Анонимен

преди 10 години

До жалкоЧовек,който не е могъл да даде възпитание на децата си и ги е пуснал да се скитат в чужбина няма какво да дава съвети на другите.-----------------Доколкото знам една от дъщерите на Путин завършва образованието си някъде в USA.

76

terminator

преди 10 години

abe tia shytove amerikancite kvosi mislat 4e shte oplashat pytin,izviniavaite ama govorim za ryskia preziden, ne za xosti mubarak,sadam xysein ili niakoa afrikanska darzavi4ka pospokoino malko da ne lapnite drav4eto, to na masa vseki e geroi,a mi parvo napravi i posle govori.

75

танкист

преди 10 години

Ако Путин имаше 40 миларда щеше да си ги вложи в руски танкове.Тогава може да се разходи до Швейцария, ако иска да я разгледа.

74

xp

преди 10 години

Американците били най-лошите на всета пък тея горките диктатори всичките с по 10 милиарда лични авоари, докато народа им гладува и си мечтае да имигрира в USA?? АЗ ли съм *** или повечето тука са си посредствени българи както се полага :дМного велика русия.. чак няма да мога да спа от величие..тея диктатори там я разориха тази държата!

73

Анонимен

преди 10 години

Да го мумифицираме за идните поколения докато е още млад. Ще му построиме и огромен мавзолей на мястото на стария. Пред мавзолея ще има огромна златна плоча на която ще е написана хвалебствена ода способна да издържи милион години и през цялото време ще се въртят хитове на Алла Пугачова по радиоточка.

72

коуриум

преди 10 години

Швеицария да не е станала щат на Америка ? как така американците ще му запорират парите в европеиски банки ! И цент да му запориорат вси4ки руски капитали ще се изнесат от там и след това Швеицарстие ще молят ЕВ фонд за заем ха ха ха ха -

71

Анонимен

преди 10 години

Русия е вече минало .

70

Бойко не Борисов

преди 10 години

Накратко горната статия се свежда до знаменития израз-,,Ние ще кажем, че сестра ти е ***, пък ти доказвай, че нямаш сестра".Сега остава да преброим глупаците във форума.

69

Анонимен

преди 10 години

Путин вече е санкциониран!В рамките на следващата година следете дали той ще бъде поканен в някоя демократична европейска държава!

68

Бойко не Борисов

преди 10 години

Добре де Путин има 40 милиарда и кво"? Като сваляха Мубарак в Египет преди три лета същите плаши путарници твърдяха, че той има между 60 и 90 милиарда.Нищо не откриха и египтяните се обърнаха към МВФ за заем от 5 милиарда щото требе да се руча нещо. И милиардите на Путин са пълен кьорфишек.*** сигурно има много *** дето Верват.То вярата е без пари.Простотията и глупостта са болести по хората, не по гората и животните.