31

БЪЛГАРКА

преди 10 години

ЗА ПИДАЛЧО ОТ 26. ПИДАЛЧО!- АКО ТОВА БЕШЕ БАБА ТИ КАК БИ СЕ ПОЧУВСТВАЛ САМИЯ ТИ?КАКВА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ТВОЯТА РЕАКЦИЯ?! ИЛИ ИСКАШ СЪДБАТА НА ТАЗИ КЛЕТА ЖЕНА ДА СЕ СБЪДНЕ НА ТЕБ?! ДОРИ И КОМУНИСТКА ДА Е И ТЯ Е ЧОВЕК- НЕ ЗНАЕТЕ ВАШИТЕ ПРЕДЦИ КАКВИ СА БИЛИ. ВСЕ ПЛЮЕТЕ И СТЕ ГОЛЕМИ НО ГОЛИ. ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН. КАТО СТЕ ТОЛКОВА ОПРАВНИ ЗАЩО НЕ СПРЯХТЕ ГУРБАЧОВ ПРЕДИ ГОДИНИ ОТ РЕЙ КЯВИК?!ОБЪРКА СВЕТА , А И ВАС. ПОМИСЛЕТЕ СИ .

30

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, а?

29

Румбо

преди 10 години

Смърт-нормално и логично наказание!Без значение на произход.Не ви харесва,евро-гейове?Съжалявам-това е начина!

28

Анонимен

преди 10 години

Бабата се е самоубила.

27

уникато

преди 10 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!всеки ден да се публикуват снимките и имената на екзекутираните!ТОГАВА ДА ВИДИМ БАЙ *** КОЛКО СМЕЛ И ИЗОБРЕТАТЕЛЕН ЩЕ Е!

26

HITLER

преди 10 години

ISKAM GI TEZI,DAITE MI GI,I NEKA ZAKONA NE VAJI,I GLEDAITE

25

Иван

преди 10 години

Пишете етноса на извършителите!

24

Х

преди 10 години

Йовчев тушира престъпността по селата.

23

Анонимен

преди 10 години

31 откакто на *** ги научиха на интернет и почнаха да кълнат по нета :)*** имам приятели ***, но не са такива мухльовци като теб.Достаойни хора са.Това че ти си *** си е твой проблем.Плашиш гаргите само.Покажи ми как ще си правиш каквото си искаш и ще видиш как баба Меркел ще запали пещите.

22

Анонимен

преди 10 години

Правоимащи са защото са задружни, а белия българин е егоист и да стане свидетел на престъпление не иска да свидетелствува в съда.Освен това белият българин си мисли, че е хванал господ за шлифера.Днес един с бял дебелак, с една жена *** вътре и кученце не спря на пешеходна пътека,за да мине бавно-подвижна старица.След 20 метра спря пред магазин за цветя.Само заради празника не му снимах номера, и пусках показания в КАТ да му наложат глоба 200 лева.Ако беше друг ден щеше да го направя

21

Правоимащи /продълж/

преди 10 години

Същите *** изнасилват красива девойка и, дрогирайки я, я принуждават да проституира.Същите си присвояват чуждо 3-годишно, красиво дете след смъртта на майка му. Властите нехаят, макар че детето има баба и дядо, които дори не знаят какво се е случило.Същите *** прогонват с камъни известна журналистка, която се опитва да проучи случая.ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА В СТОЛИЦАТА !!!Една от потърпевшите алармира двама от най-известните ни политици, но те си питат ушите! Реакция - никаква!

20

Правоимащи

преди 10 години

Напишете в Гугъл "Пребиха личната ясновидка на Самоковеца и прокурор Николай Колев" - интервюто е отпечатано днес и е качено в някои сайтове. То дава доста правдива картина на "правата", дадени на някои:*** се самонастаняват и не плащат наем.Същите *** харчат ток за 300 лв месечно и не го плащат /Защо не им го спират?!/.Същите прогонват от квартирата му турско семейство.Същите правят публичен дом и с бой и тормоз се опитват да прогонят съседка /известна ясновидка/, за да не им пречи!

19

Анонимен

преди 10 години

И жертвата и убийците са избиратели на БСП.И сложете снимка на ***!

18

Анонимен

преди 10 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ - ДА, ИЛИ НЕ! НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ, ЗНАЧИ ИМАМЕ ПРАВО НА ТАКЪВ! АКО РЕФЕРЕНДУМЪТ РЕШИ - БЕЗ СМЪРТНА ПРИСЪДА(СТИГА ДА Е ЧЕСТЕН, РАЗБИРА СЕ), ЗНАЧИ НЯМАМЕ ПРАВО ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ! ЗАПОЧВАМЕ ДА УБИВАМЕ НАРЕД, ЗАЩОТО ЗНАЕМЕ, ЧЕ ЩЕ НИ ПОМИЛВАТ ПО ХУМАННИ ПРИЧИНИ!

17

Анонимен

преди 10 години

"Откраднали брадва, стари пари, коронки за зъби и монети"Ей тия не са за затвор, не са за екзекуция а са ... за публично разпъване на кръст...

16

Анонимен

преди 10 години

Върнете смъртното наказание. Още не сме дорасли за европейски ценности с тия *** които се плодят като мишки и в които няма нищо човешко! Добре беше започнал да изчиства света от *** в човешки облик ония със смешните мустаци преди 60 години, но му попречиха!

15

Георги

преди 10 години

Смъртното наказание ще се прави, като в Америка.Една инжекция и решен проблема .Не можеш да отнемеш човешки живот и след месец да си при роднините ти в затвора .Око за око, зъб за зъб , само от това ще се стреснат убийците .НЕ МОЖЕ да продължава тази АНАРХИЯ .Ще отглеждаш дете и ще трепериш всяка вечер, дали ще се върне живо от училище .ИСКАМЕ РЕД в държавата .За това трябва да има протести пред парламента и пред съда .

14

Анонимен

преди 10 години

Ако двамата "криминално проявени" бяха в пандела, това нямаше да се случи. "Ние ги хващаме, те ги пускат" - помните ли тази култова реплика на Слай във филма "Кобра"?

13

мислете

преди 10 години

Гласоподавателите (***) на БСП=ДПС са със чадър, та нали те ги докарват на власт...

12

57

преди 10 години

БСП освободи престъпниците от страха от МВР. Нали обещаха точно това, как ще да е иначе нали те и техните аркадаши от ДПС са престъпници?