45

Ангелин

преди 10 години

Начи... гледам картата на Европа, Европа - една голяма, голяма, а България - малка, малка... Отварям картата на България - ми на нея Европа изобщо я няма, бе!

44

23

преди 10 години

До Анонимен 63Батка, не си добре. В Швейцария са парите на тия, които управляват света. Тя е техен протекторат. Нищо няма да се случи в близко бъдеще, бъди сигурен в това.

43

Анонимен

преди 10 години

Ако има най-атакуема малка държава в света това е Швейцария.При нея не върви Арабска пролет,подържа неутралитет,събрала е световните организации. Тя е най-апетитното и най-голямо предизвикателство на световната мафия.Защо.Защото малкия стар хитрец съхранява 43% от световното залато.Да не си швейцарец сега.Бъдещето е неясно на тази алпииска република.

42

Българин

преди 10 години

Сега вече ми стана ясно, че Сиднито е с тежка шизофрения,която вече му е трудно да прикрива! Нека всеки сам да си направи извода на какви корабчета се вози и къде се разхожда! Относно връзката ми с мозъка, достатъчно силна е, за да ми позволява да поддържам чудесен стандарт на живот тук, в България! Скрий се в дупката си и повече не се показвай, че се излагаш!

41

хд

преди 10 години

Швейцарските граждани да не са няква луна на ЕС бе ,граждани на ЕС и местни Родени Швейцарци що ги делите бе швейц. *** и Брайвик ненормалници Майдан, Майдан в тази *** помийна яма наречена България докато изгори и последният Фашист и докато тази Фашистка словоч нар.ЕС бъде изрината до крак .Вие сте едни от тези които ще плащат високият стандарт на подобни парчета!!

40

БГ в Швейцария

преди 10 години

Тука има матрял,там има хора и гражданско общество. Там никой не би си позволил да помисли,че може да продаде националната авиокомпания на цената на три-четири панелки или да заколи кравите Милка,щото решил че трябва да има ликвидационни съвети!Там няма всичко знаещи и нищо не можещи!Всеки си знае едно нещо и върши това в продължение на цял живот! Тука всеки *** разбира от футбол и политика!Дърпай шалтера на скапания ***!

39

sava

преди 10 години

danak religia plastat horata i v darjavnata kasa vliza. setne darjavata kazva kak da poharchat tesi pari, darjavata naznachava popovete, stroi cherkvite - moderni, s parno otoplenie, mesta za sedene, topla i studena voda, klozeti, telefoni, parkingi za nujdite na miryanite.na velikdenskata tv christ. slujba s edna svest, edin hlyab i edin bokal vino, knijki i pesnichki s organ si napraviha praznik - i za vsichki miryani ima mesta po peikite da sednat v topla, chista svetla cherkva za molitva.

38

Лапай банана

преди 10 години

До Сиднито:ПП Предполагам, че си някой проект на група психиатрикато през годините тук си сменяш личността като:1. Човека Долар2. Алов3. от Сидни Ав$тралия4. Може и нещо друго (не влизам много често тук)

37

Лапай банана

преди 10 години

До Сиднито:Ти затова ли отиде в Австралия, за да драскаш по Българските форумии за да си избиваш комплексите като показваш демонстративно на други хора, че си по-добре от тях?

36

Димчо

преди 10 години

За разлика от пропадналата България в Швейцария имат "най-големия профсъюз в страната и Социалистическата партия" .При нас са некви малки, дребни мишочета, само стоят по столчетата и взимат заплатки, някой да обедени народа и да се вдигнат заплатите и при нас .

35

хах

преди 10 години

баааахххх тия скоро ще ни стигнат по стандарт бе....ужас

34

black sea

преди 10 години

А бе не разбрах там един по-долу от Сидни ли пише или от Сливен.Христос Воскресе

33

Българин

преди 10 години

Ало, Австралиеца,искам да те попитам до кога ще ти четем спама по форумите? Като си толкова преуспял, що не бегаш да играеш голф или да плуваш с акулите, а си чоплиш клавиатурата по някакви изпаднали български сайтове?Честно да ти кажа изобщо, ама изобщо не ми дреме на пуловера какъв начин си намерил да си избиваш комплексите! Тук, в Бг си имаме достатъчно *** като теб, затова стой си в Сидни, мий си на воля чиниите във вероятно долнопробната закусвалня, в която работиш и не се занимавай с БГ

32

Victimized

преди 10 години

До 34 . Алчност , завист , егоизъм има в целия свят , българите винаги сме били силни и независими , трудно се обединяваме под обща кауза , рядко вярваме на авторитети , не търпим шефове ... И все пак където и да отиде българин да работи извън Бг е ценен и уважаван като работник и като личност . Така че пропитите с омраза завист и егоизъм сте тези които пишете такива глупости ... Обезверени от умопомрачително 50 60 годишно управление , СМЕШНИЦИ , ще падат глави рано или късно

31

Мая

преди 10 години

До аз съм българчеА ако отидат в затвора, как ли ще си ги похарчат милиончетата ;D А сега сериозно.... Много сме зле!!! Много си обичам България, но се срамувам адски много от хората управляващи я....

30

Анонимен

преди 10 години

Сидни, забавен си :)

29

Анонимен

преди 10 години

ела те в България ние работим за 2 лева на час и сме много доволни ха хаа ха ха еее ооо

28

аз съм българче

преди 10 години

Тия са направо бедняци спрямо ,,управниците " от герб. За 3.5 год. станаха милионеро-милиардери. Къде ще се мерите бе ШВЕЙЦАРЦИ с нас? Учете се от нас.

27

Анонимен

преди 10 години

Исторически ни е отредено, това което ни е отредено. Отделно че никога не успяваме да преодолеем чувството на непълноценност от подобен жребий, което е и работа на егото. В резултат още повече влошаваме съдбата си с посочените по-долу качества-злоба, крадливост, алчност, егоизъм, лицемерие, дребнавост, невяра в себе си и в живота, постоянно сравняване с другия, завист и т.н.

26

до 24

преди 10 години

"България по тая логика требеше да е натъпкана с чужди инвеститори и производство, икономиката ни да препуска напред и нагоре. "Ами то е точно така, в сравнение с това, което щеше да бъде, ако тези принципи не се спазваха.