29

ONASSIS

преди 10 години

Ефхаристакис, кир Михалакис. Кали Анастаси!

28

GramadareV

преди 10 години

банкноти ОТ 50 евро ОТ България.Перфектно структурирано изречение! :)

27

Баце

преди 10 години

Е как пък точно от България ? Ако се окаже че печатницата си е тяхна дали ще се извини ?

26

SPIRIOSS

преди 10 години

Велики ЕЛЛИНИ НА ЕЛЛАДА трябва да изринат тия крадливи калъфи към анадол

25

Будалкат ни !

преди 10 години

Банкнотите са произведени в Гърция.

24

S/DE

преди 10 години

Izbi me na gordost!

23

ONASSIS

преди 10 години

Ааа булгаракис! Работакис бре, не само кока смъркакис, ракия смукакис, чалга танцакис,кадъна оруспакис и банкасъ аутомат-пара цапцаракис. Сига в Еди Куле занданакис, на негракис св*рки правакис.

22

Анонимен

преди 10 години

Това са ***.Като започнеш от Иван Лостов-Гаргамел , минеш през Боко Банкянски-главата и стигнеш до последния ***-***, всички крадът и със *** си.***!

21

ФАЛШ

преди 10 години

В ГЪРЦИЯ БЯХА НАЛЯТИ 200 МИЛИАРДА ФАЛШИВИ ЕВРО ОТ ПЕЧАТНИЦАТА НА ЕС , КОИТО ПРЕЗ ИНФЛАЦИЯТА ВСИЧКИ ИЗПЛАЩАМЕ ! ЗАЩО НИЕ ДА НЕ МОЖЕМ ДА ВКАРАМЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА;-)

20

Анонимен

преди 10 години

А някои хора твърдят, че в България е нямало производство :)

19

Риторичен ?

преди 10 години

Ама защо печат евро, а не рубли ?

18

Като унищожиха

преди 10 години

българската индустрия ХАК ИМ Е! Трябва нещо да се яде. Ще произвеждаме скимиращи устройства и направо ПАРИ - по примера на САЩ дето печатат долари без покритие

17

american boy

преди 10 години

Хайде сега да го осъдят този бай *** и да го прехвърлят в Бг да си излежи присъдата...(пардон, да си оправя кариесите, да си лекува високото кръвно или да си намества дископатията) Всяка присъда на български криминален тип подлежи на пълна или частична Цацаризация в Република България. Зависи от

16

Ф.С.В

преди 10 години

купувам евро - ако може курс едно към едно )))

15

прокурор-пенсионер

преди 10 години

Още няма и една година от управлението на БСП-ДПС-ДС и положението стана нетърпимо. Това е така , защото всички свестни МВР-шефове начело с Министъра са подменени с *** и с престъпно минало. Всеки ден убийства, въоражени грабежи , отвличания , кражби и всичко гадно е само при такива ***.

14

Ф.С.В

преди 10 години

ами то на гърците за всичко са им виновни - българите и после германците ))) добре че има бедни българи да ходят да им събират реколтата от маслини - че гърка е богоизбран - откакто гледа филма 300,, и не иска да работи - само да хваща роби за по 20 евро да му слугуват ))

13

Анонимен

преди 10 години

И как така установиха, че тези фалшиви евро са от България ?

12

Ф.С.В

преди 10 години

Ние сме номер 1 в лошите неща - за друго винаги сме последни - Бай *** с лопата да ги ринеш в БГ - купих си плаче пред вратата - откраднаха го - ами какво се чудя - контейнери за смет от малките пластмасовите с капак отгоре с пружина - крадат ги и после си правят кисело зеле в тях - стари перални им взимат люковете за да си правят салатиери - ние сме цървулите на Европа - след нас са румънците

11

Анонимен

преди 10 години

Бай *** простака алчен пак се прославил! :))))))))))))))))))

10

Анонимен

преди 10 години

Тези банкноти може да са фалшиви но ефекта им за икономиката е много по положителен от стотиците милиарди които печата ЕЦБ за да ги раздава на банките които от своя страна търсят балами на които да ги дадат срещу лихва! А "фалшивото" евро директно влиза в икономиката и раздвижва пазара. Най големия фалшификатор е ЕЦБ!!! А и днес всички пари са без абсолютно никакво покритие без значение кой ги печата! Просто едни цветни хартийки чиято стойност се крепи единствено на доверито във институциите.