30

Анонимен

преди 10 години

Добре е ако открият планта, на която има нефт.Там ще могат американци да живеят.

29

MaHeKeHa

преди 10 години

*** е този, който си мисли, че сме сами в цялата вселена...Разбира се, има един тон теории затова откъде произхождаме. (всеки има право на мнение)Лично аз съм на мнение, че сме издънка на извънземна цивилизация. И като казвам "извънземен", нямам предвид тия зелени човечета, а хора... като нас. Хора, които използват 100% от умствения си потенциал. Докато ние сме на ниво едва 10%. Задайте си въпроса... защо 10, а не 100? Някъде там има хора като нас, но МНОГО по напреднали...

28

Анонимен

преди 10 години

Мислите са на бързите неща. Мислим и сме там където е мисълта. Когато мисъл и обръз се обрденят човек ще вижда нещата светлинни години напред и назад.Не вярваме нали но е реално.Тъй както виждаме какво е на север и на юг,така разумните същества могат да виждат тук на земята и там талеч,далече.

27

ля ля

преди 10 години

аз не им вярвам на американците въобще!! камо ли за теззи извън тяхната територия!! космоса винаги е бил доста голямо изкушение но уви без голям успех! 70% фарс и измишльотини....за да блеснат разбира се!

26

Тихомир Томов

преди 10 години

Интересна ще е реакцията на / МГЦ / Македонския Галактически Център .

25

Анонимен

преди 10 години

А дали има тази планета нефт и газ? Нищо не пишат. Ако има, веднага трябва да се почувсват заплашени за сигурността си и да изпратят там разрушител.Към 27Достатъчни са Циолковски и Корольов, които са първите изследователи и създатели на космическата наука.Коперник е славянин - поляк.Последният е бил астроном преди да има САЩ.Също така и Джордано Бруно и други.Щом като първите космонавти са от СССР, сигурно са надзървали през телескоп. Математиците са изчислили това, което трябва.

24

Анонимен

преди 10 години

A be napishete neshto za ruskite astronomi, da se vyzgordee bg- krepostianina...

23

Анонимен

преди 10 години

До setLSearch for Extraterrestrial Intelligence, всезнайко.

22

Анонимен

преди 10 години

Вие ми кажете как ще се върне американския астронав от МКС !

21

Анонимен

преди 10 години

Като чуя че американци са забъркани и ми се повдига ... на нито едно дума, камоли пък на тях но изследване не вярвам. Мръсни, гадни, долни манипулатори са ... доказано е че дори и стъпването на Луната са изфабрикували.

20

Анонимен

преди 10 години

Ако е имало хора по времето на динозаврите и са тръгнали с кораб от земята към тази планета,все още няма да са стигнали!Толкова е далече!Да не говорим,че първите са измрели и костите им са вече на прах.Само с размножаване и милиони години път може да се достигне тази планета.

19

АТАКИСТ

преди 10 години

до 20 К'ви внуци за една светлинна година ще преодолеят бе, брато?Човечеството не може да преодолее даже един светлинен ден докато съществува на тази планета на която сме.За справка Слънцето е на 150 000 000 километра и светлината изминава разстоянието за 8 минути.

18

Анонимен

преди 10 години

490 светлинни години.На повечето май не им е ясно,че и на 1 светлинна година да е,пак няма как да стигне човек,а ще стигне неговия внук и то ако се размножават на кораба,който би тръгнал към планетата.Това са непостижими разстояния в момента,та дори да можеше да се пътува със скоростта на светлината!

17

АТАКИСТ

преди 10 години

Пътуването през времето е осъществимо, само ако имаш началната сила на изстрелване с космически апарат за да преминеш през пръстените на Вселената. Пространството на вселената е образно казано една спирала с безброй пръстени. Ако намерим начина да минем от пръстен на пръстен- съкръщаваме разстоянието на цялала една обиколка на пръстена. Затова ни трябва обаче енергията на светлината.С други думи казано- много сме далеч от идеята преди да измрем след десетина хиляди години.

16

демократ

преди 10 години

Хайде сега всички атакисти и русофили да ги изпратим на тази планета да я колонизират.Може земята да има малко живот но ще е спокоен.

15

АТАКИСТ

преди 10 години

до 14На нас на тази планета ни остават само няколко десетки хиляди години живот, защото ресурсите й ще бъдат изчерпани от прогресивно нарастващото човешко поколение, както и от затоплянето на климата. Пустинята Сахара се увеличава с метър за един ден- за справка.Човечеството е обречено на тази земя след 10 000 години някъде.Гренландия се тпоява- климата се изражда.И след толкова време ние пак ще сме безпомощни, ако не можем да пътуваме през времето за да намерим друга подобна на нашата планета

14

setL

преди 10 години

Не е SETI (СЕТИ), а SETl (СЕТЛ) - Searching Extra Terrestrial Life !

13

Анонимен

преди 10 години

МНОГО СТЕ НАЗАД БЕ ХАМЕРИКАНЕТАТА. АЗ РЕДОВНО СИ ПРАВЯ ПИКНИЦИ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА. ИМА ЕДНИ ЧОВЕЧЕТА КОИТО МИ КАЗАХА ЧЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ВИ ДОЙДАТ НА ГОСТИ.КАЗАХА МИ СЪЩО ЧЕ МНОГО ХАРЕСВА ЛИ ДА ЯДЪТ ХАМЕРИКАНЕТА. БИЛИ ТОЧНО ПО ТЕХНИЯТ ВКУС. МЕКИ КИТКИ И ПАТКИ. ТА ТЕ БИЛИ ПО МЕКИТЕ РАБОТИ. ОЧАКВАЙТЕ ГИ ДО МЕСЕЦ.СЕГА СИ ПРИГОТВЯТ БАГАЖА И СИ ТОЧАТ ЗЪБИТЕ. А ВИЕ СЕ СЪБЛИЧАЙТЕ И ГИ ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ХАПНАТ ЗА ОБЯД. ЗАЩОТО МНОГО МРАЗЯТ ДА ЯДЪТ ОБЛЕЧЕНИ ***.УГИ.

12

Анонимен

преди 10 години

За 4 милиарда години е възможно да се случат много неща.

11

АТАКИСТ

преди 10 години

Друг е въпроса докога ще има човечество на тази планета наречена Земя!