22

Анонимен

преди 10 години

до г-жа Ст Стоянова две *** с българско гражданство г-жо да ама не както е казал класика за това трябват топки г-жо

21

Анонимен

преди 10 години

До две българкиЕСТЕСТВЕНО.............И ЗАРАДИ ТАКИВА *** КАТО ТЯХ НЕ НИ ИСКАТ НИКЪДЕ....................

20

Мина

преди 10 години

Кога в България ще можем да ги пращаме в затвора, май никога. Тези две *** и много други като тях ходят по чужбина да крадат и те са петно на България.

19

върбан

преди 10 години

Ааааа я че одим са при станишеф нали каза ако гласуваме са него нема да ни закача никой ,как така у затворо ааааа? @

18

Анонимен

преди 10 години

браво !

17

Монархист

преди 10 години

Крайно време е да започне да се пише в личните им карти, че са ***/роми/или каквото там искате, само не и българи. Защото тези излагат всички онези, които са блъскали години наред и търсят реализация навън.

16

Анонимен

преди 10 години

Чак пък българки...от Павликени...с българско гражданство може...

15

Анонимен

преди 10 години

Гадните *** пак ни "прославят".

14

Зиг

преди 10 години

Две ***. Не две българки. Като са "онеправдани и дискриминирани", са "роми", като вършат мръсотии, са "българи". Научете се да наричате нещата с истинските им имена!

13

Анонимен

преди 10 години

В България убийците се разхождат на свобода, пък вие искате затвор за крадците...

12

Бел

преди 10 години

До кога ще продължава този безумен "възродителен" процес! Защо лишават тази прослойка от тяхната идентичност - ***, а не ромска, българска, унгарска,румънска и пр.Евреи, турци, руснаци, арменци живеят в БГ, имат бълг. гражданство,но никой не ги нарича българи.Защо не се спазва европейската конвенция за правата на малцинствата?

11

До 8

преди 10 години

Едва ли ще се наложи да се браним с оръжие от тях, защото преди това ще сме ги сложили на мястото им. Българинът търпи до време. Жалко е само това, че когато се стигне до такива моменти, свестните роми ще трябва да бъдат защитени по някакъв начин, а не знам доколко успешно ще се справим с тази важна задача. Защото и сред *** има свестни хора.

10

ha ha

преди 10 години

намерили къде да крадат, в "stab sity" там ще ги наръгат за "добро утро" тия ***.

9

Анонимен

преди 10 години

продълж. Ако няма камери, *** и психопати ще тормозят непрекъснато другите и ще се избиват помежду си. Идеята ми е за нещо като максимално добър лагерно-затворнически свят сред останалия - нормален и ненарушаващ закона свят - неидеален, но несъстоящ се от "крадливи *** в Ирландия".

8

Анонимен

преди 10 години

*** в европа трябва да носят разпознавателен знак.За наглите *** ---лагери.

7

Анонимен

преди 10 години

Европа, вкл. и България, трябва да строи много и хубави затвори. Там трябва да отиде голям процент от населението, вкл. и криминалната част от ***, разбира се. Вътре трябва да образоват, възпитават и лекуват затворниците, които и да работят там - да правят нещо полезно за обществото. Хуманни затворническо-трудови лагери трябват. И да има много надзиратели и навсякъде КАМЕРИ. Човешката *** трябва да се сегрегира и третира добре по някакъв начин, иначе няма оправия!

6

така е

преди 10 години

Най-големият проблем за България са *** паразитно племе! Всичко друго може и да се нормализира, но аз не виждам този проблем как ще се реши! Накрая нещата могат и да стигнат и до етнически сблъсъци. С оръжие да се браним от тези , които вече са извън всякакъв контрол!...

5

-----

преди 10 години

В Силистра *** са най крадливи, обикалят от сугрин до вечер и дебнат.....

4

ХА ХА ХА

преди 10 години

"ястребите" не крадЪт те берЪт

3

Руми

преди 10 години

При нас в Силистра са напаст в поликлиниката по пазара в аптека Марешки понеже там винаги има много хора.Два пъти вече се опитаха да ме оберат виждам как се опитва да ми рови в чантата и казва КВО ИСКАШ МАААААААААА МРЪСНИ *** ЗАТВОР ЗА ТАКИВА