5

doobre

преди 10 години

ДИДО я дай пример за професия с висок доход и без учене...нещо от рода на охранител, сутеньор и дилър не се включва в списъка ..Тези дето ги учела улицата доста от тях можеш да ги срещнеш с празен поглед да обикалят безцелно...Абе с две думи, като цяло си изписал бая глупости ;) ама да си жив и здрав!

4

Забременяване

преди 10 години

Повечето родители съветват синовете си да предпазват сексуалните си партньорки. Обикновено родителите са загрижени, синовете им да не решат твърде рано и неизгодно да се оженят. При това често ги плашат, че съществуват методи, с които биха могли да ги принудят да се оженят. Но стереотипът "bad boy" обикновено не се плашат и не предпазват приятелките си от забременяване. Докато стереотипът "nice guy" са добре възпитани джентълмени, които от предпазливост понакога остават без поколение.

3

ДИДО

преди 10 години

8.Най-важното, избери си религия и вярвай в ценностите на живота.Защото тяло без душа е нищо. Можеш да кривнеш от трудния правилен път и да тръгнеш по лесния, но престъпен път .Което, ще те отведе в затвора и там всичко ще свърши .

2

ДИДО

преди 10 години

1.Не се напъвай с ученето, в живота няма да ти потрябва .2.Спортувай, развивай тялото.Със порта идва самочувствието и изгражда характера .3.На определена възраст запиши се на школа за бойни изкуства, най-малкото ще си имаш точни приятели .4.По-малко прекарвай в къщи, улицата учи най-добре.5.Спазвай диета и не се храни с ***, таткото да дава повече джобни .6.Говори и се сприятелявай с момичета, това ще ти помогне в бъдеще за добър полов живот .7.Насочи се към професия с по-висок доход.

1

Анонимен

преди 10 години

Вуте:1. Като излезеш с момиче и я поканиш на сладкарница, да не се набуташ ти да платиш кафето!2. Ако закъснеете много, да не си луд да тръгнеш да я изпращаш, или да кибичиш с нея на улицата, докато си спре такси. Пущи я да си оди, ако нема пари за такси, да маа пеш. Тебе не те интересува!