66

Анонимен

преди 10 години

До Анонименна 62: По отношение на "джуджето", вижте следния клип:rense/general96/putinvobama.html

65

В КИЕВ БАНДИТИТЕ

преди 10 години

може да свалят с преврат законно правителство стреляйки в милиционери и свои хора. А другите не можело да избират как да живеят. ХОРАТА ИСКАТ РЕФЕРЕНДУМ. Това ли е незаконното. Даже АШТЪН се чуди как да прикрие убийството на над 120 души на площада. Десен сектор окупира КРЕМАТОРИУМА В КИЕВ, за да горят трупове и прикриват следи. Даже отрязаха дърветата на площада, за да не се изследват за куршуми, че веднага става ясно откъде са стреляли. ДА ВИ ТАКОВАМ И ДИМОКРАЦИЯТА, ВАШТА ***... ВЪН ОТ НАТО

64

до 73

преди 10 години

тва къде го чете - в Руский Комсомолец ли ?!куцат ти опорните точки днес...

63

Анонимен

преди 10 години

Ах, колко си смешен Фюле, що си мислиш че ще прецакаш руснаците?1."Колосална петролна сделка между Русия и Иран може да увеличи експорта на ирански петрол с цели 50%, което ще подкопае водещата роля на САЩ в преговорите по иранската ядрена програма и ще обезсили наложените от Запада икономически санкции над държавата"2.През май Русия и Китай ще подпишат епохална газова сделка3.Германският концерн BASF, най-голямата химическа компания в света, подкрепя твърдо Газпром.

62

Анонимен

преди 10 години

Много ме радва как Русия продължава да си го набива сама :) само така :) продължавайте :)

61

Hells Bells

преди 10 години

До Анонимен 49Е то Украйна си е руска територия , доста трудно е за учените да кажат какво е украинска нация и история!Пиши се доброволец при башибозука на газовата принцеса и *** да ставаш ликвидатор , украинците нямат никаква мотивация да влизат в братоубийствени битки насърчавани от западните финансови анархисти !

60

до 68

преди 10 години

Най-вече си има леки автомобили ЛАДА, ГАЗ и т.н. , компютри и прахосмукачки УРАЛ и БУРАН, часовници ЗИЛ и ЧАЙКА. Какво и липсва наистина...

59

Анонимен

преди 10 години

Като гледам събитията в Украйна се питам:Ако евентуално България и българите НЕ БЯХА ВЛЕЗЛИ В ЕС и НАТО щяха ли да ни спретнат и на НАС западните демократи ЕДНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА??Като гледам ситуацията и безскруполността с която действат-СИГУРНО ДА!!!!Щяхте ли ДА НАПРАВИТЕ ТОВА ГОСПОДА И ГОСПОЖИ ДЕМОКРАТИ???Със сигурност това е бил ПЛАН Б за България и българите!!!!!!

58

за награда

преди 10 години

В украинската армия е обявено съревнование: който най-бързо дезертира ще получи за награда руско знаме!

57

Анонимен

преди 10 години

"Кремълското недоносче" сега ще ви покаже кон боб яде ли. Утре спира газта и си подписва с Китай. В Китай има всичко което им трябва. Че бившия СССР живя 50 години в най-жестока обсада и пълни санкции и какво? Какво ще им направи на тях ЕС? Ще им спре стоките? Че те утре самите ще завият на умряло. Или ще спрат визите? Разберете - нито ЕС нито САЩ нямат полезен ход срещу Русия. ТЯ СИ ИМА ВСИЧКО. НИЩО ОТ СКАПАНИЯ ЕС НЕ И Е НЕОБХОДИМО!!! В коя държава хората имат този НЕПОБЕДИМ РУСКИ ДУХ?

56

ТЕНЮ ШМИРГЕЛА

преди 10 години

Най на далавера е този дето прави маските с дупки, сигурно направи милиони да не кажа милиарди ПАРИ...

55

всичко ще ви вземат

преди 10 години

Искахте да вкарате Украйна в Нато, и ви взеха Крим! Не искате референдум, и ще ви вземат и Югоизточна Украйна!

54

в същото време

преди 10 години

А докато Европа работи за намаляване на енергийната зависимост от Русия, Русия работи за намаляване на пазарната зависимост от Европа.реципрочно!

53

Главната цел

преди 10 години

Главната цел на силовата операция е да защитим въоръжените фашисти от десния сектор, от мирните жители на Източна Украйна, каза, под диктовка на ЦРУ, Турчинов.

52

Анонимен

преди 10 години

Много ще се смея на ЕС, САЩ и НАТО, ако руснаците им измъкнат под носа и тези територии със същия трик. Аз и сега много им се смея, на при такова развитие вече ще ги спукам от подигравки.

51

Анонимен

преди 10 години

Руския империализъм трябва да бъде пресечен, а джуджето да се изпрати при муамара, Садама и Милошевич, където е мястото на всяка комунистическа ***!

50

под съд в Хага

преди 10 години

Турчинов трябва да бъде даден под съд в Хага, за престъпления против Човечеството!

49

Анонимен

преди 10 години

До 54Мирни? И завземащи сгради нали? Проста руска подлого, рубладжийски ***!

48

Благодаря ти Щефан

преди 10 години

Благодаря ти Щефан Фюле! Ти ме убеди да стана противник на ЕНП и на ЕС!

47

Анонимен

преди 10 години

До 55На Майдана убиваха хората на оня *** Янукович, който се обърна и си замина оставяйки една финансово разсипана държава. Това са комунистическите приоми по цял свят.