24

Анонимен

преди 10 години

И Сер-гея го показват по-малко вече.Ред е на Мистър Бийн

23

Анонимен

преди 10 години

Спряха да показват Следствения и Тиквата --Изтипосаха Глупавия

22

Българин

преди 10 години

"Президентът поиска наказания заради кражбата на подписи "За кражба на президентски избори ще има ли наказания ?

21

Анонимен

преди 10 години

Май БСП трябваше да направи това, че обществото да види що за партии са всички, включително и те !Интересно този като е събирал падписи за кандидат-президент как е било ?

20

Анонимен

преди 10 години

Човекът с *** ценности !СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

19

vanko84

преди 10 години

референдум за обявяване на дпс.и всякакви турски партии за противоконституционни,тая плевня няма ли да ходи в плевнята при кравите

18

До 17

преди 10 години

Зависи кой имаш предвид за стойностен кандидат.Да не би Калфин, Гоце, Р.Петков, някой комунист? В момента Плевнелиев е най-нормалния политик в България.Но на вас, нали, все не ви харесва.Искате нещо в стил Доган, Пеевски, някоя мутра, така да е бабаит като Путин, мафиот и тарикат като Гоце.На вас това са ви критериите.Ами, каквито ви критериите, такъв ви и избора, такава ни и посрана държавата.

17

Анонимен

преди 10 години

Ако проверят подписите за неговото и герберонско искане за референдум, там пък колко ли ще са фалшиви!

16

Анонимен

преди 10 години

Прав си Стоянов, ако в момента има избори този няма да вземе и 10% ако им достойни кандидати.

15

П.Стоянов

преди 10 години

До ****На такива като теб май не им трябва президент, а вожд? Не наричай и премиера и председателя на парламента и половината хтрантутници така защото не са мои. Твои ли са? Кажи кои са твои да се отнасяме с уважение към тях.

14

Ентелегент

преди 10 години

Аз ще напиша неуместен политически коментар в полза на някоя партия. После ще обвинявам друга партия, затова че хората ми цъкат минуси и ще псувам всички които не са на моето мнение.

13

Н.

преди 10 години

Абе вие тука май яко бичите кинти от БСП-то а? 10 коментара по 20 ст. са си цели 2 лева. Браво! Мръсни продажни душици. Евала на президента, докато има убитаци като вас дето си продават душата за 2 лв. ще ни мачкат и лъжат като ***.

12

Анонимен

преди 10 години

Това би било справедливо, но управляващите се правят на невинни. Нагли крадци 25 години командват обществото с манипулации и насилие над умовете и душите. Те затова са учили. Зад тях стои ДС - здрава опора на БСП и коалиционните партньори, които тя си подменя винаги стратегически, за да не изпусне властта. Обогатиха се с милиони на гърба на хората и сега със зъби и нокти стискат здраво, за да няма истина и справедливост. Подкупването върви с пълен ход. Бареков се изложи, но ДС винаги има резерви

11

Анонимен

преди 10 години

Политиците се сетиха за кражбата на лични данни чак когато опря до тях. Не беше проблем навсякъде да ти искат егн и лична карта , то не са телекоми, пързалки, водни колела, общежития, всякакви офиси, ама чак сега за да продължат да разиграват цирка и след изборите

10

Анонимен

преди 10 години

1. От устата на този президент това звучи несериозно, неизпълнимо- пей ли ми си Пенкеле, кой ли те слуша.2. Никакви последствия няма да има, за съжаление и, както винаги.

9

днес

преди 10 години

Това е работа на мутрите от Герб.Пуснали са поставени хора с предварително раздадени ЕГН -те имат тази информация да се подписват,и да забъркат поредния скандал в държавата и то точно преди изборите.Само мутренска психика може да измисли тази глупост,само те умеят да забъркват такива помии,а и целта им е да дестабилизират държавата и да се натресът отново във властта.Вече сме се нагледали и наслушали на игричките им,не им вярвам.

8

Илчев

преди 10 години

mr. Bean.....

7

11111

преди 10 години

Я стига сте ни занимавали с това така наречено президетче.Казал бил ,че какво зависи от него нека си казва каквото си иска само да не вреди на България,а той точно това прави.

6

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** избран с Костинбродски бюлетини който сложи вето върху избирателния закон с какви очи изобщо се показва мишока му с мишок

5

Анонимен

преди 10 години

Какви наказания?!?!в България ВСИЧКИ са невинни!!!затова сме на това незавидно положение :(