6

D

преди 10 години

Който в деня за размисъл крещеше "Държавна измяна" сега ще говори за парламентаризъм!Който управлява задкулисно и изцяло в своя полза говори за куцо законотворчество!Който оглавява полулегитимна етническа партия на власт от 22 г говори за хронична болестКойто се продава на всеки за да е в НС говори за морал и първоучители!Който "не знае" за изборен туризум и купуване на гласове, сега "не вижда", че даже не се и купуват, направо се крадат ЕГН-та! Що ли въобще има избори-да ни разпредлят те

5

БРАННИК

преди 10 години

Батак за теб и семейството ти и терористичната ви организация Местане. Чистата, свята република вече дори не е и блян.

4

Българин

преди 10 години

"Търновската конституция не отразява изцяло идеите на Апостола на свободата за чиста и свята република. България е по-скоро с монархическо, отколкото с парламентарно управление. Това е източник на множество конфликти през десетилетията, подчерта Станишев. "Станишев какъв си ти, че да критикуваш Апостола и да изменяш думите му според твоето тълкуване и вярвания, анти-българин скапан. Ще гниеш в ада заедно с цялата си скапана рода.И не ни говори, че времената са били различни.В ада казах.

3

ГЕРБСП

преди 10 години

Как бе Местане, толкоз добре се разбрахте с Бойко в Карджали, какво шак не си доволен, даже ти е дал ти да платиш сметката защото преди той я бил плащал в Банкя(няколко пъти)

2

...

преди 10 години

Мдам, и една от тия хронични болести носи името ДПС!

1

vesko02

преди 10 години

Триста и повече дни ви го повтаряме,но не чувате.