362

до 432

преди 10 години

Ами той Путин показа на откриването на олимпиадата как ще изглежда България, ако сме с него :) ! На мен много ми допадна "новата" България, предложена от Путин, а Обама сигурно даже на знае къде е България!

361

Анонимен

преди 10 години

Преди малко съобщиха че това са украински воиски използващи руски знамена за заблуда.Само да не срещнат истинските руски воиски.

360

пламен

преди 10 години

Путин не знае в каква каша се забърква и отърване няма. Резултатът ще бъде разпадане на Русия, а не на Украйна. Целия свят ще се настрои срещу Путин и Русия! Украйна няма да се предаде и който познава историята знае колко войни и битки са се водили на тази територия! Така цялата история на Русия е постоянни войни и все някой ги нападнал вероломно и все те победили противник който бил по - многоброен от тях. Например Суворов побеждава с 5 000 - на армия 100 000 хилядна турска армия!!!!

359

Анонимен

преди 10 години

Казионните български медии не съобщават това, което съобщават германските медии: Гояма част от танковете, които Киев е изпратил към Донецк, са сменили "резбата" и сега се движат под руски флагове. Очевидно прозападния Киев вече няма и армия, само наемници от Blackwater.

358

морски

преди 10 години

Навремето при социализма руснаците не ни караха да им мием кенефите и чинийте по ресторантите им,за разлика от сега когато почти всеки българин е готов да робува вСАЩ.

357

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да се случи , който и да победи, е*аха й майката на тая държава . Повече отколкото на нас...

356

Атакист

преди 10 години

Аз съм твърдо "ЗА" всички държави по света да си върнат териториите в "началното им състояние"!Русия има какво да отхапе от Турция, а цяла Украйна е нейна!България да си върне земите населени от искуственото формирование от италиански ***-Румъния. А също всички останали земи на трите морета, които и без това са населени с достатъчно българи. Всяка родна земя що не е продадена а е завзета с принуда е открадната и трябва да бъде върната.Това е единственото лигитимно чертане на граници

355

Боби, бе!

преди 10 години

Какъв фронт? Кръгов? Ти май бъркаш Обсадата на Ленинград, с битката за Ленинград...

354

Анонимен

преди 10 години

Браво! Велики сте, братушки!

353

Анонимен

преди 10 години

Братушките идват да "освободят" Украйна, както 1944г. влязоха в България и установиха "диктатура на пролетариата", преобразена през 1989г. на "падане на режима".

352

минаващ2

преди 10 години

До 418 Х и 434минаващТака е. С *** не спори!!!!, Глупаците са винаги повече от разумните човеци. Така е устроен света.Всичко беше много добре, но накрая ФАЛИРАХМЕ-М.МАРТ1990Г. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ С Министър- председател А.Луканов обяви мораториум по външния дълг на България-ФАЛИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Бетонните глави никога няма да го разберат.Затова са бетонни.С комунисти НЕ се спори-те винаги са прави.

351

Анонимен

преди 10 години

До Бобиако бяха минали урал game over за рашаните. там са им голяма част от танковите и оръжейни заводи които бяха изместени в началото на войната

350

Анонимен

преди 10 години

До Хае моуа тъ и сесесерците са си взимали учини. а пък хамериканците не ги гледай. имат ресурса да си изплатят дълга но не го правят щото стандарта на живот там ще спадне много и тогава държавата им става разграден двор.

349

Минаващ

преди 10 години

Всичко беше много добре, но накрая ФАЛИРАХМЕ-М.МАРТ1990Г. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ С Министър- председател А.Луканов обяви мораториум по външния дълг на България-ФАЛИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Бетонните глави никога няма да го разберат.Затова са бетонни.С комунисти НЕ се спори-те винаги са прави.

348

Анонимен

преди 10 години

къде е петолъчката в логото на сайта ?!!??! ДА СЕ СЕЗИРА ДРУГАРЯ *** ВЕДНАГА !!!!!

347

neni4a

преди 10 години

Сега излезе инфо,че украинския министър на отбраната е казал,че тия флагове са били за заблуда и че били само за да влязат в Краматроск и Славянск А той знае ли,че ако се опитат да направят подобна глупост,воиниците му ще бъдат разчекнати от местните. Но ще видим какво ще стане. Ако някой друг има подобно инфо ,да го сподели

346

Анонимен

преди 10 години

***, ***, пак се изгуби в превода. Никой никого не е превземал. Просто влизайки в Краматорск военните са свалили украинското знаме и са издигнали руското. Тия в Киев трябва да са много кухи лейка да пратят хора родом от Донбас да се борят с "сепаратистите"..

345

до 425

преди 10 години

тука си прав, но и те имат чии крака да целуват че Сталин ги спаси от робство, нали така? И още нещо Англия и САЩ са давали оръжие и на нашите партизани да се бият с вашите ФАШИСТКИ ДЕДИ - ЦАНКОВИ И ЛУКОВИ ГЛАВОРЕЗИ. Скоро Англия, САЩ и Русия ще са в съюз

344

Анонимен

преди 10 години

да "украйнска" военна техника то и зелените човечета не бяха руснаци....

343

цар симеон велики

преди 10 години

Екипажите на шестте бронетранспортьора, изпратени в Краматорск от украинските власти са преминали страната на опълченците, съобщават очевидци.Цялото: bulgarian.ruvr.ru/news/2014_04_16/Ekipazhite-na-bronetransportorite-v-Kramatorsk-preminaha-na-stranata-na-oplchencite-6907/