107

eve1

преди 10 години

Сега всеки има право да убива когото и когато си поиска а обществото няма право да го убива него,защото е нехуманно,скоро даже няма да има право да го осъжда даже и на доживотен затвор,защото убиецът ще се стресира.Плюя на такава демокрация и справедливост!Единствено страх от смъртно наказание може да спре ежедневните вече убийства!Поне временно но в България трябва да се върне смъртното наказание.Не ме интересува мнението на Барозу или някой друг *** евро-комисар!

106

Анонимен

преди 10 години

НЕ ВЯРВАМ ЧЕ Е ТЯ

105

До 107

преди 10 години

И да има замесени роми те са недосегаеми в това толерастко общество, което ни насаждат от 70 и особено от 25 години. Те могат да убиват, изнасилват и крадат и най вече да вземат релси, като последното е абсолютен тероризъм при който наистина трябва да има смъртни наказания а не да ми го овъртат по телевизията.

104

Една позната

преди 10 години

Искам да знам кой му плаща хонорара на г-н Потеров и какво още трябва да му се случи, за да спре да взима само делата на престъпници?Адвокат, адвокат, но с какви очи, бе?!

103

Кольо

преди 10 години

Хората които едно време са ходели на обесвания и изгаряния май сега пишат по форумите.

102

Кольо

преди 10 години

Искам да почивам в прочутия хотел Лагун! Гледам че е само 35 лева двойна стая.

101

Анонимен

преди 10 години

Има нещо странно в цялата история. Нали някакъв мъж с ромски акцент му се бил обаждал на оня *** - дерачът да иска откуп? Първо я арестуват тази нещастница, после намират детето или първо претърсваха без да го намерят, после я арестуват и го намират - има някакво противоречие и в хронологията, с която се представят нещата. Тя признала, че убила детето, но не признала, че се обаждала за откуп ( вероятно не е била наясно какво да признава) - има нещо странно. Поне така мисля.

100

СС до жазмен

преди 10 години

Адът е празен всички дяволи са тук. Някои дори ни управляват.

99

Истината

преди 10 години

Само аз ли си мисля, че тая е изкупителна жертва на някого? Цялата работа смърди, запознайте се с фактите до сега и ще ви стане ясно като бял ден 4е тая е наро4ена, а убиеца си пие аперитива някъде!

98

Ангел

преди 10 години

Чета тука коментари на някакви пишман Българи,конспирация имало,прикривало се някого,бла бла.Тез теории и конспирации са присъщи на неграмотната част от населението.Има си неуспорими факти които доказват вината на обвиняемата

97

Комет Никола

преди 10 години

До онбашиятаПропускаш факта, че блока е .... негов.

96

Криминалист

преди 10 години

Като гледам как се измениха хората за 30 години, като минат още толкова и останат хората родени след 1980 това ще е ежедневие и няма да прави впечатление на никого.

95

СС

преди 10 години

Едва ли тази лелка е убиецът. При изпипаните убийства трябва да се намери будала, който да обере пешкира. Имам чувството, че повечето хора пишещи коментари идват директно от средновековието и осъждат набързо първият който им посочат медиите.

94

Анонимен

преди 10 години

ДО 96 АМИ КАКВО НА БИС ЛИ ДАЯ ИСКАРАМЕ

93

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО СЕ Е ПОДРАЗНИЛА ЧЕ ДЕТЕТО КАЗАЛО ЧЕ, НЕЙНИТЕ ДЕЦА БИЛИ ГРОЗНИ , АМИ КАТО ГЛЕДАМ ОТ КАКЪВ МАТЕРИЯЛ СА ИЗЛЕЛИ , НЕСЕ УЧУДВАМ

92

Анонимен

преди 10 години

Като се има предвид кой е бащата и колко човешки съдби е съсипал си мисля,че тази е изкупителна жертва.Някой просто си е отмъстил на *** баща хвърляйки тази женица на прокуратурата.Дори да влезе до живот това няма да върне детенцето,което явно е платило дълговете на бащата с живота си.

91

Анонимен

преди 10 години

Защо хората не представат да обиждат? Имало животинско не знам си какво дебела грозна и т.нЛицето и грозотата не са фактори да те мислят за убиец! Лично познавам хора изглеждащи като *** пък на мравката път правят! Ако погледнете снимките със серийните убийци изнасилвачи и прочие ще забележите че изглеждат като ангелчета,миловидни физиономии и безобидни на пръв поглед! Ако след време се намери истинският убиец на детето,питам какво ще кажат форумцуте които искат да я убият със камъни?

90

СС

преди 10 години

Тези полицайки бих желал да ме задържат за 24 часа.

89

Анонимен

преди 10 години

БАЩАТА НА ДЕТЕТО ТОЛКОВА ЛИЕ ЛОШ ЧОВЕК ,ТА ВСЕ НЕГО ОБВИНЯВАТ

88

Анонимен

преди 10 години

ИМА НЕЩО ЖИВОТИНСКО В ТАЗИ КОБИЛА ГРОЗНА