22

тоя бастун

преди 10 години

сигурно чете на ПЕЕВСКИ вестниците начело с вестник ПРАСЕ!!!

21

!

преди 10 години

ДОТУК НЯМА НИКАКВО РАЗСЛЕДВАНЕ! ИЛИ ПОНЕ НЕ СЕ СЪОБЩАВА ЗА СЛЕДИ, ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, УЛИКИ И ПР. ИМА САМО СКАЛЪПЕНИ САМОПРИЗНАНИЯ И ОБВИНЕНИЯ ОТ СЕМЕЙСТВОТО НА ЖЕРТВАТА.ХРОНОЛОГИЯТА НА СЪБИТИЯТА ПОКАЗВА, ЧЕ И СЛЕД ТАЗИ ТРАГЕДИЯ ИГРАЯТ МРЪСНИ ЛИХВАРСКИ ПАРИ.ЛАЗАРОВ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ!

20

лай-лай кучка

преди 10 години

ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА !!!!!!!!!!!!

19

Ставри

преди 10 години

Какво "правораздаване" за обида от майка на 2 деца. Невероятно, за да е достоверно. Според мен мотивите са други. Кой има право да отнема човешки живот ? Не станали това жестоко деяние ежедневие у нас - мъже, жени и деца , виновни и невинни , си отиват от този свят просто защото някой иска така, с нещо не му е удобно и пр. ? До кога ? Ние правова държава ли сме или напротив ? Да се върне смъртната присъда ,иначе черния кошмар в държавата ще продължи да властва.

18

Анонимен

преди 10 години

Мумунката знаела да говори...

17

чвор

преди 10 години

Никакво смъртно наказание.За такива *** трябва да има специално място.По един стълб в центъра на всеки град,където който мине реже по едно парче от нея.Бързата смърт за такива е изход,не наказание!

16

Анонимен

преди 10 години

Сега питам всички обикновени хора:1.Трябва ли да има смъртно наказание?2.Трябва ли да има доживотен затвор без право на замяна?3.Трябва ли да се съобразяваме с гейските заповеди на ЕС?4.До кога ще бъдем роби?

15

жени'

преди 10 години

Не познавам никой от потърпевшите, но от това, което се "прокрадва" по медиите( имам чувството, че нарочно Атанска се представя в светлина на "обидена майка"!!??) и ВСИЧКИ ТЕЗИ жени около хотелиера на ЛАГУна:Северина,Светлана,Евгения,Атанаска; този Веселин или е "заблуден" или има нещо друго, което го спира да ги ИЗГОНИ, да не им осигурява плащане на адвокат( и защо ще плаща за убийцата на дъщеря си?): нищо чудно да го намерят удавен или удушен след години( както съпрузите на Светлана) и тези же

14

Анонимен

преди 10 години

Мотивът е абсурден! Никоя жена на средна възраст, майка на пораснали деца, без силни психически отклонения, няма да убие дете, щото казало, че синовете й са грозни! Това и за вестник Шок е прекалено, а за изявление на генерален секретар на МВР е жалко!

13

Анонимен

преди 10 години

Ама да, нямали са заповед за обиск, затова! Влизат в някакъв хотел, изтърбушват всички врати и въобще както се казва с цялата сила на закона, но в квартирата на задържаната не са и погледнали дори щото са нямали заповед за обиск! Не съм фен на конспирациите, но тази теория мирише!

12

ВЕСКО

преди 10 години

Прочетете 24 часа -регионални.В 13 часа преди да си е признала квартирата е претърсена с обучено полицейско куче .Труп не е намерен.Кучето не може да се подкупи с кървави лихварски пари.Кой после е внесъл трупа.Кучето трябва да се уволни Йовчев действай.

11

Анонимен

преди 10 години

Нали имаше една Северина, дето уж беше убийца. Навсякъде се разнасяше нейна снимка в едър план: Ето я убийцата! Публикуваха се неща, които е писала във Фейсбук, снимки на малките й дечица и цялата й биография до девето коляно. Сега не била тя убийцата, а полусестра й, но пак пишете: "Бащата на убитото момиче твърди, че в убийството са замесени и роднините на Атанаска!"Ако не са замесени? Представете си, че са абсолютно невинни и че тези ужасни обвинения цял живот ще тегнат над тях и децата им!

10

Рали1

преди 10 години

Детето изчезва в четвъртък,в петък 9.30 Атанаска е изведена от дома си.Кога е бил този експеримент и кой е имал още достъп до нейния таван?Кога е изпращала СМС ако е същата вечер,защо не са се качили първо там да проверят,или на другия ден когато е отведена ги е изпращала?Не е ясно,г-н Лазаров,нищо от това което обяснявате не е ясно.Като майка ако едно такова дете обиди моите деца до такъв афект няма да стигна,дори няма да обърна внимание.Не изкарвайте целия народ с психични отклонения!

9

?!?

преди 10 години

Трагедията е страшна за семейството. С хаутичните действия при разследването, непрофисионализмът на МВР личи навираки си грозната мутра в съзнанието на обществото за пореден път.

8

Анонимен

преди 10 години

Малка таванска стая. От нея в 9.30 ч. сутринта е изведена заподозряната и е заведена в полицията, откъдето не излиза. След дълги разпити и следствени експерименти, в 19.30 ч. на същия ден, полицията открива, че тялото на детето е .... под леглото в същата таванска стаичка! Невероятно!

7

логика

преди 10 години

1.Лазаров, вие сте мъж и кажете: КОй мъж, който живее с някоя жена, прибира и издържа тъща си, сестрите?2.Кой мъж, няма да изгони НЕМЕДЛЕННО- НЕЗАБАВНО( като че съпругата и тъща му са рускини)убийцата-сестра на съпругата му или майката Светлана- не се разбра КОЙ живее на тавана.3.Защо този почернен баща НАЕМА адвокат на Атанаска-убийца и ПЛАЩА?? Той трябва да ги зачеркне, ИЗГОНИ и да не им дава никаква подкрепа!Какво има тук, което не се "вързва"???4.Твърде Нахални, арогантни са тъща му Свет

6

Кибик

преди 10 години

Този Лазаров има натрапчиво милиционерско излъчване

5

Анонимен

преди 10 години

Атанаска казала.Пак по тънката лайстна я давате.Ей,господа полицаи,не звучите сериозно.Ако може да разкриете някакви факти относно убийството,направете го.Ако не -замълчете.Не се оправдавайте като сгафили ученици..

4

Анонимен

преди 10 години

Ами много просто, като са я арестували, не са претърсвали под леглото.Вероятно нямат право без специална заповед.

3

до 2

преди 10 години

По някоя от телевизиите даваха как връщат жена с белезници до мястото. Не търси интриги при такава трагедия