7

до 8

преди 10 години

Това ми звучи невероятно - от КЗП да не отговорят. Обикновено се произнасят и ти пращат официален отговор по пощата даже за най-измислените жалби (има 1 месец срок обаче). По принцип проблемът ти е за КРС, но би трябвало вътрешно да си го прератят. Иначе виж в договора си или в общите условия дали има минимална скорост и ако не я достигаш, опиши това в жалбата и спокойно могат да решат в твоя полза.

6

Ко?Не!

преди 10 години

И аз звъннах на оператора да проверя как стоят нещата - ми какво да ви кажа, мили сънародници, няма да се оправим. Както казаха и хората преди мен - тарифирането е само за един план - и познайте - най пр@@бания от всички. Трябва много, ама наистина много да държиш да ти се отчита разговора до секунда за да преминеш към този план. И разбира се, ще си прецакан накрая.Просто, като прочетох новината, за миг си помислух, че се приближаваме към нормалните държави, но после се сетих кой е на власт и..

5

бай Шано

преди 10 години

Да ви кажа ,че по чужбината те щракат на секундата, НО ти вземат 0,15? при всяко свързване. И като се има предвид, че плащам 0,03? на минута излиза,че ..... абе все същите лешояди

4

k

преди 10 години

Моля, да дадете съвет. Ползвам неограничен интеренет от Глобул, за съжаление обаче почти никъде извън София (пътувам по малки и много малки населени места непрекъснато) няма интернет, който да става за нещо. Или съвсем няма или е толкова слаб, че на практика не може да се ползва. Как да прекратя договора заради това, че не получавам услугата за която плащам. Ползвам нов хубав телефон, не е проблема при мен, а при тях. Пизах до КЗП многократно, но не ми отговарят....

3

izpatil

преди 10 години

Преди време почина близък и тези не искаха да му спрат договора, защото той не е бил упълномощил никого да му прекрати договора. Казаха наследниците му да плащат договора.

2

sbsg

преди 10 години

това мобилните оператори са най големите лъжци и обирджии... лъжат и крадат клиентите си ама яко

1

Клиента

преди 10 години

Лъжете !