145

Шоп

преди 10 години

До Анонименсега са длъжни да чуят и юго-изтока------------- Откъде знаеш какво иска Югоизтока?

144

Анонимен

преди 10 години

До 198За разлика от теб,аз съм потомък на изселели се македонци в България и познавам ситуацията по-добре от теб. Оставете македонците по техният път. Какво е било преди 10 века,си остава там и няма да се върне. Тази реторика само подклажда недоверие. Дори да анексираме Македония, то македонците няма да станат Българи и само ще си навлечем главоболия..........;)

143

Деде брадати

преди 10 години

До 185 :Много си *** завали. Оставете ги хората те ще се оправят , защото сме много умни и всезнайковци,затова сме все под робство. Все някой ни е крив, все на другите кусур търсим. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.

142

Анонимен

преди 10 години

До ядосанбългарина в сърцето си е русофил------------------ Тоест трябва да мрази всички, които не са руснаци - украинци, поляци, чехи и...българи?

141

Анонимен

преди 10 години

ВЪВ ФРАНЦИЯ Е ИМАЛО 100 ХИЛЯДЕН МИТИНГ ПРОТИВ ПОЛИТИКАТА НА ОЛАНД МНОГО ИНТЕРЕСНО ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ ФИНАНСИРАНИ ОТ АМЕРИКАНОЦИОНИСТКИ ОРГАНИЗАЦИИ НЕ ИЗЛЪЧВАТ ТЕЗИ НОВИНИ СЪЩОТО БЕШЕ И СЪС ПРЕЗИДЕНСКИТЕ ИЗБОРИ В УНГАРИЯ СЛЕД ПОБЕДАТА НА ОРБАН КОЛКО ИНТЕРЕСНО

140

ядосан

преди 10 години

Западната пропаганда постигна целтта си-ПРОСТОТИЯ,НЕГРАМОТНОСТ,НИСЪК МОРАЛ....ОМРАЗА!Срамувам се,че когато се пролива кръв,някои "демократи" са доволни,защото се пролива "недемократична " кръв!Боже.......докъде стигнахме в омразата си!

139

Анкетата

преди 10 години

Ще вкара ли НАТО военни сили в конфликта?Да+Не-

138

соросоид

преди 10 години

Навсякъде в България където има руско население ...властта трябва да е нащрек !това са хора на които НЕ МОЖЕ да се има доверие !

137

някой си

преди 10 години

Ще видите , че на Путин няма да му стиска да влезе с тежка бронетехника в Украина , защото няма да срещне само Украински военни , а нещо много по голямо и страшно от някаква си мечка . Навремето Руснаците са извадили голям късмет , че немците са воювали и на запад и в африка и къде ли не. В момента има един единствен фронт, ИЗТОЧНИЯТ . Путин да не си мисли , че е голям батко защото има и по- голям батко .

136

Анонимен

преди 10 години

180/Другарю, каквато и да е била историята, ако не е бил дядо ти ииван и до ден днешен да си клатиш феса и да се навеждаш на задна скорост на турския султан. Народ, който никога не е извоювал сам свободата си, а винаги е чакал наготово-никога няма да я оцени и ще си остане вечен роб.

135

румен221

преди 10 години

Офшорналиев и *** в България ги тресе здравата от РусофобияУкипедия - ФОБИЯ - (Страх) - Патологичен, натраплив, ирационален и силен страх към обект, но когато този страх се превърне в натрапливо състояние (например, неаргументирено искане оставка) става значим източник на разстройство, повлиявайки социалното функциониране, се приема за психично нарушение.Лечение има, но е трудно.

134

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 175Не разбирам каква е връзката с Македония тук. Няма такива индикации македонци да искат присъединение към България. Не търсете под вола теле и не нагнетявайте негативизъм с Македония. Всеки има право на самоопределение. Мисля,че както ЕС и САЩ чуха западна Украйна, така сега са длъжни да чуят и юго-изтока и щом не искат да се присъединяват към ЕС са длъжни да ги оставят сами да си изберат пътя.

133

Анонимен

преди 10 години

Навсякъде в България където има руско население ...властта трябва да е нащрек !това са хора на които НЕ МОЖЕ да се има доверие !

132

ядосан

преди 10 години

До r3v0lv3rНашият интерес!?Вие като сте такива "демократи" как защитавате точно българския интерес!?Като докарахте народа да просешка тояга!?Да-българина в сърцето си е русофил!Но такива като вас новоизпечени "демократи" набутахте България в една война,която е дълеч от българския интерес.....!И тук господа не става въпрос за кумунизъм и "демокрация"!Става въпрос за ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ интереси на една шепа хора,които въобще не се интерисуват ни от русофили ,ни от русофоби

131

Бънди

преди 10 години

Дано бунтовниците не се предадат. Украйна трябва да бъде освободена от диктатурата.

130

Анонимен

преди 10 години

Убеден съм, че турчиновците, дошли на власт с терор и убийства в най-скоро време ще гризнат дръвцето. Никога Русия няма да остави Украйна на фашистите.

129

Леле че народ

преди 10 години

До 171 xyz Какво да пишем за Чили? Там си е трагедия и просто ще е гнусно да пишем разни простотии под новината.Камо ли анализи и т.н.

128

румен221

преди 10 години

До ВасилевМного си зле с историята...- РУСИЯ ВОДИ ВОЙНАТА с решение на "великите сили", МАКАР И НЕПОДГОТВЕНА, ЗАЩОТО... АВСТРО-УНГАРИЯ ОТКАЗВА...!!!Прочети някоя и друга книжка, преди да се излагаш по форумите...!!!.

127

АНТИ

преди 10 години

До ВасилевРазбери, че като споменаваш Великобритания, Франция,Германия и др. те не изхранват стотици хиляди наши семейства от Черноморието!РУСКОГОВОРЯЩИ ИМ ДАВАТ ПЕЧАЛБА!

126

Анонимен

преди 10 години

12.04.2014 депутата от европарламента МАРИНЕ ЛИО ПЕН Е ПОСЕТИЛА РУСКАТА ДУМА И Е КАЗАЛА ЧЕ ТРЯБВА ЗЪЗДРАВЯВАНЕ НА ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ РУСИЯ И ФРАНЦИЯ И ТАКА НАТАТЪК..... НЕ РАЗБИРАМ САМО ЕДНО НЕЩО ЗАЩО ЦИОНИСТИТЕ ТОЛКОВА МНОГО МРАЗЯТ МАРИНЕ ЛИО ПЕН?