47

Един познат

преди 10 години

Кирил "Кимаго"-то дали е преуспял или "са го преуспяли" е една интересна тема и може би след 15-20 години ще се разбере какво е точно станало ...Между впрочем да е жив и здрав, на 18-и април става на 45 години ...

46

учуден

преди 10 години

Ами че то Чалгария си е един ***. Какви положителни неща искат тъпите бай *** да се пишат за нея????

45

Анонимен

преди 10 години

То нашите медии са същата работа. Четете razoichnatabulgaria ком. Там има само положителни новини.

44

DA

преди 10 години

РЕАЛНОСТТА ОТРАЗЯВАТ ХОРАТА!В НАШИТЕ МЕДИИ КОЛКО ПОЛОЖИТЕЛН НЕЩА СЕ КАЗВАТ,А?!

43

197

преди 10 години

За лошите новини искам да кажа, че вината си е изцяло наша. Най-напред защото сме създали такава действителност в БГ, която генерира много лоши новини. И после защото самите ние обръщаме внимание предимно на лошите новини. Никой народ по света на прави така. Винаги има в живота положителни неща и вместо да ги намерим, да ги посочим и да се опитаме да ги увеличим, ние търсим само негативното. След като ние самите търсим лошото в нас, защо очаквате нещо друго в чужбина.

42

197

преди 10 години

Социалистическите предприятия фалираха не защото бяха създадени на непазарен принцип, а защото бяха разграбени на пазарен принцип. Социалистически предприятия имаше не само тука, но такъв преход и такава приватизация нямаше никъде. Така че по-кротко с лошите социалистически предприятия.

41

Мариана

преди 10 години

Защо се учудвате, че е така,а, че нашите медии не публикуват ли само негативни новини. Пуснеш си ТВ и само за престъпност и подобни неща...в интернет пак това. Сами сме си виновни.

40

читател

преди 10 години

До анонименКаква инфраструктура е оставил комунизма - тесни шосета, няма магистрали, некадърно измислени междуградски пътища, винаги минаваши през градовете. Това ако може да се нарече инфраструктура.Каква индустрия остави комунизма - всички предприятия фалираха, защото не бяха създадени на пазарен принцип, а бяха създадени заради плановата икономика - Химко, Кремиковци, Вазовите заводи, корабостроителниците, почти всичко е фалирало. Нека гледаме по трезво и си кажем истината в очите.

39

Валери

преди 10 години

Чуждите медии пишат каквото им изпратят кореспондентите които най вероятно са българи и които и тук пишат само гадости. Не са виновни чуждите медии а нашите *** незнайно защо са се нарекли журналисти.

38

razgradski pop

преди 10 години

Ами тогава и Ал Капоне е пример за успешен американец..

37

МРАВКА

преди 10 години

КАКВО ХУБАВО МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ З СТРАНАТА НИ СЛЕД КАТО 24Г. НИ УПРАВЛЯВА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В ЛИЦЕТО НА ВСИЧКИ ПАРТИИ? ТОЗИ РОБСКИ *** НАРОД С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ СИ СЗБИРА ЕДНИ И СЪЩИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ГО УПРАВЛЯВА.НЯМА КАК ДА ВЪРВИМ НАПРЕД,БОГАТИТЕ СА ВСЕ ПО-БОГАТИ ,БЕДНИТЕ ПО-БЕДНИ. ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ СЕДЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРИ НЯМАЩИ НИЩО В ГЛАВИТЕ СИ!

36

Анонимен

преди 10 години

Вън България от НАТО!Вън България от ЕС!

35

анонимен

преди 10 години

Абе винаги комунизма се обвинява но защо, само щото така трябва? Комунизма с реда си е изградил държавата, мощна икономика, инфраструктура, здравеопазване, образование, технологии, земеделие, абсолютно всичко и вместо върху тая база да се надгражда какъв е резултата... ужасяващ във всяка област.... съсипана, бедна и дупедавска държава- това е 25 годишната успешна ДЕМОКРАЦИЯ-ПЕРИСТРОЙКА......на сащ перистройката...

34

varna

преди 10 години

Така ще бъде докато ни управлява,кликата на дс,партията и ***,а можеше да бъдем Швейцария на Балканите.За огромно съжаление всички правителства от 1990 насам,принудиха много способни българи,а останалите тук вегетират вместо да се вземат и накажат наглите управляващи.Вече само с бой има малък шанс за ред ,и най-вече нови лица в управлението,например доказали се морски капитани- хора с висока ерудиция,управленски опит,здрави нерви и свикнали с трудностите.В Румъния направиха такъв избор.

33

Анонимен

преди 10 години

"прочутото гостоприемство на българите" да бе да, за преди колко години става дума?! Че аз нещо не съм забелязала досега, пък доста често пътувам..

32

Анонимен

преди 10 години

До до 34Ми нали сегашното е и заради тогавашното, бе ***!

31

1

преди 10 години

С тези управляващи толкова.НАРЕД Е ДУДУКОВ И ДА ЗАКРИВАМЕ ДЪРЖАВА

30

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 34Сега презтий имаме - точно за него става дума в статията. И икономика имаме - пак за нея се говори в статията. Всички се интересуват от нас - пак го пише в статията...Ама вас найстина ви събират по улиците, за да ви набутат в НПОтата. Ама поне малко да ви ограмотяваха преди да ви пуснат да пишете!

29

Анонимен

преди 10 години

"...прочутото гостоприемство на българите..." Я си спомних вицове от ПЕРНИК как се прави мартеница на жената. ЛОУ- Лаф Оут Уайлд

28

до 34

преди 10 години

Кажи на баба си колко по-добре сме сега, да видим как ще ти се смее.