76

мунчо

преди 10 години

ОФИЦИАЛНО ДА СИ СЪЮЗНИК НА НАТО ОЗНАЧАВА ДА СИ СВАЛИШ ГАЩИТЕ..... ДА ГЛЕДАШ В УКАЗАНАТА ПОСОКА И НАТО ДА Е ЗАД ТЕБ.....

75

Анонимен

преди 10 години

НАТО каква организация е бе - военна, политическа, икономическа... по всички въпроси се изказват и дават препоръки. Расмунсен ги дрънка какви ли не, нали си тръгва, дреме му на шпагата.

74

Анонимен

преди 10 години

До българинЧе не съжителствай, кой те принуждава! Ей ти вратата!А колкото за обидата от природата - не съм виновен аз, тя си знае работата! И, естествено, родителите ти! Съдейки по писанията ти, моят израз е даже твърде мек! Би трябвало много по-точно да се изразя, но не си струва!

73

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

България е по-силна с НАТО и НАТО е по-силно с България - ужас!!!! България никога не е била толкова слаба, комплексирана и без визия за бъдещето. Ако...не дай Боже...някоя турска или сръбска дивизия реши да ни превземе и изобщо няма да има кой да я спре. Единствената ни ...що годе...боеспособна част е Карловската бригада и тя половината е на мисии.....БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! Колкото до снимката - на нея виждаме един виден служител на Сатана и един глупав прислужник отдясно!

72

българин

преди 10 години

До Анонимен 76:Наистина, в България както, Русия и Украйна, мнозина сме "обидени" от природата, защото сме принудени да съжителстваме с *** като тебе. Отлично ми се проясни, че твоята "висша материя" се измисля във ФРС на Русия (наследник на КГБ), оттам, чрез местните комунистически главатари я свеждат на червени *** като тебе и те я повтарят да втръсване. Кое е сега "законно" избраното правителство на Украйна - Янукович ли?Нали НЕГОВИЯТ парламент избра днешното им правителство?А ***?

71

Мунчо

преди 10 години

България и другите нови демокрация са направили своя собствен свободен избор и са приложили тежки реформи, за да се присъединят към евроатлантическото семейство", изтъкна генералният секретар на НАТО."Точно така, си майката с това членство, а сега вече на майка си "лельо" викаме! Новите ни съюзници с нас си плашат децата, а армията ни е колкото да пази кабинета на "главнокомандващия" - онова помашко изпражнение, което станало човек по паркингите в Германия!Такава ни била съдбата!

70

до НФБ от еееее

преди 10 години

А дано,приятелю....тази робовладелска империя САЩ трябва да се срине в най-скоро време

69

Анонимен

преди 10 години

До българинЗа особено обидените от природата: официално означава ЗАКОННО избрано правителство да води преговори и да сключва договори!Но това са високи материи и не са за всекиго! Надявам се да ти се е прояснило малко! (все пак добре е, че съзнаваш, че си от по-простите!)

68

Анонимен

преди 10 години

България е по-силна с НАТО и НАТО е по-силно с България - но даокато не ни нагъне Турция :)А другите даже не знаят че ни има под слънцето....и за какво ни е НАТО?

67

пъзел

преди 10 години

"Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен призова(!) Русия да възстанови(!) доверието(!) нa международната общност, като изтегли войските си от границите на Украйна и започне диалог(!) за решаване на кризата."Питам кой беше дал на заден? Че от горното не се разбира на кой какво му се иска!

66

българин

преди 10 години

До Анониман 66 и 68:Айде бе, комуниста отворен, дето се правиш на много умен и логически силен. Расмусен казва, че НАТО ще защитава съюзници. Ти дращиш, че Украйна не била "официално" съюзник на НАТО? Е, как се става "официално" съюзник на НАТО?

65

аз

преди 10 години

До АнонименВсички съседни на Русия страни от НАТО: Литва, Латвия, Естония, Полша, Румъния, България, Финландия, Турция. Както и страните, които граничат с тези страни.

64

денди PR

преди 10 години

Рамундсен нали беше прекъснал комуникацият ?- Сега пък зове?!еврогейска работа!

63

българин

преди 10 години

До Анонимен 68:Расмусен НЕ говори за защита на членове, а на съюзници. Сега, ти, обясни на нас, по-простите, що значи "официално да станеш съюзник" на НАТО (нали дращиш, че Украйна не била "официално")? Какво значи "официално"? А?

62

Анонимен

преди 10 години

Расмусен зове Русия за диалог по кризата с Украйна"Не обсъждаме военни опции, но НАТО е фокусирано върху защитата на всички съюзници"Доколкото си спомням Украйна НЕ е член на НАТО, нито пък официално е станала съюзник! Тогава върху кого е фокусирана тази защита? Нещо куца логически в това изказване!Не мислите ли?

61

Анонимен

преди 10 години

Краят. На тази игра ще е с двама печаливши и много губещи

60

Анонимен

преди 10 години

"НАТО е фокусирано върху защитата на всички съюзници"--------------Кои точно съюзници на НАТО са застрашени и се нуждаят от защита?!? Ние ли или Румъния, та затова ни не натресоха тука злобната Нуланд и тоз тип Расмусен?Ако визират Украйна, странно каква точно се пада тя на НАТО? Нито е член, нито ще членува скоро там

59

do 53

преди 10 години

Na Putin podarihme saba4ka, zabravi li .

58

Анонимен

преди 10 години

Do nqkoi , koito ne znaqt - BANDERA e ukrainskiq LEVSKI.

57

анонимен

преди 10 години

59, Да, точно тези и други политически *** като за пари продадоха и унищожиха заводи и селско стопанство, изгониха 3 милиона българи в чужбина а останалите тук в безработица, глад мизерия и нищета но с шепа олигарси окрали парите на народа и после ще си ги приберат при тях тъй като парите с в техни банки, ьда има български банки у нас, не, н я м а и няма да има !