34

до 42

преди 10 години

Има си правила , при удар от непосредствена близост или прибрана ръка или липса на умисъл, нарушение респ.дузпа не се свири . По-долу беше даден пример с мача Левски -ЦСКА , където играча , мисля А.Попов, даже беше с лице , но съдията дузпа не даде , защото прецени , че е отблизо . Тука отблизо и отзад -дузпа , а за втория жълт на Белаид изобщо нямаше нарушение , по-скоро жълт за симулация на Безяк, такива работи стават отдавна , когато играе Лудогорец , спряха да зобят играчите хванаха съдията!

33

Анонимен

преди 10 години

До КолевФУТБОЛ СЕ ИГРАЕ С КРАКА А НЕ С РЪЦЕ И ДУЗПАТА СИ БЕ 100%

32

Колев

преди 10 години

Чорбетата да не злорадстват , защото следва да им се изпълни същия номер . След неубедителните игри и равенства на Лудогорец напоследък ,явно Домуса и ръководството са си взели поука и се подсигуриха със съдията . Без съдийските аванти в този мач просто не се виждаше Лудогорец как ще вкара на Левски и съдията първо даде спорна дузпа , а после се подсигури със напълно измислен червен картон . Като го видя този съдия и знам , че някой от двата отбора ще бъде " порязан" , този за без пари не свири

31

Анонимен

преди 10 години

Най добре е да се казва ЛЕФски

30

Байерн

преди 10 години

Като цяло Лудогорец играха по-комбинативно , но чистите положения за гол първо дойдоха за Левски и само късмета и отличния им вратар ги спасиха . Ръка в пеналта имаше ,но от близо и отзад , а и топката щеше да излъже за малко вратаря след този рикошет , така че дузпа по-скоро нямаше . Този съдия си е поръчков и през целия мач непрекъснато свиреше игра с ръка и даде жълти картони за докосвания без умисъл и все против Левски , изобщо си буташе Лудогорец , които очевидно го бяха "хванали" !!!

29

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен да Левски значи /свобода/ но не става въпрос за отборчето на батков а за национален герой който с нищо не заслужава гаврата с името му.

28

Анонимен

преди 10 години

И преди, и сега Левски значи 'свобода'!

27

1212

преди 10 години

Знаете ли какво им пречи на добрите футболисти от Левски - пречи им топката

26

er

преди 10 години

много ме е яд ,че Черно Море надиграха Левски но загубиха и като ревне някой колко фенове имали Левски и ЦСКА , всички са стари момчета а нови фенове вече няма, акциите на цска го показаха

25

НЕУТРАЛЕН

преди 10 години

Еееми,така е!Всеки път плакалниците от Левски ще си получават заслуженото!Отбор от играчи,които при всяко отсъждане са накуп върху съдията-не е никакъв отбор!И това е въведено там поне преди 20 години!Много грозно!Единственият отбор с европейско поведение в България е Лудогорец!А от това качество тръгва и добрия футбол!Иначе останалото си е чиста гъзария и простотия!

24

Анонимен

преди 10 години

Бухахаха,говежди приказки.Тази дузпа си е дузпа,ама от дето и да я погледнеш.Стига сте ревали,помним каква дузпа ви дадоха за падането на дедо Боре на меетър от защитника.Аре имайте достоинство,не може с два удара по посока на вратата да искате да победите.Лудогорец играят най-добре в момента и взимат мачовете си и само с рутина.Вижте неразбориите в управлението на собствения си клуб,поправете ги и тогава нещата ще се наредят.Гонзо каза,Лефски не е готов за Европа.Прав е!

23

Анонимен

преди 10 години

Левски е човек чист и неопетнен и няма право някво недорасло отборче да носи това свято име и да го използва за щяло и нещяло!

22

Никола

преди 10 години

Верни на чорбарския лозунг БЕЗ ДУЗПА НЯМА ПОБЕДА собственика на Делиорманспор купи днес съдията ! Такава дузпа никой никъде не свири , дори и в България на мача Левски -ЦСКА не я свириха на Попов , а за червения картон вече беше пълен смях ! Този Николайчо не за първи път порязва Левски , помним как ги съсипваше в мачовете с Литекс . Срам , голям срам за "честния" Домусчиев , ама като си мутра то ти идва отвътре да си мошеник !!!

21

Анонимен

преди 10 години

Poduene rules!

20

Анонимен

преди 10 години

тука гледам много турчета налазили, който е против Левски е против България. *** ***!

19

Анонимен

преди 10 години

Автора гледа ли мача изобщо? Съдията подари смешна дузпа, цял мач свиреше смешни фаулове за селяните, подминаваше с лека ръка симулациите им, включителни изгоди играч на Левски при една нагла симулация и спести червен за тях. Не даде 100% дузпа с червен картон в полза на Левски и тн и тн. Жалкия селски отбор удари дъното, щом тръгна да купува съдии при 8 точки преднина, дано скоро думнат домуса и да ходят на майната си!

18

10010

преди 10 години

До АнонименКакъв ти е проблема, анонимнико? Какъв травестит те гони? Аман от такива като тебе! Може да не съм съгласен с всичките мнения на varg, но със сигурност има много по-нормални от теб, мъжкарче!

17

boc

преди 10 години

Абе журналистче, ще обясниш ли какво означава "с шестнадесет пункта по-малко"?Аз знам, но ти и твоите фенове, едва ли знаете какво е това?!Аман от нафукани неграмотни пи*лигари, мислещи се за журналисти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 10 години

Да илядат подуенци!

15

боже

преди 10 години

ама кои е тоз Божинов ....не го ли изгониха от всякъде ..)))) май само на село може да играе ..то вярно че левски си е селски отбор с лични карти от софия ама чак толкова имаите малко срам и го приберете заедно с николета някъде да си ги гледате не ни тормозете ..