77

до 83

преди 10 години

Кой ти каза че не искат диплома, навсякъде искат да си от бакалавър нагоре.

76

до 83

преди 10 години

Практически умения по гледане на порно всеки има даже и третокласници. Виж за да вземеш диплома се иска да се подготвиш, за това което ще работиш. Може да си преписал нещо от интернет, ама после като трябва да измислиш нещо ново на работа няма как да го препишеш и трябва да учиш яко.

75

Истината...

преди 10 години

Правилното заглавие на тази статия трябва да е: "Гласоподавателите на БСП=ДПС нямат достъп до Интернет", а подзаглавието - "***, турци и червени кухари никога не са ползвали услугата"

74

kokoАз

преди 10 години

Аз само порно гледам....друго какво да ви кажа ъъъъъъъъ, аааа ичалга има многу у това ...кажи го де интернетъ

73

до 83

преди 10 години

И аз го мисля ,че е нещо от тоя род.Още в 1 клас програмирахме на Бейсик ,но от това да рисуваш картинки и елементарни текстови закачки, до това което е в момента има мноооооооооо повече.

72

дядо 78

преди 10 години

Ако смяташ ,че интернет и компа са само да клатиш сгради на АутоКад и това е върха на сладоледа много си се подлъгал.Много ме радват разни тясни специалисти дето не могат да си отворят един видео-плеър ,но иначе назубрят една програма и вече са вещи в делата.Интернет и компютрите не са онея ЕИМ машини ,а просто интерактивна телевизия с много екстри и информация.

71

Анонимен

преди 10 години

до 81Нещо такова ми се струва и на мен, явно е завършил когато Правец беше върхът на технологиите. Сега всеки трети петокласник не само, че се оправя идеално с Интернет, но даже разбира и от програмиране. Показателно е например, че в ИТ сектора никой не ти търси диплома, а практически умения.

70

Анонимен

преди 10 години

То и тъпия ПОЖАРНИКАР от село Банкя ползва от скоро интернет но да разглежда картинки за ВИНЕТУ и да драска глупостите си в Facebook.Но това не значи че е Грамотен а напротив показва колко е жалък Тиквун .

69

до 78

преди 10 години

Какви магистри ,какво ползване каква програма?Абе човек ти да не си завършил 65 година "информатика" ? Каква проверка на знанията ,ще проверяваш в интернет ?

68

Анонимен

преди 10 години

Достъпа до интернет е достъп до нецензурирана информация, особено ако владееш поне английски език. Ето и обяснението защо народа се манипулира толкова лесно-защото за новини разчита основно на телевизии и вестници, които пък са собственост я на Дебелеевски я на друг магнат. Независимата журналистика в България се среща толкова често колкото и високо образованите и работливи ***.

67

:)

преди 10 години

Измислена и глупава класация. В България Интернет достъпа е евтин и супер качествен. Само човек, който никога не е бил в Европа може да си мисли, че са по-добре от нас в тази област. Да, в България има 1-2 милиона цигано-чалгари, но те са ни "наследство" от турското робство и нормалните българи не са виновни за наличието на този ***.

66

Анонимен

преди 10 години

ami to po selata za kakvo im e internet?te tam vijdali li sa izobshto kompiutar?

65

sbgs

преди 10 години

и аз не ползвам услугата :D

64

Анонимен

преди 10 години

До ФАШИСТБеше много зле през 1995 г. След 2005 г. вече беше качествен.

63

от 31

преди 10 години

Защо получих 2 минуса?Искате ли демонстрация на умения?А ти 68 идея имаш ли как се записват имената на държавите ,че и на родината ти.За справка 20 годишните са влизали там дето не можеш и да си представиш.

62

Анонимен

преди 10 години

до 58Баща ти да не пасъл цял живот овцете бе, брато? 3 години му коствали за да влиза в сайтове. Мухаахахахахахххахха.......

61

Анонимен

преди 10 години

Най-вероятно това са пенсионерите и ***-основния електорат на бсп. Те нямат достъп, но нямат и нужда от интернет.

60

пикльовци

преди 10 години

дрънкате глупости-нет в българия се ползва от над 10 години средния интернет потребител не е 20 годишно лапе дето още не знае къде да си сложи ***,а образован човек около 45-50

59

Анонимен

преди 10 години

До 58Скъпичко си е, 10-15 лева е най-ниската такса интернет на месец, плюс 500-1000 лева за хубав компютър. Отделно сметка за ток. 2 милиона пенсионери са на минимална пенсия от 150-200 лева, а половин милион безработни вземат още по-малко като помощи.

58

Анонимен

преди 10 години

И по-добре, че нямат - живеят в реалния живот, а не във виртуалния. Световното зло влиза през компютрите, единствената му полза са знанията, нещо което в българските сайтове не съществува.