22

Анонимен

преди 10 години

Абе тия как си позволяват да се заканват и да заплашват властта,в т.ч. и държавата?Щели да минат в сивия сектор и т.н.Ами наказателният закон?Ами ако се приемат и поправки в нак.закон за лихварство,изнудване,рекет и т.н.МНОГО НИ Е СЛАБА ВЛАСТТА!!!Трябва да се мисли зца дърлжавна извън-банкова институция,нещо като ВеСе-касата едно време,на която който желае може да е член с почти символични вноски и собствен влог.ИЗМИСЛЕТЕ ГО ,УМНИЦИ!

21

Киро

преди 10 години

....Бързите кредити като средство за установяване на социален мир!!!защо тогава ограбвате хората с нечувани лихви и такси това ли ви е социалния мир а крадци долни.

20

Иван

преди 10 години

Точно пък за работни места няма какво да говорят. Наемат хора и като изтече изпитателният срок ги разкарват за да плащат постоянно ниски заплати. Сложеният таван е за да няма безобразни скрити условия, както сложиха таван на цените на таксиметровите услуги. От тая "индустрия" няма реален продукт и полза за държавата. Възползват се от глупостта и мизерията на хората!

19

Роко

преди 10 години

Ако прокурорите, полицията и съдебната власт си вършат работата и работенето в сивия сектор не оставя безнаказано, то няма да има такъв (или ще е минимален). За мен е абсурдно едни рекетьорски лихварски фирми да изнудват държавата и онези които носят закони и които трябва да защитават народа. Смешно е.

18

il_cho

преди 10 години

Подигравате се с хората и с тяхната немотия! Излиза преди две седмици един от вашите *** по телевизията и заявява как те били по-малкото зло и не дерели колкото лихварите! Е колко мило! Това ли ви е бизнеса бе, ***? Хора, не вземайте кредити! Ако вземете 500 лева, после трябва да върнете 1000-ка! Не се лъжете!

17

Анонимен

преди 10 години

Как ще преминеш в сивия сектор?Ще ми дадеш 500 лв и ще си измислиш свои незаконни правила ли?А за лихварите и такива разни не се притесняваите определено съм 100% сигурен ,че те имат повече морал и са по добри от вас!

16

Shark

преди 10 години

Ха, в сивие секрот ще минете вие. Внимавайте щото хората започнаха да изперкват, да не дойде някой с лвна пушка ей така да ви понавести, че да си върне заема.............

15

anon

преди 10 години

сива икономика? трябва всички да ви затворят и този бизнес да бъде обявен за нелегален и да се свършва паразитирането ви...

14

Асен

преди 10 години

Крадците се загрижили за тези който ограбват!?то бива цинизъм ама това е върха,щели да минат в сивия сектор а те сега къде са!?черна дупка.

13

мутри в костюми

преди 10 години

В нормалните държави "кредити до заплата" е един обикновен банков овърдрафт по сметката ви, такива *** като нашите няма никъде. Но и хората в нормалните държави са доста по-умни от нашите балъци.

12

Радо

преди 10 години

Вия представяте ли си до къде е стигнал грабежа 200 фирми за бързи кредити в България!!!и какви печалби са натрупали това е пладнешки грабеж.

11

Сашо

преди 10 години

Тези обирджии ограбили хиляди хора и натрупали милиони от грабежа изведнъж се загрижиха за хората............

10

Анонимен

преди 10 години

Гледаите да не станете бърз дебит на някои ,че ще си ги вземе с лихвите и то ваще!Нормално е да има таван ,то такива % са непосилни за погасяване !

9

Миро

преди 10 години

Когато човек има нужда от 200-300 лева за разходи, възникнали спорадично, или има личен проблем, той има нужда от тези пари тук и сега и тази индустрия доставя услугата по бърз, лесен и удобен начин. Каква е алтернативата?, запита Спасов.Алтернативата, "уважаеми" г-н Спасов е същата. Просто тези благосърдечни и загрижени хоара, великодушно даващи пари, ще проявят търпение и ще изчакат да станат милионери не за 1 година, а за няколко...Мамка ви лакома гнусна!

8

ЕЙ БОГУ

преди 10 години

НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПЛАДНЕШКИ КРАДЦИ ТОВА СА БЪРЗИТЕ КРЕДИТИ,ДА ГОРЯТ В АДА,ТЕ ЩЕ ДАВАТ АКЪЛ МАМА ИМ ГАДНА

7

Анонимен

преди 10 години

Хахахахах щели да минат в сивия сектор-извършители на престъпление!Да не вземе някои ожилен да ви сложи в черния си списък ,че тогава...Фараон ще плащи балъц за милиони !

6

Анонимен

преди 10 години

Дай боже да изчезне тази индустрия.И всички хората които се занимават с това да се занимават с нещо полезно за обществото а не да правят финансови роби от закъсали и отчаяни хора.Кредити се налагат за жилище, по спешност. Но тези кредити са други и някои хора ги взимат за почивка, телефон, подарък. и без да се усетят влизат в спиралата и 40-50 % от дохода им отива по лихви. Почва тормоз по телефона, стикери, обаждания в работата, с преднамерена цел да те злепоставят.В крайна сметка те мачкат

5

marsian

преди 10 години

И тези тръгнаха по пътя на ресторантьорите.Щели да закриват работни места .Да ги вкарат в затвора за рекет на държавата .

4

Анонимен

преди 10 години

Ало? И на вас да ви .............

3

Анонимен

преди 10 години

Чудесно, че минават в сивия сектор. Тъкмо ще има причина да ги приберат и осъдят на бърза ръка.