15

111 1111

преди 10 години

Менш Пауар ,машина байта ,блитзкриг пъмпинг !За това ни чакат да ни направят шнеля - вундабар фантастиш!

14

011 1111

преди 10 години

80 милионна Германия се притеснява от 140 хиляди българи и румънци !Абе ние да не сме по-прости 6 милиона да храним 1 милион и половина *** !Та ако не сте згряли колко е важно да нямаш *** и колко сме заразени.

13

Я я вундебааа

преди 10 години

Отлично! След като ни очакват, не бива да ги разочароваме. Предлагам да ги ударим през Нормандия. На чешко-германската граница ще пратим Румънеца и Енчев да им се плезят и да ги разсейват, а ние ще направим десанта в Нормандия. С помоща на френската съпротива, бързо достигнем до Германия. Важно е на немска територия да им унищожаваме провизиите. Ще им изпием бирата и ще им изядем вурсчета. Без провизии ще обявят капитулация. Докато се опомнят и сме в Берлин!

12

ХА,ХА,ХАААА...

преди 10 години

...*** ЛИ ЧАКАТ..??!!

11

Mрън Мрън

преди 10 години

Да чакат, аз да не би да им преча.

10

Никола

преди 10 години

Извиняваме се на германците , че за сега не можем да изпълним бройката ,но в Столипиново и Турну Мъгуреле братята *** работят здраво по въпроса с производството !!!

9

Анонимен

преди 10 години

Fucking Nazis!!!!Без имигранти ФРГ е гока вода!!!Имигранти=евтина работна ръка=>по-високи печалби....кво плачат само,недое***и бироконсуматори...

8

Анонимен

преди 10 години

Arbeit macht frei! ;)t

7

Анонимен

преди 10 години

Пожелавам им и 140млн мюсюлмани.Харесвам онзи виц:Двама митничари на немската граница проверяват документи и си говорят:Мустафа,ти да си чувал такова германско име Ханс?

6

от там

преди 10 години

Да ви кажа: германците ги боли Фара!!

5

Фараж

преди 10 години

29 милиона ще сме, ще се разцепим на три потока и ще залеем Великобритания, Германия и Франция.

4

Анонимен

преди 10 години

Те германските вурстове очакваха и над 3 милиона поляци едно време... Ама им се натресоха 4 милиона турци и араби в последствие! Може след известно време да очакват и 3 милиона украинци, ама пак ще получат само *** и сажди! Карай- важното е джамии да им се построят...

3

10010

преди 10 години

Само мога да добавя, че страни като Германия и Холандия са чудесно поле за изява за хора, занимаващи се с наука, за която се отделят много повече средства.А въпросното знаменце може да има общо по темата, ако става въпрос за равното заплащане и назначаване на работа на мъже и жени.Тук обаче става въпрос за имиграция в Германия, а не за равенството между половете.А в България по научните институти като са 80% жени???

2

до 10010 от 101001

преди 10 години

Е как ,казват си "Ние не можем да четем Германски език"!Фрауен без да съм учил немския ми е ясно какво трябва да е !

1

10010

преди 10 години

И какво искате да кажете с това феминистко знаме???