7

Анонимен

преди 10 години

Тоя ЕС освен да ни слага прът в колелата за каквото било друго прави ли?Сакън да не пре..м Германските корпорации...Прости сме ,че търпим още с шепа трохи да ни взимат прасенцето от софрата.

6

БКП

преди 10 години

Родителите ви са виновни че сте бедни. Защо навремето учиха и се трудиха, като можеше да доносничат интриги и да станат партиици и сега като стройм юп щяхте да натрупате добри пари. Вие сте си виновни и никой не ви е крив!

5

(не)случаен минувач

преди 10 години

Тук просто трябва да имаме смелостта да заявим: "Защото така ни е изгодно!" И толкова на евробюрократите. Но за това е необходимо да имаш..., което по рождение липсва на българските политици...

4

Анонимен

преди 10 години

Южен поток е елемент от националното богатство и сигурност. Долните *** толерасти вече ни затвориха 4 и 5 блок, но този път да си ядат онова

3

Истината

преди 10 години

Хахаха, е както винаги схемата батко и братко трябва да заработи с пълна сила. Тоя проект си е изцяло вратичка за комунистите да точат още и още. ЕС задава въпроси което означава, че скоро ще започнат и глобите, но най-лошото е че тия глоби няма да ги платят тия дето крадат около проекта, а пак ние данъкоплатците. С един удар два заека - хем ще приберат парици, хем глобите ще ги платят баламурницте.....мила родна картинка!

2

Анонимен

преди 10 години

И сидерасти,и сидерасти едновременно!

1

demosten2

преди 10 години

Защото сме социалисти е отговорът! ;)