8

Аз

преди 10 години

Ала бала, приятели! Щатите глобиха банките с милиарди, защото доказаха, че са манипулирали либора. В Бг това в повечето случаи се нарича референтен лихвен процент. Та какво за него?! Кой контролира банките относно него? Защо никой не ги разследва? Къде е политическата воля? В Щатите също има банково лоби, но си отнесаха глобите. Ей това се нарича бананова република! Пясък в очите на необразованите хора, че нещо се прави по въпроса. Нищо подобно!

7

наблюдател

преди 10 години

Взимането на заеми в този момент не е подходящ. Това със сигурност ще затормози и забуксува икономиката на България. Не можем да живеем на заеми, днеска имаме, после 8 години не можем да си стъпим но краката. Това е безумие, граничи с всякакво неразумно взимане на решение. Хората едва свързват двата края. Това което вършат, ще бутне страната ни в пропастта. Ще рефлектира пагубно за всички в нас. Трябва да се търсят други пътища и пазари за развигие.

6

Някой

преди 10 години

Тия па да не са взели нещо качествено да са свършили. Това прието ли е или само се говори. Защото ако са го приели Браво. Ама според мене е пак кьорфишек. И вярно че в статията пише че са го приели, ама докато не го видя в държавен вестник не го вярвам

5

Анонимен

преди 10 години

До непукистНавсякъде по света държавата регулира икономиката. В САЩ например всички ключови банки и предприятия са на практика държавна, защото държавата държи контролния пакет. За Русия да не говорим, за Германия също. Държавата е играч на пазара. Че то утре могат да се наговорят хлебопроизводителите хляба навсякъде да е 5 лева? Стига с тази толерсастия. БРАВО НА БСП - поздравления за тях че усмириха малко банките убийци.

4

до непукист

преди 10 години

Я кажи на китайците че с държавна намеса не ставало....как така при тях става ? А да НЯМА ЛОБИСТИ....

3

непукист

преди 10 години

Сега очаквам таван на цената на хляба и зеленчуците. До 2-3 години и планова икономика. За съжаление хората не разбраха, че с държавна намеса не се вдига стандарта на живот, а само се пази статуквото.

2

Анонимен

преди 10 години

Не вярвах че ще го напиша но-Браво за Бсп ! Това е наистина добър за народа закон

1

vesko02

преди 10 години

Рано или късно българите ще прогледнат и ще предприемат необходимото ,негодниците да не им дават тон в живота.