28

до 29 Боев

преди 10 години

Ами то и в България управляват същите деца.

27

Боев

преди 10 години

Тук изобилстват творениия на червени ***. Не съм енергиен специалист, но и това момченце не е и много му личи.А що се отнася до Албания - там има изключително гаден режим на тока - 2 часа има, 2 часа няма.И това в Тирана,в провинцията било още по-лошо.През лятото, като стане горещо и включат климатиците може и 4 часа да няма ток.Припомням че и в Албания управляват децата на бившите комунистически диктатори.

26

Анонимен

преди 10 години

Тъй като БСП е най-социалната партия във вселената ще внесе партийните си субсидии по сметките на НЕК и ще разреши кризата в интерес на бедните, болните и социално слабите.

25

смях

преди 10 години

Държавата вменява задължения на ЕРП-тата да изкупувят ток от ВЕИ. Държавата желае да получава т.нар. ЗЕЛЕНА ДОБАВКА и забравя да плаща на ЕРП-тата, така при тях дупката се оказва двойна, заради което си прихващат парите от дължимите към НЕК.Също държавата си е направила грешни сметки за цената на тока и сега се чуди откъде да ги избие, защото там просто не са включени всички ВЕИ-та, а и свитото потребление им увеличава процентното съотношение и цената на МИКСА направо се взривява

24

Анонимен

преди 10 години

Какво ще кажете за тази компания ЧЕЗ, която е дошла в Албания от Европейския съюз със своите предполагаемо европейски практики?Тя трагично се провали. Нищо не доведоха тук от европейските практики, освен липса на управление.ЧЕЗ са ви дали под съд за 200милиона евро неустойка...Сумата, за която ние ще ги дадем под съд, може да достигне един милиард.25 февруари 2013 11:46

23

Анонимен

преди 10 години

Албански енергиен зам.-министър: ЧЕЗ не изпълни нито едно от задълженията сиЛицензът на ЧЕЗ беше отнет в Албания още миналия месец, а сега предстоят дълги легални процедури между правителството в Тирана и чешката енергийна компания. Какво ще прави държавната ви енергийна компания КЕШ сега? Страдат ли клиентите сега, след като се е оттеглил ЧЕЗ?Не, те страдаха под ЧЕЗ! Сега държавният администратор пое КЕШ и ситуацията се оправя с всеки изминал ден.Какво ще кажете за тази компания ЧЕЗ, която е дошла в Албания от Европейския съюз със своите предполагаемо европейски практики?Тя трагично с

22

Анонимен

преди 10 години

Типичен комунист ,закона за зелената енергия е гласуван от комунистите по времето на ...Коминтерна! Тодор Живков, ДС и СССР налагаха 45 години насилствено ниска цена на тока, но демокрадцията победи!

21

Анонимен

преди 10 години

Обаче има умен поглед, тоя ше оправи работата D

20

Анонимен

преди 10 години

Не НЕК трябва да плати цената за зеления бум...Вие ,балъци ще го платите! По заповед на пазарната икономика и многопартйната система с независима съдебна власт! Защо изгонихте бай Тошо, балъци?

19

аааа

преди 10 години

ЦЪФНАЛ ГЕРБ

18

Енергетик

преди 10 години

Върти се, суче се, ама никой не отговаря на най-парещия въпрос - какво правим с тоя дефицит, които наближава половин милиард? Никой не знае, само се плашат гаргите и се замазват очите с отнемане на лицензии.

17

Гошо

преди 10 години

Да фалира НЕК и новосформирания НЕК да договори нормална цена за зелената енергия, кой иска да я копува , сигурно ще се намерят ентусиасти!?!

16

Анонимен

преди 10 години

То затова Куневица затвори блоковете в Козлудуй! да има пазар за златния ток на зелените кръвопийци! Е затова разваляне на омразните договори няма пенсионерите и безработните да плащат цената на зеления бум ....и всички които имат фотоволтаци те и техните роднини нямат място в парламента!

15

vas

преди 10 години

Гн Стойнев обеща, че ще съди до дупка ЕРПтата. Беше преди десетина дена, но някои все още помним! Колкото до зелената енергияпоредната простотия на ЕС, тук просто хората с власт се възползваха максимално. В случаяГЕРБ. Или някой си мисли, че ако тогава на власт бяха БСП,щяха да се дърпат и викат "Не! Не щем!"

14

ИСТ

преди 10 години

И аз съм против електро разпределителните дружества но министърчето да прочете търговския закон.Основното правило е дап Колю взел Колю -разликата се плаща. А ти какви предизборни поръчки изпълняваш няма значение.

13

стоян петров

преди 10 години

До 1 А Според мен само юдеин може да писка, срещу това държавата да си плати на частните фирми. Дали си наясно, че НЕК дължи повече на ЕРП-тата, отколкото те на НЕК. Стойнев ви задава въпроса кое е първо, яйцето или кокошката? Решили сте да му отговорите, но каквото и да кажете ще сгрешите.

12

Анонимен

преди 10 години

Типичен комунист ,закона за зелената енергия е гласуван от комунистите по времето на тройната коалиция, сега плаче уж за народа

11

икономист-пенсионер

преди 10 години

В България всеки разбира от всичко. Най вече от икономика. Това да стане, онова да стане и сме готови. Ало елементарни хорица като толкова много разбираме защо сме най бедни в Европа. Знам отговора-ние не сме виновни, а другите и международното положение. За всички беди са виновни БКП-БСП-ДС , защото това са хора които не могат и никога няма да могат да управляват пазарна икономика.

10

Анонимен

преди 10 години

С опорни точки държава не се оправя.

9

Анонимен

преди 10 години

По-рано през парл. сезона се гласува една поправка да им гепят 20%, а не 10% данък на зелените извънземни.Предполагам тука някъде по линията се опитват да си задържат.За какво иначе ще ходи Уелската Пастирка на гости във Виена?