97

дядо

преди 10 години

Е да де,затова Китай и Русия започват май месец да строят нов газопровод,за предос на газ към Китай,защото не им е нужен,а ЕС ще хапне бахура,когато текне по него газ и Русия ще стане още по независима от европейските клиенити ;)

96

Знаещ

преди 10 години

До до 159--164 ; Тогава китайците ще направят референдум за преминаване на източна Русия към Китай.

95

Знаещ

преди 10 години

До Анонимен--159 ; Скоро китайците ще го урегулират. Те сега работят по въпроса.източна Русия ще стане китайска.Няма да им трудно руснаците намаляват с по 1 милион на год.

94

Факт

преди 10 години

На границата на блядистан живеят 300 милиона китаици. обаче катаджията пигмей се прави на велик по цял ден, вечер си гледа броукбек маунтин и никакви допирни точки с реалноста няма. Факт!

93

до 159

преди 10 години

Не се притеснявай за това. Раждаемостта на Русия е ниска и пада. Има китайски заселници в южните и региони, които се самоопределят като китайци. Съберат ли се голяма маса, тогава ще си откъснат територия. А това ще стане скоро. Русия е бита карта, ако продължава да води съветска политика. Дори с огромните си ресуси не може да вдигне икономиката си. По-страшно нещо за една държава от група хора, които не се самоопределят като граждани на държавата няма. Особенно като станат голяма маса.

92

Русофил

преди 10 години

Костов, престъпнико, ти какво право имаш да даваш мнение по всеки въпрос? Ти трябва да си в ЗАТВОРА - даже това ти е малко, но с "хуманните" правила на ЕС не можем да те осъдим на нещо повече... СМЪРТ НА ЕС!!! А за всички почитатели на Плевньо - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!

91

Анонимен

преди 10 години

До до 150Какви Сибиряци бе това са били безлюдни зони като Антрактида и Аляска и Греландия..

90

Анонимен

преди 10 години

Появи се най-сетне и командира , от миналия май до сега всичи скелети оживяха.Драги Костов вече си 0 и ходи на риба полезно е за здравето.А ако янките поискат ние да им вадиме горещите кестени от огъня ще получат един мощен среден пръст.Този път продажни политици няма да ни изработят - а некой спре газа да пише завещание.

89

Анонимен

преди 10 години

Запомнете един *** никой неможе да победи Русия. Иран е със Русия двете контролират 60-70% от газта и нефта

88

Анонимен

преди 10 години

До до 149Да видим как ще стане кой ще извади 20-30 милиарда долара да строи нови газопроводи , и отгоре на това да минават през несигурни Райони контролирани от Иран , Хизбула , шиитите в Ирак и Башар Асад

87

Анонимен

преди 10 години

Вярно е, че Русия в сегашните си граници има най-много газови залежи в света. Но след агресията в Крим, Русия няма как да запази своята териториална цялост и залежите от газ ще бъдат по-справедливо разпределени.

86

Анонимен

преди 10 години

Путинофилите са за карлуково

85

Анонимен

преди 10 години

Находището и в Катар и Азербайджан не решава проблемите на Европа .. Само Иран и Русия имат неизчерпаеми находища ..

84

бай иван

преди 10 години

Ако на някой наистина му дремеше за демокрацията и правата на хората, то половината африкански държави трябваше да са окупирани от ООН.

83

Анонимен

преди 10 години

По добре зависими от Русия отколкото от Турция , газ няма как дойде от друго място , и отгоре на това Турция този ще ни препродава руски газ

82

Анонимен

преди 10 години

До От ЮАРРусофобията е по-страшно заболяване. Русофобията води до дебилизъм.

81

citizen K

преди 10 години

ИВАН КОСТОВ!!!! Както винаги професионален, точен, последователен, аргументиран. За съжаление долнопробната пропаганда на Aгент Бор, Кеворкян, Пъпката и Станислав Трифонов рамътиха безвъзвратно разума на Българина и прекъснаха демократичното развитие на Родината ни! Жалко наистина.

80

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 136Значи никога.

79

Анонимен

преди 10 години

Ще се газифицирам само ако ми гарантират доставки на катарски газ. На руснаците няма да дам една стинка.

78

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНещо се отплесна в нета другарю и овцете ти се разбягаха.Бягай да ги събираш и не се бутай където не ти е работа.Хайде р-р-р-р-р Връзвай си цървулите и .........