42

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 52да и репортажите на Господари на ефира от Кюстендил а там спечели КОЙ - Мая Манолова

41

Анонимен

преди 10 години

are_kulat много ме кефи как червена гнида с е пука от злоба и завист.Цял живот това те чака.На дърти години ще се червиш като те питат хората кво работиш.

40

Анонимен

преди 10 години

Ако започне на всякакви *** да обръща внимание ...триста години няма да му стигнат да се занимава с простотии! Пък като се има предвид че луд умора нема, може и това да е кратък период.

39

Анонимен

преди 10 години

Това за протестите Петното го каза и на срещата с Орешарски, искаше права да арестува :)Каза, че има снимки.Та кво стана с тая работа? Някой някога да е виждал една снимка или видео от телефон как се плаща за протестите?Единствения дето го изловиха и то на вторият ден беше Воелн с ония бабанки с пиците.

38

Анонимен

преди 10 години

Поредното фияско на управляващите,изместват общественото внимание от,убитата барета,тютюнопроизводителите,здравната система,образователната система,онкоболните,лечението на децата в чужбина и още много провали.Това управление е един голям провал, това си е.

37

Анонимен

преди 10 години

Ако и шефът на НСО не успее да даде обяснение и да отговаря за действията на подчинените си, това би означавало, че поведението им се диктува от някой друг, а МОЖЕ БИ и от Бойко Борисов, смята КутевЕто нагледен пример за това как се правят опорни точки и се създават внушения - типично по комунистически !

36

STANIK

преди 10 години

Ама Петното казал,а Орешарски не си спомнял дали е говорил с Петното в министерски съвет,някой платил протестите.......е те тоя път съвсем ни взехте за мезе, естествено Кутев се прави на мъж

35

Анонимен

преди 10 години

Ало, БСП, НЕ ОБИЖДАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! Хората излязоха да протестират СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА, ПОЛИТИЧЕСКАТА НАГЛОСТ, МРЪСНИТЕ ЗАДКУЛИСНИ ИГРИ И СРЕЩУ ЦЯЛАТА ДЕМАГОГИЯ, КОЯТО СЕ ШИРИ В ПАРЛАМЕНТА И В БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ, и го направиха не защото някой им плати, а защото вече им е писнало от всичко това !

34

are_kulata

преди 10 години

ГЕРБерасти, какво е усещането да се обрежете?На Бойко червената книжка да не му направи проблеми със зарастването?Необходимо е лекарите да се съобразят с този фактор и деликатно да подходят към следоперативните грижи!!!

33

Анонимен

преди 10 години

Другарите изпускат кокала! Дреме ми за петното и за опорните ви точки. Време е да чуем как Цветанов е подслушвал бабите и за апартаментите му а не за ранените и убития от грешките на овчев.

32

Рали1

преди 10 години

Само с Петното ли се е срещал ? Ами ако започнат да се сърдят Шамара и активистката Гергова? Че има ли някой в държавата да не е разбрал кой е бил платен лятото и кой си намери държавни службички ,кой се хвалеше че му е платено и кои ходеха на екскурзия до София "безплатно"да "контрапротестират" ?Кой му е платил на този да обяснява това ? Стига манипулации вече !Всеки нормален българин лятото е протестирал срещу антибългарското правителство "БЕЗПЛАТНО " !

31

Анонимен

преди 10 години

Борисоф втвърди, че кафето в Кърджали го бил платил Местан, но за сметка на това пък преди той бил платил сметката в Банкя!Това беше много точно втрдяване!

30

Бигуй

преди 10 години

Щом Петното е видян да говори с някого, това е само в интерес на прозрачността. Представете си, че ме среща Борисов, заобиколен от черни очила, заговаря ме и дежурни фотографи запечатват това като събитие. Каква е моята вина, че ме е спрял Борисов, а аз не съм побягнал?

29

Анонимен

преди 10 години

"Бисер петното е човека на Бареков лекето и Корнелия к*рвето. Борисов защо да се среща с този ***?"Защото Борисов е същия ***.

28

Анонимен

преди 10 години

С тези които се среща сега го карат да говори тези неща срещу обещания за невинност. Бисер петното е човека на Бареков лекето и Корнелия к*рвето. Борисов защо да се среща с този ***?

27

до 36

преди 10 години

Смрадтa се носи от тиквените тролчета, които са прости като Вожда си, или както каза Вожд Тиква: Вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме.

26

Анонимен

преди 10 години

Смрад силна и сладникава, поредната инвазия на тролчета на БСП и ДПС с медиината подкрепа на Бареков - ***

25

МОНЕВ

преди 10 години

ТОЗИ , НА СНИМКАТА, Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН ЗА МИРА В БЪЛГАРИЯ ! В ТОЛКОВА ДАЛАВЕРИ Е ЗАМЕСЕН И ВСЕ СЕ ИЗМЪКВА С ПОДОБНИ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ И НЕЯСНИ ОТГОВОРИ ! КАКВО ДРЕМЕ ПРОКУРАТУРАТА И ЗАЩО ОЩЕ НЕ МУ Е ПОВДИГНАЛА ПОНЕ СЕДЕМ ОБВИНЕНИЯ ,МИ Е МНОГО ТРУДНО ДА СИ ОТГОВОРЯ . ОСВЕН ИЗВОДА ,ЧЕ СИМЕОНОВСКИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ СА ДО ЕДИН ОТ ДС ИЛИ ДРУГОТО ,ЧЕ ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ !

24

Йордан Бонев

преди 10 години

Г-н Борисов, имам нов номер, да ви го запиша ли?

23

мозък имате ли?

преди 10 години

До кога ще ни занимавате с изявленията на престъпници,с анонимки,флашки и простащините на утайката на обществото в лицето на разни Пеевски,Капутов,Петна,л..на и др.?Това ли е най-важно? Здравеопазване-сринато,образование-на най-ниско ниво,хората не получават от месеци заплати,отчаяни се хвърлят от балконите,пенсионерите в тотална мизерия,терминал-2 е задръстен от заминаващи млади хора и още,и още...Що за *** сте?