23

Анонимен

преди 10 години

Няма по-*** народ от русофилския. Какво ми я хвалите тази Русия, не мога да разбера. Какво е произвела тя в последните 20 години освен водка и някой друг Москвич със забравени бутилки водки при двигателя?

22

до ГЕРБер

преди 10 години

Бойко е велик и незаменим! Пуснал е 2 нощувки и то за двама само за 62 лв. в Охрид,докато в нашата страна двойна стая за 1 нощ струва в елитен хотел около 100 лева. Истина е приятели,може би мислите че е сън но е факт. Вече едва ли има човек който на следващите избори да не гласува за ПП.ГЕРБ. Който не вярва да отвори и да се увери- Lapni.bg

21

Анонимен

преди 10 години

Убития снощи "бизнесмен" е трафикант , спонсор на БСП

20

ГЕРБер

преди 10 години

Нова радостна вест! Влезте в Lapni.bg и вижте каква нова оферта от тази сутрин почти без пари е пуснал за празника Бойко,копирам част от нея.....ОХРИД, със собствен транспорт, апартаменти VILA KOSTA или De LUX APARTMENTS: 2 нощувки за ДВАМА само за 62 лв.

19

до №20

преди 10 години

да не се окаже, че вместо в австралия живееш в люлин обаче :D

18

ГЕРБер

преди 10 години

Моя кумир Бойко вие му завиждате ли? Бойко има 4 милиарда в брой,какво му пречи да изкупи оферти за 100 бона и да почерпи за предстоящия празник своите приятели,депутати и бивши съдружници. Бойко е казал- "За мен ще бъдат хубавите и най- актуални оферти,но да има и за народа" Който не вярва да види че е оставил стотици изгодни оферти- Lapni.bg и Dalavera.bg

17

Анонимен

преди 10 години

Наистина незнам как да ви го кажа, но за вас българите Ав$тралия е не само друга планета, но друга галактика. Ето аз например тази вечер ходих на опера в нашата световно известна опера, каквато вие в България нямате! Очаквайте съвсем скоро новото ми видео в ютубе, знаете как е - карам си спортната кола с евтиния бензин а няколко аборигена ми търкат джантите ...уф, какво знаете вие. Сега ви казвам лека нощ, че утре ще ставам рано - ще ходя на риболов с лък в ЛонгРифПоздрави от Сидни Ав$тралия

16

Иван

преди 10 години

До ВИЖТЕЕ не всички изгодни оферти е изкупил моя идол Бойко Методиев Борисов. Изрично е казал да има оферти и за народа. Ето аз успях да си купя от Dalavera.bg изгодна оферта за ВеликДен екскурзия до Милано,Пиза,Верона и Падуа за 4 дни само за 270 лева с пътя. Да живее Бойко и неговите сайтове- Dalavera.bg и Lapni.bg

15

Анонимен

преди 10 години

П..Р..Е..Д..А..Т..Е..Л..И

14

БАБА

преди 10 години

ОТ ЕДНА ГОДИНА ПОЛЗВАМ НОВИЯТ ДЯДО ОЛОГАРХТОЗИ С БЛУТУТА, МНОГО СЪМ ДОВОЛНАНЕ СЪМ ПЛАТИЛА НИТО ДАНЪК НИТО ОСИГУРОВКИА НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ПОЛУЧИХ И ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИБЕЗ НИКАКЪВ КОНКУРС, САМО ЗАЩОТО ИМАМ ПАРТИЕН БИЛЕТ И ДЯДО ОЛИГАРХПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО ДЯДО ОЛИГАРХ ОССОБЕННО НА ХОРАОТ ПРЕСТЪПНИЯТ СВЯТ, С ДЯДО ОЛИГАРХ МОЖЕШ ВСИЧКОВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК С ДЯДО ОЛИГАРХ.

13

БСП слугуват на САЩ

преди 10 години

Позицията на БСП е повече от ясна - слугуват на САЩ за сметка на българите, но затова пък лапат милиарди. Първанов даде български военни бази на американците. Повече от ясно, освен за заблудените овце.

12

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До СКРЪБНА ВЕСТТази нощ са теглили куршума на виден член на "Десен сектор" в Украйна, известен сатрап и ненормалник.Това е, по-скоро, блага вест...И се успокой, че може да получиш аритмия.

11

Анонимен

преди 10 години

Най-правилната позиция за България е да не се бута между шамарите.

10

Анонимен

преди 10 години

До СКРЪБНА ВЕСТСмешното е, че "дядо Иван" идва от името на цар Иван Грозни, т.е. Страшни, който е последния руски цар от Българската царска рдинастия ДУЛО, на Кан Кубрат !

9

СКРЪБНА ВЕСТ

преди 10 години

СЛЕД КРАТКО БОЛЕДУВАНЕ СИ ОТИДЕ ТАКАОБИЧАНИЯТ И ТАЧЕН ОТ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ДЯДО ИВАН, НАШИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ.НО ПЪК НОВИЯТ И ПО-ДОБЪР ДЯДО ОЛИГАРХ ВЕЧЕ И С БЛУТУТВЗЕМЕТЕ СИ НОВИЯТ И ПО-УГОЕН ДЯДО ОЛИГАРХ НА НИЩОЖНА ЦЕНАНА ОБАДИЛИТЕ СЕ В РАМКИТЕ НА 1 ЧАС ЩЕ ПОЛУЧАТ ПАРТИЕН БИЛЕТ И ПЛАТЕН ЧЛЕНСКИ ВНОС ЗА ЕДНА ГОДИНА.ВЕННАСЕРЕМОС

8

Ааа не!

преди 10 години

До wwwМного им е ясна позицията на комунистите! А тя е да плямпат сладки приказки за светло бъдеще, да крадат с две ръце, и отвреме навреме да хвърлят някоя трохица на баламите! Другата им позиция е, че трябва да си уредят всички роднини, докато са на власт, и че оставка не се подава, докато не те изгонят с камъни! Така че те позициите си ги спазват!

7

Анонимен

преди 10 години

До iwan.iwanowГрешите, младежо, част от финансирането на ДПС е тъкмо от Русия !

6

Даа

преди 10 години

Така си е, в РБ се събраха доста разнородни партии. Ако ДСБ си бяха останали самостоятелна партия, щях да гласувам със сигурност за тях! Те са единствената партия с потенциал и сериозно поведение!

5

www

преди 10 години

БКП-БСП - ОТ 100 ГОДИНИ СА С НЕЯСНА ПОЗИЦИЯ...

4

111

преди 10 години

Много съм разочарован от БСП. Какъвто и да е Сидеров, той взе най правилната позиция. Европа равнодушно наблюдава как фашистки формации взеха властта в Украйна, но скоро това маже да се развихри и там. Тогава? Руснаците са прави и те са патриоти- в защита на своите интереси са и управляващи и опозиция, каквото никога не може да стане у нас. Жалко.Долу писалите са *** простаци.