19

Анонимен

преди 10 години

Може да намерят скелети на дъното, ама труп едва ли...

18

hah

преди 10 години

Като чета, все едно всеки втори е доктор по комюникации и инж. Преди да пишете кое как се намира със сателити и други подобни средства, е добре да прочетете и как работят тези устройства. Докато голяма част от континенталната зема има добро покритие от сателити, това не важи за океаните. Поради големите им размери и минималната нужда от такива данни, сателитното покритие на големи водни басейни е много малко. А да не говорим как се търсят отломки в океан...по-малко филми, повече четене ;)

17

от нас

преди 10 години

А на бас, че Сидни-то има пръст.....

16

Анонимен

преди 10 години

Официално се е разбил, не официално още няма нищо намерено от самолета, нито дори един труп .

15

Анонимен

преди 10 години

LOST LIVE :D

14

Язе

преди 10 години

За да ви докажа нека направим аналогичен експеримент:Отворете "Уличен изглед" и ми намерете в Москва дете с дънки, зеленикаво яке и бяла шапка яхнало децко оранжево кросово моторче.Кога ми го намерите и дадете координати - тогава че ми кажете, колко е лесно да намериш отломка в океана.

13

хитър питър

преди 10 години

При наличието на всевъзможна технология няма как каквато и да е летателна машина да не бъде засечена.може и да не се споделя, все пак е ресурс за засичане,но се знае маршрута й до финала.защо не се случи навременното й откриване,дали заради този ресурс,които пожертва всички пасажери

12

Язе 13

преди 10 години

... В реално време нещата са съвсем различни

11

Язе

преди 10 години

Един снима пчелички със сателит, друг звук записва... Вие че ме уморите. Ако беше така що Хъбъл фърчи и снима към космоса вместо да си снимаме от земята. Защо Гоглето снимат от самолети "Гугъл земя". Стегнете се бе, хора. Това не е като да отвориш програмата и да си намериш колата под формата на цветно петно пред блока.

10

david icke

преди 10 години

Има нещо гнило тука и всеки нормален човек усеща. Властите просто не знаят какво е станало. Сега излязоха с най предполагаемата версия,макар и да няма никакви доказателства. Как така решиха какво е станало........няма отломки,няма нищо. Просто ако се беше проточила повече работата става наистина съмнително и решиха да сложат край. Пълна глупост.....никой нищо не знае. До сега да бяха намерили нещо, опасани сме със сателити който могат и звук да запишат ....айде де .

9

до Язе

преди 10 години

Разбира се, че океана не е купа сено, но няма как да се разбие, без да има отломки, които бързо могат да се засекат от сателит! Има нещо, което не се казва тук, ама айде...

8

Анонимен

преди 10 години

До 9Могат таратанци. Много филми гледате.

7

Анонимен

преди 10 години

Верно ли има още пъпеши дето вярват, че боинг може да изчезне просто така без да го заснеме сателит. Те могат да заснемат с фулhd как пчели се чифтосват в полет, а тука говорим за самолет.

6

Язе

преди 10 години

До Анонимен 6То и океана не е купа сено.

5

Анонимен

преди 10 години

Възможно е да се е получило понижаване на налягането вътре в самолета поради техническа неизправност. Пилотите ще са правили всичко възможно да сочат самолета на по-ниска височина за да имат достатъчно кислород, но е било прекалено късно. Пътниците, екипажа и пилотите ще са били в безсъзнание поради липсата на кислород и машината е летяла "на сляпо" на автопилот на определената от пилотите ниска височина преди да се разбие. Идентична сценария беше при катастрофа на Хелиос в Гърция преди години.

4

Анонимен

преди 10 години

Разбил се е...е къде е, да не е игла да изчезне?!

3

Анонимен

преди 10 години

Или са го приземили някъде, свършили са си работата и после са го затирили в океана за да си прикрият следите...

2

Социалист

преди 10 години

Лошо! Бог да ги прости!

1

Анонимен

преди 10 години

"Предполага се, че няма оцелели"След две изминали седмици, и да е имало оцелели, вече няма. Въпросът е как цял Боинг ще изчезне от очите на радарите, както и на гъстата мрежа от шпионски и метеорологични сателити. Пак нещо се премълчава.